Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ама затоа Лампдард не се виде нели...??
Незнам колку Дејо е заслужен за истото, башка, Лампи сезонава не блеска и не е алфа и омега ко Кака у екипа, не е оноа апла таков играч, да игра симултанка.

Дејо изгуби доста топки на половина, имаше несватливи потези и грешеше при пасеви, а до лани он беше плејмејкерот во тимот, факт е дека по повредата не може да изигра на ниво, башка и со Сампдорија кај се врати по месец дена стагнација, мораше и ко коњ да ора поради двата црвени.

До реванш мечот очекувам да биде во истемпирана форма, односно во онаа форма која ја имаше во првиот дел од сезоната.

Кога играат англискиве екипи, клип не може да се најде на youtube. Ќе го загадат со 100 фејк клипови па ги тргаат оригиналите...

Занети ако сакаш да се правиме слепи ќе кажеме дека немаше ни дуел меѓу нив,забележи го контактот ногата на самуел со од калу имаше ама не е тоа тоа никој не ни виде така да уживајте од кај нас никој не се жали на судијата...
да се прајме слепи? се виде дека едвај го допира, да го згази со копачка на нога има минимум 2 минути да лежи без да стане, а овој одма рипна да бара пенал. се гледа неговата намера да изнуди пенал, нека биде благодарен што не свирнаа симулирање па да добие жолт.
глеај го убаво како се фрла како банџи џамп да прави и одма протестира, и на малите деца им е јасна намерата на играчов на челзи.

Пак за пеналот гледам се фаќате, кој црни пенал го имаше у таа ситуација жити сФе, дај мајкуму малце објективност на форумов, ја разбирам дека Челзи у минатото биле пичкосуени од судии во ЛШ, али сеа под дифолт за секое паѓање вакво да се вика пенал е смешно.

Кали идеше на пенал тука, јасно ко ден е тоа, во втор план му беше топката и чекаше допир од Самуел за да падне ко да нема утре. Епилогот од тоа беше исправна одлука на судијата, халфтајм. :)

За втората утакмица јас би играл вака:
Цезар
Мајкон Самуел Лусио Сантон
Станкович Камби Занети
Пандев Снајдер
Милито
Гарант гол даваме, а и во одбрана постабилни ќе бидиме мое мислење.:salut:

Алелуја :vozbud:

Колку беа мотивирани се виде уште од првата минута. Возбудава не ми остава на раат да напишам неколку реченици. Лусио - ЛАВ! Браво и за Занети, браво и за Мота, Снајдер, Камби, Милито и компанија. Самуел ме разочара само поради киксот. Такви евтини голови не требаат во ЛШ.

И сега ми се јавија од Охрид... Тери во костозглобна го чекале, Милито му ја изместил кичмата. :pos:

За втората утакмица јас би играл вака:
Цезар
Мајкон Самуел Лусио Сантон
Станкович Камби Занети
Пандев Снајдер
Милито
Гарант гол даваме, а и во одбрана постабилни ќе бидиме мое мислење.:salut:
Сејм хир, формација на место, тоа и сакав да го кажам, кога Пандев игра уз Снајди повеќе делуваат и двајцата ко полушпиц играчи во 4-3-2-1 формација со тоа што диригентската палка ја има Снајди ко плеј, секое поминување на центар значи и пас до Снајди.

Inter Coach Jose Mourinho Declares: 'I Do Not Lose At Stamford Bridge' :vozbud::vozbud::vozbud: :pos2:

Ок Ок само си се браните нормално е тоа не реков дека имаше пенал ама имаше контакт е сеа судијата што не досуди тоа друга работа не ни ваша па ни наша вина само ме интересира да беше Роналдо или Меси во таква ситуација што ќе досудеа тогаш:smir:

Сејм хир, формација на место, тоа и сакав да го кажам, кога Пандев игра уз Снајди повеќе делуваат и двајцата ко полушпиц играчи во 4-3-2-1 формација со тоа што диригентската палка ја има Снајди ко плеј, секое поминување на центар значи и пас до Снајди.

само без сантон , подбро занети лев бек а марига/мота на тоа место , некако сантон ми е кикс на две нозе :S

Ок Ок само си се браните нормално е тоа не реков дека имаше пенал ама имаше контакт е сеа судијата што не досуди тоа друга работа не ни ваша па ни наша вина само ме интересира да беше Роналдо или Меси во таква ситуација што ќе досудеа тогаш:smir:

За месси пенал за роналдо жолт:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom