Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Кјаер заработил тешка повреда на лигаментите на десното колено на пријателскиот натпревар помеѓу Данска-Сенегал.ЛИНК

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Значи Бонучи останува единствена реална и добра опција за стоперската позиција ...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
А неуспешен бизнис е кога фрлаш стотици милиони евра на играчи и пак не можеш да освоиш ништо. Па мора да го скршиш мразот со судска одлука :wink:

Јуве секогаш бил поддржуван и воден од љубов и страст! Никогаш бизнисот не бил на прво место... (бар до пред некоја година)
Се согласувам, бизнисот не може да ти цвета во случај кога својот квалитет го пласираш на однапред диригиран пазар.
That's my point! Не знам за вас интерашите, ама за нас бјанконерите Јуве е љубов и страст. Storia di un grande amore!!! Capishi?:smir:
Така е Аѕуро, ако на вас бјанконерите Јуве ви е љубов и страст, на нас неразурите покрај тоа што Интер ни е љубов и страст, исто така ни е гордост и чест. Io non rubo il campionato... Capishi? :wink:

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Се согласувам, бизнисот не може да ти цвета во случај кога својот квалитет го пласираш на однапред диригиран пазар.

Така е Аѕуро, ако на вас бјанконерите Јуве ви е љубов и страст, на нас неразурите покрај тоа што Интер ни е љубов и страст, исто така ни е гордост и чест. Io non rubo il campionato... Capishi? :wink:
Подобро да не ја почнуваме темава, 100000 пати е правен муабетот, секој ќе држи на своите позиции и џабе ќе билдаме страни. Уживајте во годинава, заслужено освоивте, ама за да бидете гордост на Италија ќе треба да се потрудите малку повеќе.:smir:

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
И чисто информативно Данска - Сенегал 2-0 стрелец на првиот гол Поулсен.:back:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Подобро да не ја почнуваме темава, 100000 пати е правен муабетот, секој ќе држи на своите позиции и џабе ќе билдаме страни. Уживајте во годинава, заслужено освоивте, ама за да бидете гордост на Италија ќе треба да се потрудите малку повеќе.:smir:
Така е, се слагам да не продолжуваме со дискусијава. Околу твојот пост, тука не се согласувам, Интер има направено доволно, чест, се работи за чест.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Juve се диригенти на пазарот колку и Јохан што е крив, па лежи во Хаг. Ако се водиме по судски одлуки... :wink:
Се зависи од која страна на вистината стоиме. Како и да е, да не почнуваме не ми беше тоа поентата... :smir:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Juve се диригенти на пазарот колку и Јохан што е крив, па лежи во Хаг. Ако се водиме по судски одлуки... :wink:
Се зависи од која страна на вистината стоиме. Да не почнуваме, не ми беше тоа поентата... :smir:
А зошто тебе не те стават во Хаг ? :icon_lol:
Значи, Јохан лежи таму врз основа на некое обвинение и докази. Се додека не се докаже дека е невин останува таму, се додека не се докаже спротивното тој останува воен злосторник ...

И онда то, незнам што сте запнале, да не почнуваме, па нема да пукне трети светски рат. Чил муабет е ова =)

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
А зошто тебе не те стават во Хаг ? :icon_lol:
Значи, Јохан лежи таму врз основа на некое обвинение и докази. Се додека не се докаже дека е невин останува таму, се додека не се докаже спротивното тој останува воен злосторник ...

И онда то, незнам што сте запнале, да не почнуваме, па нема да пукне трети светски рат. Чил муабет е ова =)

Па веројатно, ти како Македонец (претпоставувам) веруваш во невиноста на Јохан без разлика на тие докази, за кои е јасно дека му се наместени и знаеме дека човекот лежи за џабе.
Така и јас верувам во невиноста на мојот клуб, посебно поради комплексноста и контрадикторните докази кои се појавуваат во целиот случај. Секоја вистина има 2 страни. Колку и да се убедуваме пак ќе си останеме на истото.

Јохан го земав како пример дека судството не секогаш е во право, а посебно не во Италија, која е една од најкорумпираните европски земји.

Не е поентата дека ќе отвориме трети светски рат, него муабетов знае да се одвлече и по 10 страни, a доста касно е :) :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Па веројатно, ти како Македонец (претпоставувам) веруваш во невиноста на Јохан без разлика на тие докази, за кои е јасно дека му се наместени и знаеме дека човекот лежи за џабе.
Така и јас верувам во невиноста на мојот клуб, посебно поради комплексноста и контрадикторните докази кои се појавуваат во целиот случај. Секоја вистина има 2 страни. Колку и да се убедуваме пак ќе си останеме на истото.

Јохан го земав како пример дека судството не секогаш е во право, а посебно не во Италија, која е една од најкорумпираните европски земји.

Не е поентата дека ќе отвориме трети светски рат, него муабетов знае да се одвлече и по 10 страни, a доста касно е :) :)
Јас те сфаќам, т.е. ти ја сфаќам поентата на муабетот, али тоа е тоа, јас и ти можеме да веруваме во многу работи, ама за среќа или несреќа постои правниот систем и џабе ни се нашите убедувања. Затоа и реков, Јувентус и Јохан се виновни се додека не се докаже спротивното, а такви ќе останат запишани во историјата, сакале или нејќеле ... тоа ми е целиот муабет.
Инаку јас неам проблем што е касно :)

С

сашенко

Гостин
УЕФА го одобри планот на Платини за финансиски фер-плеј

Ова се супер вести.Ке почне во 2013 ама мислам дека ке ни одговара на нас и тоа како.Секој клуб ке може да троши пари на трасфер пазарот онолку колку што генерираат приходи.Со тоа многу клубови со великодушни газди(Манчестер сити, Челзи тие беа набројани) ке имаат проблеми со трансферите.Како што знаете Јувентус имаше отсекогаш добри финансии па мислам дека ние исме далеку од листата на оние кои би имале некакви проблеми со ова.Јас мислам дека ова е најдоброто нешто од фифа последниве неколку години и фалеше многу во фудбалот.Да се донесе разумност во трошењето пари за трансфери зашто некои стварно претеруваа.ИСто очекувам да направат нешто и околу вредноста на играчие ама мислам дека ова ново правило за трошење ке го среди автоматски и тоа.Некои претеруваат стварно на пр.Ди марија=40милиони---ни на сон.Слушам Фабрегас 80 барале за него го имаме и Роналдо кој е 90 па ова не иде нигде.Вака ако продолжат до 2015/16 до милијарда ке стигнат.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Tuttosport

‘Aguero ready to say yes

Argentine likes Juve, but Diego needs to accept Atletico Madrid
Или преведено, според Тутоспорд, Агуеро се согласил за премин во Јуве. Но, доколку Диего не се согласи да премине во Атлетико, ништо од работата.

Рака на срце, ми мириса на обична шпекулација. Времето ќе покаже дали навистина е.

Член од
19 мај 2010
Мислења
50
Поени од реакции
1
-Откако реал мадрид го назначи маркисио за нова цел тие би можеле да го вклучат и хигуаин во целата тренсфер сага..!!
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61275
-жосе мурињо го сака киелини во редовите на реал..!!

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
-Откако реал мадрид го назначи маркисио за нова цел тие би можеле да го вклучат и хигуаин во целата тренсфер сага..!!
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61275
-жосе мурињо го сака киелини во редовите на реал..!!
Досадни се ови е Реал веќе не ми се гледа фудбал од нив, го расипаа фудбалот во последниве неколку години...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom