Миленко Неделковски Шоу

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека не може ни да се зборува за него како новинар затоа што не е. Тој е водител од ш класа . Стално зборува дека лугето од опозицијата се плашат од него како прво му гостуваше Геро кој го уништи Миленко незнаеше каде се наоѓа како второ нека го повика премиерот и во истовреме некој од сдсм убеден сум дека во тој случај секој од сдсм ќе прифати гостување . Инаку што му требаше да го мења концептот на емисијата добар си беше мистерии ова она .Не е достоен да води политички емисии нема доволно познавање од политиката а го бива за поставување на однапред договорени прашања. Пред една недела имаше емисија за начинот на кој се користи детектор за злато за кој кажа дека го купил околу 12-13000 евра а во исто време кажува дека барањето злато и негово откопување е казниво со закон и самиот призна дека неколку пати барал. Е сега дали со тоа што го изјави дека барал злато може да одговара.

Пред една недела имаше емисија за начинот на кој се користи детектор за злато за кој кажа дека го купил околу 12-13000 евра а во исто време кажува дека барањето злато и негово откопување е казниво со закон и самиот призна дека неколку пати барал. Е сега дали со тоа што го изјави дека барал злато може да одговара.[/quote]

Се додека ја брани власта може да прави што сака и како сака.

Ако Мартин Панчевски (кој прв пат го гледам и за кој никогаш не сум слушнал) е член на СДСМ јас сум член на Чикаго Булс ...........

Член од самиот почеток и дел од одборот на сорос

Мислам рече дека е професор на Драмски...

точно

Пинг Понг тема за педерот :icon_lol:.

Ќе го збрложите нема да можи да си ја најде.

Типот е исфрустриран член на СДС, претпоставувам очекувал нешто да добие, па не добил... без разлика, не само што не беше претставник на опозицијата, туку и плукаше по неа... што е само уште еден пример за тоа какви емисии прави дотичниот господин...

P.S Препорака, следен пат нека покани некој член од село Свирипичино, пошто овие што имаат некаква функција се плашат да отидат, барем ќе направи некаков биланс... :tapp:

Ми се смачи од неговите политички емисии..Порано секоја емисија му ја гледав оти стануваше збор за најразлични мистерии но откако почна со тупење политика го баталив..

Чекајте! Овај неандерталецов води политичка емисија???

Се ми се чини дека во 94та го пратија на Светското во УСА. Нешто спортски коментатор,фудбал мудбал....значи до година да очекувам репортажа од Ареа51?

Не вреди за овај тема да се отвара.КОПУК!

Миленко е ЦАР и навистина вреди!!!

Се надевам дека не сум несоодветна, арогантна и некултурна за да не добијам одговор од некој кој го воршипува Миленко that much, па многу би ме интересирало, каков е моделот на оние што ги декларираш како не-ЦАР?

Не знам зошто напињате.

Миленко прави многу добра емисија и е гледан.

На крајот, тоа е она што е битно.

Член од самиот почеток и дел од одборот на сорос
Можеби некогаш бил член, но никогаш функционер.

Друго што заборави да напоменеш е тоа дека во листата членови на управните одбори на СОРОС, стојат и имињата на Ѓорѓе Иванов, Јован Донев и Паско Кузман.

Можеби некогаш бил член, но никогаш функционер.

Друго што заборави да напоменеш е тоа дека во листата членови на управните одбори на СОРОС, стојат и имињата на Ѓорѓе Иванов, Јован Донев и Паско Кузман.

ти си знајш прашај си таму што бил

тоа што тие тројца се членови на одборот не го прави Панчевски нечлен :)

Во право си, но сепак ќе беше подруго да учевствуваше некој од “дивечот’’ во СДСМ.

Реално, најавата беше предимензионирана, нема шанса никој од нив да се појави, убеден сум дека ќе продолжат да се кријат.

Но било како било, и тој Панчевски да се појави сепак е нешто.

Продолжувам да го гледам Миленко со големо задоволство.

Да не беше предимензионирана најавата темава ќе останеше на 30тина мислеа, сега има над 100. Едноставен маркетинг :) Миленко, добар или лош новинар, сепак е гледан, го гледаат и едните и другите. Едните го пцујат, другите му се восхитуваат. Итс шоубиз хани :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom