Се согласувам, бизнисот не може да ти цвета во случај кога својот квалитет го пласираш на однапред диригиран пазар.А неуспешен бизнис е кога фрлаш стотици милиони евра на играчи и пак не можеш да освоиш ништо. Па мора да го скршиш мразот со судска одлука :wink:
Јуве секогаш бил поддржуван и воден од љубов и страст! Никогаш бизнисот не бил на прво место... (бар до пред некоја година)
Така е Аѕуро, ако на вас бјанконерите Јуве ви е љубов и страст, на нас неразурите покрај тоа што Интер ни е љубов и страст, исто така ни е гордост и чест. Io non rubo il campionato... Capishi? :wink:That's my point! Не знам за вас интерашите, ама за нас бјанконерите Јуве е љубов и страст. Storia di un grande amore!!! Capishi?:smir:
Подобро да не ја почнуваме темава, 100000 пати е правен муабетот, секој ќе држи на своите позиции и џабе ќе билдаме страни. Уживајте во годинава, заслужено освоивте, ама за да бидете гордост на Италија ќе треба да се потрудите малку повеќе.:smir:Се согласувам, бизнисот не може да ти цвета во случај кога својот квалитет го пласираш на однапред диригиран пазар.
Така е Аѕуро, ако на вас бјанконерите Јуве ви е љубов и страст, на нас неразурите покрај тоа што Интер ни е љубов и страст, исто така ни е гордост и чест. Io non rubo il campionato... Capishi? :wink:
Така е, се слагам да не продолжуваме со дискусијава. Околу твојот пост, тука не се согласувам, Интер има направено доволно, чест, се работи за чест.Подобро да не ја почнуваме темава, 100000 пати е правен муабетот, секој ќе држи на своите позиции и џабе ќе билдаме страни. Уживајте во годинава, заслужено освоивте, ама за да бидете гордост на Италија ќе треба да се потрудите малку повеќе.:smir:
А зошто тебе не те стават во Хаг ?Juve се диригенти на пазарот колку и Јохан што е крив, па лежи во Хаг. Ако се водиме по судски одлуки... :wink:
Се зависи од која страна на вистината стоиме. Да не почнуваме, не ми беше тоа поентата... :smir:
А зошто тебе не те стават во Хаг ?![]()
Значи, Јохан лежи таму врз основа на некое обвинение и докази. Се додека не се докаже дека е невин останува таму, се додека не се докаже спротивното тој останува воен злосторник ...
И онда то, незнам што сте запнале, да не почнуваме, па нема да пукне трети светски рат. Чил муабет е ова =)
Јас те сфаќам, т.е. ти ја сфаќам поентата на муабетот, али тоа е тоа, јас и ти можеме да веруваме во многу работи, ама за среќа или несреќа постои правниот систем и џабе ни се нашите убедувања. Затоа и реков, Јувентус и Јохан се виновни се додека не се докаже спротивното, а такви ќе останат запишани во историјата, сакале или нејќеле ... тоа ми е целиот муабет.Па веројатно, ти како Македонец (претпоставувам) веруваш во невиноста на Јохан без разлика на тие докази, за кои е јасно дека му се наместени и знаеме дека човекот лежи за џабе.
Така и јас верувам во невиноста на мојот клуб, посебно поради комплексноста и контрадикторните докази кои се појавуваат во целиот случај. Секоја вистина има 2 страни. Колку и да се убедуваме пак ќе си останеме на истото.
Јохан го земав како пример дека судството не секогаш е во право, а посебно не во Италија, која е една од најкорумпираните европски земји.
Не е поентата дека ќе отвориме трети светски рат, него муабетов знае да се одвлече и по 10 страни, a доста касно е![]()
![]()
Или преведено, според Тутоспорд, Агуеро се согласил за премин во Јуве. Но, доколку Диего не се согласи да премине во Атлетико, ништо од работата.Tuttosport
‘Aguero ready to say yes
Argentine likes Juve, but Diego needs to accept Atletico Madrid
Досадни се ови е Реал веќе не ми се гледа фудбал од нив, го расипаа фудбалот во последниве неколку години...-Откако реал мадрид го назначи маркисио за нова цел тие би можеле да го вклучат и хигуаин во целата тренсфер сага..!!
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61275
-жосе мурињо го сака киелини во редовите на реал..!!