Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе заборавев - што бидна со ова????

Не веруаш...ооок....до пред утакмицата ќе биди прикачено,а можи и во рок од 15мин:wink:

Али на Челзи 1.6 му дават за кец :toe:

Утре ќе ми кажеш си земал исплата:wink:

ДАЈТЕ ГО БАЕЕЕЕЕЕРН !!! :pos2::pos2::pos2:

Има да го шмркнат Челзи, 2 години ги сакам у ЛШ ради Мур и конечно се паднаа, ви гарантирам, букмарк удрете на постов, чувајте го, шо сакате прајте али Интер ги поминуе Челзи гарант.

A и да, зашто да не бидеме задоволни од ждреплкава кога се падна екипа која скоро 4 години нема видено тројфеј освен бедниот фа куп ( остајте што пацерине летаат у облаци ), реков и по мечот со Рубин, само Реал да не им се паднат зашто претерано ке е ( слично ко лани, прво па мушко ), Барса исто неможеа, Јунајтед исто не паднаа така да Челзи е топ, душата им ја знае Мур на пола тим . :smir:

Постов ми е напишан на 18ти Декември, 2009, денот кога ни се падна Челзи и денот кога на форумов т.е. на прошлата тема се утепавте од песимизам и од муабетите '' Зошто баш Челзи '' .... шо да ви кажам освен, told Ya, :tv:

p.s. Добра е дискусијата по истиот мајке ми, ке си ја читнам уште еднаш.

Кој и да ви се падне гарант ке ги тепате..Мурињо е звер!

perika
3/16/2010 1:34:54 PM
drogba crven karton ke dobie :)))))))) etoo konecno ke dade goll

Ova go najdov na portalot Idi Vidi...:toe:

Ќе заборавев - што бидна со ова????

Утре ќе ми кажеш си земал исплата:wink:

Океј брат не веруј , го имаш утре ливчето:pipi:

Не сум ја педер ко некој само што се фалат а никаде ги нема

Браво за Мурињо, браво за Интер како тим, конечно покажа игра во нокаут натпревар!

Според мене Тиаго Мота man of the match! Изгина човекот на терен!

Честито потполно заслужениот пласман:smir:

Браво Снаидер, Лусио:smir:
Се надевам ке ни се падни Арсенал, или Манчестер, повеке манчестер да им се одмаздиме за поразот, пошто почна интер да ги згази англичаните, лошо дека некој може да го запре.

Не дека сега ви е битно после големава победа во која треба да уживате, ама Мурињо нема загубено на Стенфорд во домашното првенство. Инаку загуби од Барса 1-2, токму со голот на Ето.

Постот се однесуваше на изјавата на Мурињо на прес-конференцијата на која тој рече дека не губи на Стемфорд Бриџ. А верувам дека сега ако некад му замерил за тој гол ќе му прости:pos2::pos2:

П.С. Абе уште го нема ДУМАН?!?!?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom