Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
едно мало прашање за Јувенташите со најдобри намери...

како може, од една страна да ги бодрите Лион во вечерашниов меч, а од друга да ги баксузирате Интер :toe:
ја разбирам све, ама ко се мора тоа е, еднаш и вие од нив да зависите.
сакале нејќеле мора да глеате Интер-Лион двомеч на Бернабе :tv:
Тоа е наше право, а секој има право да навива за кој сака ти одговарало на тебе или не:smir:

Торес го поврзаа медиумите со Јувентус, поради тоа што по се изгледа Рафа Бенитез ќе биде новиот тренер на Јувентус, и медиумите почнаа да шпекулираат дека и Торес ќе го следи својот тренер поради тоа што Торес му е најомилениот играч на Рафа во Ливерпул.Ако Јувентус успее да се пласира во ЛШ (иако мали се шансите), мислам дека Јуве ќе биде првиот избор на Торес aко реши да го напушти Ливерпул(со услов и Рафа Бенитез да седне на клупата на Јуве), во Реал Мадрид не верувам да се пресели со оглед на тоа дека е поранешен играч на Атлетико Мадрид,а Барса не верувам дека би платиле 30 + милиони за напаѓач кога го имаат Ибрахимович на таа позиција.

Точно. Јавно има изјавено дека никогаш нема да заигра за Реал, и дека Реал му е најомразен тим. :smir:

Абе земајте бе фудбалери бе, видете, не ништат како сакаат...

Срамота, еден Баерн, зулемарка екипа, ќе заигра финале бе. Ние се бориме за четврто место, а за Баерн сме Лас Вегас версус Ресен.

Абе земајте бе фудбалери бе, видете, не ништат како сакаат...

Срамота, еден Баерн, зулемарка екипа, ќе заигра финале бе. Ние се бориме за четврто место, а за Баерн сме Лас Вегас версус Ресен.
Рака на срце Баерн е сега во финале, е сега далуи сме Лас Вегас или Парис друга работа :tv:

баталете тоа му честитавте на Торпедо?му се исплатеше трансверот:pos:

баталете тоа му честитавте на Торпедо?му се исплатеше трансверот:pos:
Кога е финалето, на која дата? Тогаш ќе биде трансферот на Торпедо во Интер или Барса :pos:

Според последниве шпекулации на туто јуве,освен доаѓањето на Рафа Бенитез во Јувентус се спремаат и за смена на комплетното раководтсво.Откако Елкан го превзема комплетно Фиат,на прес конференцијата воопшто не сакал да зборува за клубот,што дополнитено ги подгреа шпекулациите за негово заминување.Очигледно типот не е ни малку заинтересиран да го води Јувентус.Откако пред 4 години го превзеде клубот,не се сеќавам кога последен сум го видел на трибини.А после сите срања што му се случија на Јуве годинава ни еднаш не искочи со изјава да каже нешто за ситуацијава во која се наоѓа клубот.Да не зборам за 2006 кога требаше прв да застане во одбрана на клубот.Инаку на 10 мај ќе има состанок на бордот на директори на Јувентус каде што ќе се разговара за ситуацијата во тимот.Па можно е од цела оваа збрка Јуве да добие и нов сопственик,а како главен кандидат се спомнува името на Андреа Ањели.Смена ќе има и на Блан,на кој последна задача ќе му биде донесувањето на Рафа во Јуве.Сеа за сеа се е само шпекулација,али ќе видиме што ќе испадне од ова :vozbud:.

Според последниве шпекулации на туто јуве,освен доаѓањето на Рафа Бенитез во Јувентус се спремаат и за смена на комплетното раководтсво.Откако Елкан го превзема комплетно Фиат,на прес конференцијата воопшто не сакал да зборува за клубот,што дополнитено ги подгреа шпекулациите за негово заминување.Очигледно типот не е ни малку заинтересиран да го води Јувентус.Откако пред 4 години го превзеде клубот,не се сеќавам кога последен сум го видел на трибини.А после сите срања што му се случија на Јуве годинава ни еднаш не искочи со изјава да каже нешто за ситуацијава во која се наоѓа клубот.Да не зборам за 2006 кога требаше прв да застане во одбрана на клубот.Инаку на 10 мај ќе има состанок на бордот на директори на Јувентус каде што ќе се разговара за ситуацијата во тимот.Па можно е од цела оваа збрка Јуве да добие и нов сопственик,а како главен кандидат се спомнува името на Андреа Ањели.Смена ќе има и на Блан,на кој последна задача ќе му биде донесувањето на Рафа во Јуве.Сеа за сеа се е само шпекулација,али ќе видиме што ќе испадне од ова :vozbud:.
Значи, според ова Фиат нема повеќе да стои зад Јувентус. Сега ме интересира дали е можно во Јуве да дојдат некои богати арапи и да го оправат клубов преку ноќ без да чекаме тимот да се составува повеќе од деценија.

За мене Џеко е најидеален избор ...

Торес е најдобар светски напаѓач и мој омилен , ама некако ми е ризичен со онаа повредата на коленото што ја влече (10 операции е правен сезонава), па не се знае во кој правец ќе му продолжи кариерата и уште колку често ќе му се повторува таа иста повреда ...

има едно непишано правило во фудбалот , играч кој се правел операција на коленото никогаш повеќе нема да биде истиот ...

Морам да ти реплицирам - Робен.:helou: (sorry за офф топик)

Морам да ти реплицирам - Робен.:helou: (sorry за офф топик)

Не мислев нема да биде истиот во квалитет , фудбал не може да се заборави , класата е вечна :wink:

Мислев пред се на стандардноста, воедно и сам знаеш колку беше стандарден Робен во првиот дел од сезонава ... во вториов дел изгледа дека се опорави и беше тука за тимот во клучните натпревари , но неговата кариера и понатаму ќе продолжи со сецкања , 5 натпревари ќе игра па 2 нема да игра итн. За Робен е само прашање на време кога повторно ќе има подолго отсуство од терените :wink: (памти ми го зборов) ...

повредите на коленото се хронични и никој не се опоравил целосно од нив ...

Не мислев нема да биде истиот во квалитет , фудбал не може да се заборави , класата е вечна :wink:

Мислев пред се на стандардноста, воедно и сам знаеш колку беше стандарден Робен во првиот дел од сезонава ... во вториов дел изгледа дека се опорави и беше тука за тимот во клучните натпревари , но неговата кариера и понатаму ќе продолжи со сецкања , 5 натпревари ќе игра па 2 нема да игра итн. За Робен е само прашање на време кога повторно ќе има подолго отсуство од терените :wink: (памти ми го зборов) ...

повредите на коленото се хронични и никој не се опоравил целосно од нив ...

Знам друже, тотално си во право, онака ми се виде интересно затоа пишав. :smir:

Значи, според ова Фиат нема повеќе да стои зад Јувентус. Сега ме интересира дали е можно во Јуве да дојдат некои богати арапи и да го оправат клубов преку ноќ без да чекаме тимот да се составува повеќе од деценија.

Мислиш дека е боље Јуве да го купат нови сопственици? Не верувам дека Аљели би се откажале така лесно , сепат тое е традиција, долга историја ( а и добар профит се разбира ) па мислам дека боље да остане во фамилијата Аљели само преседател да биде Андреа Аљели и а не токмаков Елкан што не знае оффсајд што е. Плус и Манчестер го купија Американциве па гледаш не даваат којзнае колку милиони за нови играци , а за газдите на Ливерпул да не спомнувам како го уништуваат клубот со штедење и неинвестирање пред се во иднината... Сакам да кажам не знаеш какви газди може да се погодат ипак ризик е, а и колку Ањели нема да го сакаат клубот секако........
:toe:

Нема теоретски шанси во Јуве да има друг газда освен Фамилијата Ањели, барем во догледен временски период. Ако Елкан се повлечи од Јуве (што е тешко веројатно), на неговото Раководно место ќе дојде Андреа Ањели, клубот нема да биде продаден на друг.

Тутоспорт пишува дека утре ќе има состанок во компанијата Ексор која е во Сопственост на Елкан, и е Компанија која го поседува и Јувентус. Тутоспорт најавува на состанокот ќе биде одлучено Претседателското место да му биде дадено на Андреа Ањели, Генерален Менаџер Бепе Марота, Бетега ќе ја задржи сегашната позиција но ќе му бидат зголемени овластувањата,со зголемените овластувања Бетега ќе го претставува клубот на Самитот на Г-14, ќе биде човек што ќе биде задолжен за трансферите на Јувентус надвор од Италија итн.На Блан ќе му биде дадена улога на „администратор“ на Маркетингот и финансиите во клубот

Нема теоретски шанси во Јуве да има друг газда освен Фамилијата Ањели, барем во догледен временски период. Ако Елкан се повлечи од Јуве (што е тешко веројатно), на неговото Раководно место ќе дојде Андреа Ањели, клубот нема да биде продаден на друг.

Мислиш дека е боље Јуве да го купат нови сопственици? Не верувам дека Аљели би се откажале така лесно , сепат тое е традиција, долга историја ( а и добар профит се разбира ) па мислам дека боље да остане во фамилијата Аљели само преседател да биде Андреа Аљели и а не токмаков Елкан што не знае оффсајд што е. Плус и Манчестер го купија Американциве па гледаш не даваат којзнае колку милиони за нови играци , а за газдите на Ливерпул да не спомнувам како го уништуваат клубот со штедење и неинвестирање пред се во иднината... Сакам да кажам не знаеш какви газди може да се погодат ипак ризик е, а и колку Ањели нема да го сакаат клубот секако........
:toe:
Доста долго навивам за Јувентус и фамилијата Ањели ми стана синоним за овој тим. Секако јас не би сакал да си одат туку само прашав дали е можна нивна смена по преземањето на Фиат од страна на незаинтересираниот Елкан. Искрено не ми се допаѓа проектов наречен "нов Јувентус" кој оди премногу бавно.Досега веќе требаше да ја имаме прославено првата титула по враќањето од Серија Б. Пак ќе повторам, не ми се чека уште 10 години до наредната титула на Јувентус.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom