bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
Кварезма сам на плеќи ги гураше...
али решена е оваа реми и џабе
али решена е оваа реми и џабе
Одма ви го давам да се прашувам јас :helou:Јас гледав само второ,а тој што ја гледал цела ја наебал.... 90mins waste of time
Балотели сака у Милан,колку убаво си шеткаше по терен...:tv:
А Пандев ? Или Милито ? Дека и они не се видоа. Исто и Снајдер, поготово па он ... ја у Реал одма би го вратил. :tv:Одма ви го давам да се прашувам јас :helou:
Mota ne bese povikan , povreden e .AХ....Играта беше катастрофална слична како со наполи односно иста..асполутно играчите немотивирани посебно милито некако кога влегваше во шанса..балотели манакен,мајкон солиден:smir:..станкович плејмејкер:kesa::kesa:...туку ова утакмица како договорена ми изгледа посебно добрите односи со џенова што ги имаме(ако се сеќавате и лани исто вака беше 0-0 а кај нив ги победивме
)...играчите како незаинтересирани..јас не знам зошто барези не го уфрли мота ама ајде..ем средината на повеќе креативност ќе добиевме ем ќе се вратевме на стандарната 4-3-1-2...ама ајде и потоа зошто миланезите имале шанси..па нормално ќе имаат со вакви игри кои ги прикажуваме..како не победи вчера милан барем нашиве мотивирани да беа ама ај
![]()