Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Правилата се едно а како се држи натпревар под контрола е друго. За тоа треба судијата да има вродено чувство и да знае многу. Тука се шупци овие Италијаните. Правилата и ние ги знаеме...

:pos:

Јас ти велам за судиските правила оние како треба да се отсуди еден натпревар кој зависи од многу фактори:toe::toe:а не за пенал,кронер,аут..итн

Реално, Мурињо нема пораз на теренот во Лондон, зашто би се плашеле. :tv:

Ова ти беше добро..нема пораз,имаш право.

Ама за се има првпат нели?:smir:

Море сериозно да излезиме со онаква формација нема никаква теорија да примиме гол да бидиме реални иако правилата дозволуваат еден голман:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Другиве двајца че бидат Голман-играч.Ко мали ние така игравме, и голмано ако подизлезеше напред, некој од одбраната на цел глас се дереше ЈАС БРАНАААААМ :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Реално, Мурињо нема пораз на теренот во Лондон, зашто би се плашеле. :tv:

Традицијата е на наша страна бе. Мурињо нема пораз дома - и денес не изгуби. Снајдер нема пораз со Интер - и денес не изгуби. Останува уште да добиеме два црвени на Стемфорд, пошто традицијата вели дека кога играме со двајца помалку, никој не може да ни даде гол :pos:

Традицијата е на наша страна бе. Мурињо нема пораз дома - и денес не изгуби. Снајдер нема пораз со Интер - и денес не изгуби. Останува уште да добиеме два црвени на Стемфорд, пошто традицијата вели дека кога играме со двајца помалку, никој не може да ни даде гол :pos:

:po:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:s::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

пенал ли е? или самуел падна пред да го допре?
ја мислам второто ќе да е.

PREDICTION
This is a very difficult match to call but given Inter's imperious home record, it will take Chelsea producing something special to garner a win at San Siro. However, the Blues can get a goal, especially if Drogba is given time and space on the ball, but in all likelihood the Nerazzurri should just edge past the Londoners in Wednesday night's first leg encounter.

Inter 2-1 Chelsea...гоал.ком пред натпреварот:toe:

Ова ти беше добро..нема пораз,имаш право.

Ама за се има првпат нели?:smir:
Бев испровоциран од неговата изјава која ја даде, рече, јас на тој терен не губам. :)

Шала на страна, реков и претходно, Интер таму мора да брка гол, од старт и тоа, топката е тркалезна, се е можно, али преку ташак од препуштање иницијатива од старт како гости. Така и со Јунајтед и со Барса направија и во двата наврати бункерот им беше скршен по корнер.
Тоа што ме радува е реализацијата, не оставија Интер да видиме доминантна игра од нив од проста причина што, почна мечот и дадоа гол од прва шанса, по што Мур удри на стандард тактика, примија гол и пак, веднаш возвратија од прва шанса па пак препуштија иницијатива на противник.

Услови за чување на овој резултат нема, тоа и Мурињо многу добро го знае.

За таму, Пандев од старт, не дека Ето е лош ( а е ) него ради неговата креативност и универзална игра, потребен е уште еден таков уз Снајди, а и Дејо, до тогаш ке влезе во натпреварувачки ритам и ке заличи на играч, односно, ке се приметуе на терен, зашо денес ко Каспер беше. :)

Ооооооооој будал :pos2::pos2::pos2::pos2:
Ме пресмеа :pos2::pos2::pos2:

Повеќе идеше на пенал него да шутне:toe:,самуел падна и беше сомнително дали го допре со копачката калу:toe: 2-1 крај како и дае

Бев испровоциран од неговата изјава која ја даде, рече, јас на тој терен не губам. :)

Шала на страна, реков и претходно, Интер таму мора да брка гол, од старт и тоа, топката е тркалезна, се е можно, али преку ташак од препуштање иницијатива од старт како гости. Така и со Јунајтед и со Барса направија и во двата наврати бункерот им беше скршен по корнер.
Тоа што ме радува е реализацијата, не оставија Интер да видиме доминантна игра од нив од проста причина што, почна мечот и дадоа гол од прва шанса, по што Мур удри на стандард тактика, примија гол и пак, веднаш возвратија од прва шанса па пак препуштија иницијатива на противник.

Услови за чување на овој резултат нема, тоа и Мурињо многу добро го знае.

За таму, Пандев од старт, не дека Ето е лош ( а е ) него ради неговата креативност и универзална игра, потребен е уште еден таков уз Снајди, а и Дејо, до тогаш ке влезе во натпреварувачки ритам и ке заличи на играч, односно, ке се приметуе на терен, зашо денес ко Каспер беше. :)

Ама затоа Лампдард не се виде нели...??

Занети ако сакаш да се правиме слепи ќе кажеме дека немаше ни дуел меѓу нив,забележи го контактот ногата на самуел со од калу имаше ама не е тоа тоа никој не ни виде така да уживајте од кај нас никој не се жали на судијата...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom