Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам старата 4-4-2 формација за Диего ќе нема место бидејќи он игра АМЦ или поточно полушпиц ... Мохамед Сисоко и Маркизио во средината на теренот со добри лево и десно крило ... Ем во средината ќе имаме деструктивец, ем во средината ќе има некој што ќе знае да повлече напред ...

Да се купат - централен бек, лево и десно крило и топ напаѓач ... Да им се даде последна шанса за наредна сезона на Мело, Молинаро, Диего и Џовинко ..
Да си одат - Канаваро, Григера, Зебина, Амаури, бр33, ...
Залез на кариерата - Дел Пиеро, Трезете, Каморанези ... последниве 2 мислам дека треба да останат ... ( Дел Пиеро многу нормално дека ќе остане )

Diego нема шанси да биде продаден и гарантитрам дека игра прв тим и догодина :wink:

Денешната формација од Sky е 4-3-1-2:

Del Piero - Iaquinta
Diego
Marchisio - Poulsen - Melo
De Ceglie - Chiellini - Cannavaro - Zebina
Superman

Ми фали Candreva во формацијава. Дечкото е метак и мора да игра прв тим!
Имаше инфо на Gazzetta дека Касерес ќе биде прв тим, ама очигледно ќе почне од клупа.

:juve:​

Не сакам да кажам дека Диего ќе го продадат туку ако се врати 4-4-2 формацијата за него ќе нема место во 1 тим .. Ниедна позиција нема да му одговара на неговиот стил на игра ...

Иначе се сложувам за Кандрева ... Дечкото е новиот НЕДВЕД !!

Играчи повикани за денес :
1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
18 Poulsen
26 Candreva
27 Paolucci
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
39 Marrone
41 Pinsoglio

Добро е што Маркизио е во составот.На последниот натпревар против Бари беше изнесен со количка (Кога „Алекс беше далеку од Закерони,па мораше да му вика“).Мело е повторно во составот,но не и Сисоко.Да видиме со кои стартни единаесет ќе излезе Закерони.

Според мене:
Буфон
Зебина/Касерес---Киелини---Канаваро---Де Чељи
Кандрева---Диего---Поулсен---Маркизио
Јакинта---Алекс​

Овој состав против Бари даде 3 гола и не прими ниту еден.Според мене,максимумот што може да се извади од Јуве моментално.

Не сакам да кажам дека Диего ќе го продадат туку ако се врати 4-4-2 формацијата за него ќе нема место во 1 тим .. Ниедна позиција нема да му одговара на неговиот стил на игра ...

Иначе се сложувам за Кандрева ... Дечкото е новиот НЕДВЕД !!
И уште да не го откупат целосно на крајот на сезоната ...
пс.Има некој информации што се случува со тренинг центарот Виново.Во последно време,се помалку повредени има.Некои мерки сигурно биле превземени ...

Diego нема шанси да биде продаден и гарантитрам дека игра прв тим и догодина :wink:

Денешната формација од Sky е 4-3-1-2:

Del Piero - Iaquinta
Diego
Marchisio - Poulsen - Melo
De Ceglie - Chiellini - Cannavaro - Zebina
Superman

Ми фали Candreva во формацијава. Дечкото е метак и мора да игра прв тим!
Имаше инфо на Gazzetta дека Касерес ќе биде прв тим, ама очигледно ќе почне од клупа.

:juve:​
Зошто на местото на Мело не игра Кандрева.Повторно се пее старата песна.Во еден состав,два деструктивца.Не ми се верува ... :uvo::uvo::uvo:

Еве кретениве го казнија промашувањето на Алекс:kesa:

Тоа е фудбалот ццц.Да не ти се верува.:tapp:

Сепак мислам дека ви требаат нови напаѓачи...:toe: еднаш ке ја пишам 2 Јуве и ке ме зезне...

не сфаќам, после целата утната сезона, зашто уште го држат во игра ова Мелово??

Ке ја вртите. 100% пресврт ке има.1-2 ке биде

Тешко се излага на Крај со Мафијаши... Јуве да Победи Малосутра:wink:

Мело е тиња а вие викате уште една шанса да му дадеме?:tapp: Ја кочи секоја акција кога поминува топка преку него:tapp: дрво невидено е:kesa:

Страшно... :zid:

На полувреме излегува Дел Пиеро за Амаури. Треба да излезе и Мело за Кандрева. Ве поздрави и IQ и неговиот фамозен шут со лева.

На крај краева не е ни битно како ќе заврши утакмицава, и онака водат Сампродија, Палермо и Наполи...

Не го плукајте Мело кога позицијата на која што игра му е неприродна.Не знам зошто Закерони не ја научи лекцијата : 2 деструктивци = јок резултати.
За шанси да имавме,имавме.Реализација нула.Алекс на последниве 2 натпревари едноставно е некоја бледа копија на оној Алекс на кој што сме навикнати да го гледаме.Ако со Бари беше 0-0 по првото полувреме,сега ќе биде 1-3 ...
ФОРЦА ЈУВЕ !!!

Страшно... :zid:

На полувреме излегува Дел Пиеро за Амаури. Треба да излезе и Мело за Кандрева. Ве Ве поздрави и IQ и неговиот фамозен шут со лева.

На крај краева не е ни битно како ќе заврши утакмицава, и онака водат Сампродија, Палермо и Наполи...
Дефинитивно треба да се случат измениве ако сакаме резултат.Дел Пиеро и Мело се моментално единствените кои ја кочат играта.Да видиме дали Закерони ќе го повтори одличниот потег од минатиот натпревар и ги изврши замните на полувреме ...

Да бидеме искрени Дел Пиеро го заеба цело прво полувреме, тој да го дадеше голот кога излезе сам со голманот не верувам дека сега ќе губевме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom