А сепак ги читаш и твоето драгоцено време го трошиш на нив. Потоа размислуваш што сум напишал и враќаш на нив. Значи дека сепак ми обрнуваш внимание. Ти и понатаму имај го животот како учител и книгите како водачи, но пред се не ги гази другите. Твоите ставови се твоја работа и никој не ти се меша во нив се додека не ги загрозуваш останатите. Твоето право да се труеш е само твое право и никој не ти го одзема, иако самоубиството е најголем грев. Сепак незнам колкав верник си, а пушењето е дефинитивно самоубиство. И друга работа, НИКОЈ не ти дава право да ги труеш другите. Тоа е само негрижа за загрозените, во случајов непушачите. и уште еднаш ќе речам, ТВОЈАТА НИКОТИНСКА ЗАВИСНОСТ ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ НЕ Е ПОБИТНА ОД МОЕТО ЗДРАВЈЕ! Зарем непушачите не се потиснати и дискриминирани од страна на пушачите, како што беше случај до сега.
Секое добро и добра ноќ.
Значи сепак не успеваш да ја видиш големата слика ... Ок твоја работа .
Сепак ... Мене сега ми ја ставиа 6 краката звезда давидова и ме сегрегираа од општеството . КАј да е и тебе ке ти ја клат , дали заради тоа што пиеш , одиш по журки , се дружиш со грешни луге .
Овај закон е само чекор кон таа цел .
Исто како што библиата забранува секс пример бидејки е задоволство . Така и црквата го забранва ... Законот го забранва ...
И така се помалце и помалце се работите кои слободен човек може да ги прави .
И низ индоктринациа и перење мозок се добиваат луге како тебе ... Онакви кои неможат да оделат задоволство од закон .
НЕго земи прочитај да видиш дали чадот од втора рака ( од цигари ) е онолку штетен колку смогот и конзервансите па да видиш дали навистина ова е закон за ти да не дишиш штетни работи или за да се одземе нечиа слобода .
ПС за малце да зборавам ...
те оставам со песна .
ако најдиш превод можда ке ти текни зошто е баш оваа .