- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 145
- Поени од реакции
- 2
: D: forza juveee
Ова е особено интересна работа
Ова покажва колкав бил неговиот удел во "успешниот" дел од ланската сезона.Surprisingly enough, from a statistical point of view, Diego had a positive season. For instance, he scored more goals than Wesley Sneijder and provided even more assists than the Dutchman.
Се е во ред, се надевам(е) дека ќе остане. Можеби направил повеќе од Снајдер, но овој другиов имаше и поасални Колеги целокупната сезона. Не како Диего кој имаше варирачки колеги.Ова е особено интересна работа
Ова покажва колкав бил неговиот удел во "успешниот" дел од ланската сезона.
Токму така.Јуве се заинтересира за Красич,се појави Сити.Слична беше состојбата и со Џеко.@Влатче,
Можеби е така, но и не мора да значи. Јас би го крстил „претпазливост“ за да не се залета некој како Шити па да го купи од инат.
„Атлетико и јас сме среќни,но на крајот Јувентус нема да бидат’’.[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Atletico and I are happy, but in the end Juve will be a little less so.[/FONT]
Ова би бил супер потег од Марота и управата на Јуве човекот заслужува многу повеќе не само пари туку и почит...Според Тутоспорт,и на новите агенти на Џеко,на средбата со спортскиот директор на Волфсбург Хенес,им било кажано дека Един Џеко не е на продажба.Исто така,весникот пишува дека Хенес ќе чекал погоден момент во напредните преговори со Јувентус да го искористи тоа што имал постигнато договор со Диего да се пресели во Волфсбург,но Марота немал намера да го даде Диего без да го добие Џеко.
Наредните денови агентот на Киелини ќе почне преговори со Марота за нов договор со Јувентус.Се напоменува дека Киелини ќе потпише до 2015 година, и ќе добие значително покачување на платата. линк
Пробувате да ги споредувате Диего и Снајдер???Па уште Диего>Снајдер ???Се е во ред, се надевам(е) дека ќе остане. Можеби направил повеќе од Снајдер, но овој другиов имаше и поасални Колеги целокупната сезона. Не како Диего кој имаше варирачки колеги.
Ги бутна психички Испаѓањето од ЛШ уште во групи, потоа од ЛЕ уште толку и тоа е тоа. Капак беа и Одличните тренери, се разбира.
Не знам зошто, но овој Јувентус последниве сезони ми наликува на Арсенал. Тие добро ќе почнат, но на крај ќе се у*ерат.
озил потпиша што потпиша и тоа доста евтино го земаа.Јас сум повеќе за Адебајор барем на позајмица да го земат нема да ги кошта многу а ќе зееме квалитетен напагач.Играчи како Ван дер варт и Елиа додека ги земат помина преодниот рок ми се смачи воопшто не почнуваат преговори си било кој играч а трансвер периодот полека завршува мора уште барем двајца да се зематНајверојатно Озил потпишува со Реал Мадрид и со тоа изгледа дека Ван Дер Варт ќе го напушти клубот од Мадрид. Одлична можност да земеме врвен играч од средината на теренот кој би можел квалитетно да одговори на левата крилна позиција,позиција која ни е многу слаба точка. Исто така и идеата за Џенас не е лоша,али управата сеуште спие.
Пробувате да ги споредувате Диего и Снајдер???Па уште Диего>Снајдер ???
Ве молам....
Не е лошо 3,5 ама заслужува многу повеќе.Пред некое време некој постираше на форумов кој зима најдобра плаат во Јуве......не се сеќавам како изгледаше таа листа ама мислам дека Келини и Буфон треба да бидат првите двајца моментално според заслугите.....Со новиов договор Киелини ќе добива плата од околу 3,5 милиони евра годишно.За ваков играч како Киелини воопшто не треба да се штедат пари,типот гине на терен,игра со срце за клубов и на секоја утакмица го дава максимумот од себе.Нека му дадат и 10 милиони плата,ама бар знам дека секое евро ќе си одработи на терен.