- Член од
- 22 септември 2008
- Мислења
- 412
- Поени од реакции
- 32
Сапун, тоник против акни и дезодоранс.
Те прават позгоден ? Како , не ми одговори на прашањето ?Предмет на исмејување не те прави, барен не зависи додуша во кој кругови е движиш, на некој им пречи тоа човек да е среден, на некого да не е среден, за едните едниот е педер, за другите другиот е сејак. Различни луѓе различни средини различно гледаат на работите.
За позгоден те прават позгоден затоа и имаш цели машки колекции, се менува сликата за тоа како треба да изгледа еден маж.
А аз природна убавина никој нема ни да те погледне во очи ако си грд или ако те смета за селанец. Би било убаво да е така како што велиш, ама не е внатрешната убавина најпосле се гледа, така да џабе ти е.
Друже имаш девојка се шминка она? Ти се дотеруваш пред искачање, ставаш парфем? Вежбаш, правиш мускули, не знам има многу работи? Кој на каков начин мисли дека ќе привлече партнерка, некој одат на мускули, некој на елеганција, некој на комедија, сите користиме нешто и да физичкиот изглед е важен и да поголемиот дел од евојките сакаат машкото да е средено, сега ти сакаш верувај ми сакаш не.Те прават позгоден ? Како , не ми одговори на прашањето ?
Така што имаш прашина на фаца и пластична насмевка ?
И никој не е грд , убавината е во уникатноста. Ако се движиме сите според глобалната слика за совршен маж сите би биле како стадо овци , едвај ги разликуваме една од друга.
Ако се движиш во такви кругови каде вештачката слика за човекот е подобра од реалната , сполај им бог на умот.
И да , не ја оправдуам ни кај женските претераната шминка , малиот господин ќе плаче кога ќе види кај бил после туширање.
За машкото да е средено, доволно е да е искапен, стик и мејби парфем. Мада коа е чист сакам да го осетам неговиот мирис на кожата, ептен пали.Друже имаш девојка се шминка она? Ти се дотеруваш пред искачање, ставаш парфем? Вежбаш, правиш мускули, не знам има многу работи? Кој на каков начин мисли дека ќе привлече партнерка, некој одат на мускули, некој на елеганција, некој на комедија, сите користиме нешто и да физичкиот изглед е важен и да поголемиот дел од евојките сакаат машкото да е средено, сега ти сакаш верувај ми сакаш не.
За некоја година ке почнат и штикли да носат :повраштат:
Некој одат на природност и интелигенција , ама кој сум јас да судам ?Друже имаш девојка се шминка она? Ти се дотеруваш пред искачање, ставаш парфем? Вежбаш, правиш мускули, не знам има многу работи? Кој на каков начин мисли дека ќе привлече партнерка, некој одат на мускули, некој на елеганција, некој на комедија, сите користиме нешто и да физичкиот изглед е важен и да поголемиот дел од евојките сакаат машкото да е средено, сега ти сакаш верувај ми сакаш не.
Да се надоврзам:
срцки :pipa:
секси :trepka:
Ќе носиме и подобро ќе ни стојат од вас. :kesa: Хаха мора да разбереш дека се е до вкус и до тоа со какви луѓе се дружиш ќе отворам нова тема во друга рубрика баш за ова да не ја тупиме тука во оваа тема бидејќи не е местото, но сепак треба да се разбере дека различни луѓе различни вкусови и не споредувај машки препарати со женски бидејќи има голема разлика во нивното користење и во ефектите кои се обидуваат да се постигнат.За машкото да е средено, доволно е да е искапен, стик и мејби парфем. Мада коа е чист сакам да го осетам неговиот мирис на кожата, ептен пали.
А не , депилиран, маска, пилинг, пудра и што ти ја знам. А кубаната веѓа е врвот, ау бљак.
За некоја година ке почнат и штикли да носат :повраштат:
Друже не ме зафркавај кога си видел некоја топ женска да се влече со некој си запрепастен (освен ако нема пари типот тогаш ќе ги видиш еден куп), мислам сега да се обидуваме да си докажеме дека надворешниот изглед не е битен туку внатрешниот кога добро знаеме дека не е така и добро знаеме што приметуваме кај луѓето. И знаеш дека ако ти дојде некое мило и симпатично девојче на гз ќе паднеш да ја услужиш (и нема да ти биде гајле дали има iq од 190 или одвај 60). Како што реков погоре ќе отворам нова тема за ова и ќе дискутираме таму да не ја труеме веќе оваа.Некој одат на природност и интелигенција , ама кој сум јас да судам ?
Па Бог ја створил шминката. За атеистите , Дарвин заебал работа.
Ти се дотеруваш, кромањонците не. Ти паѓаш на гз на убави девојки, кромањонците паѓаат на гз на шармантни, интелигентни, карактерни, шо-знам-кој-друг-квалитет девојки. Тебе не ти е важно колку мозок има, јас викам зошто да се замарам со тенџереглава, ај да почекам јапонциве да направат роботка со реалистичен изглед, исто ќе ми се фати, а програмирана од програмери, а програмирана од Pink и дружина. Џабе расправии, секој на своето, секој со своите идеали.Друже не ме зафркавај кога си видел некоја топ женска да се влече со некој си запрепастен (освен ако нема пари типот тогаш ќе ги видиш еден куп), мислам сега да се обидуваме да си докажеме дека надворешниот изглед не е битен туку внатрешниот кога добро знаеме дека не е така и добро знаеме што приметуваме кај луѓето. И знаеш дека ако ти дојде некое мило и симпатично девојче на гз ќе паднеш да ја услужиш (и нема да ти биде гајле дали има iq од 190 или одвај 60). Како што реков погоре ќе отворам нова тема за ова и ќе дискутираме таму да не ја труеме веќе оваа.
(само што приметив дека имаш 11 години ќе видиш кога ќе потпораснеш)