Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не даваат репризи мамицата нивна, ке го симнам мечов како и да е, сакам да ја осетам и атмосферата што ја правеше Curva Nord на натпреваров, поготово кога пееа Bye Bye Carlito.Него знае некој дали ќе има реприза од утакмицата на Канал 5 вечерва?
Не даваат репризи мамицата нивна, ке го симнам мечов како и да е, сакам да ја осетам и атмосферата што ја правеше Curva Nord на натпреваров, поготово кога пееа Bye Bye Carlito.
прво не пееја многу второ повеќе:wink:Не даваат репризи мамицата нивна, ке го симнам мечов како и да е, сакам да ја осетам и атмосферата што ја правеше Curva Nord на натпреваров, поготово кога пееа Bye Bye Carlito.
Дај бе најдете ја сликата од Карло блед како крпа, како прв братучед на грофот Дракула, како живи мртовац![]()
Прајслес е сликата, 1000 зборови кажува![]()
прво не пееја многу второ повеќе:wink:
Второ почнаа повеке да пејат пошо и ние почнавме од Ајриш паб со истото,затоа :wink:
Кај си Думан???
Мислам дека ти и Мики бевте најголеми песимисти...
Еј абе стварно кај е ДУМАН??? Го нема како и стално освен кога умара со песимизам овдека....
Постот се однесуваше на изјавата на Мурињо на прес-конференцијата на која тој рече дека не губи на Стемфорд Бриџ. А верувам дека сега ако некад му замерил за тој гол ќе му прости:pos2::pos2:
П.С. Абе уште го нема ДУМАН?!?!?!
Јас знам дека сме најдобри, само у случај да не игравме убаво сакав да тепаме. Него ако мислиш дека сега јадам гомна, и солам памет и мислам дека не сме најјаки еве доказ!!!
Ама ако, и милиони би дал, само вака да ме радуваат. ГАЗИ!!!
Думан, кое бате ти само... Му се заблагодаруваше на чомбе што ти ги отварал очите за Мур...Таман си реков се имам видено!