Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
Секако ! Играчи не ни требат сега за сега ни треба човек кој ќе ги игра за тоа е ХИДИНК:juve:Најголемо засилување во зимскиов трансфер рок би бил Хидинк.
Секако ! Играчи не ни требат сега за сега ни треба човек кој ќе ги игра за тоа е ХИДИНК:juve:Најголемо засилување во зимскиов трансфер рок би бил Хидинк.
pa i kaseres go zedoja i grossoИ во летото Секо изјави дека нема повеќе трансфери, и 5 дена покасно го купија Фелипе Мело.
Pa ako se dogovorime da napraime sajt, togas site ke plakame za registracija na domenot. Vo Makedonija godisna registracija e prosecno okolu 2000-3000 den. (zavisno kolku MB memorija ke se zakupi, a pozelno e poveke bidejki ke ima dosta sliki), taka da mislam deka nema da bide problem sekoj da dava godisno po okolu 50-100 den.Де де не епроблемот јазиците проблемот е кој ќе се нафати покрај мене да го плаќа сајтот и кој ќе ми помогне околу стилот на страната и се тие работи другото е лесна раобта за преведување и ТН
Pa ako se dogovorime da napraime sajt, togas site ke plakame za registracija na domenot. Vo Makedonija godisna registracija e prosecno okolu 2000-3000 den. (zavisno kolku MB memorija ke se zakupi, a pozelno e poveke bidejki ke ima dosta sliki), taka da mislam deka nema da bide problem sekoj da dava godisno po okolu 50-100 den.
(Vo Bugarija moze da se registrira domen na Bugarski serveri za 1500 den, ama neznam dali ke moze da se plati so karticka, ke treba da barame nekoj sto studira tamu)
Pozdrav i od mene
Ne nervozen, celosno bev sokiran-----------------vo derbi sredbite cesto sum vo tribinite pa i so Bayern M. bev vo Torino zagubiv glas pcuejki gi Ferara-Melo-Groso-CanavaroЧекај, ти не беше тој што се срами што навива за Јувентус??? Ај нема врска си бил нервозен, си кажал, само пази друг пат зашто интерашиве едвај чекаат такви у потпис да ставаат!!:smir:
Ко што разбрав утре играме пријателска, а со кој, каде појма немам...
Пиши му на профил можда не видел, или уште спие којзнае што ни прави тими сега:tv:Пошто Тимче не ме прифаќа на групата, еве овде ке пишам. За финансиите на страната сметајте и на мене, за другото слабо, превод нешо би се снашол али за то има премногу луѓе така да можи и нема да требам.
@јас спомна да се "собериме" активните членови на форумов. Го следам цел муабет на форумов, ниеден пост не останува непроцитан иако не сум активен во пишување.
Епа што да правиме сега, ја немаме сите среќата да бидеме во Торино!Ne nervozen, celosno bev sokiran-----------------vo derbi sredbite cesto sum vo tribinite pa i so Bayern M. bev vo Torino zagubiv glas pcuejki gi Ferara-Melo-Groso-Canavaro
" Jas navivam so verinte navivaci na juventus, nekoi gledat od televizor "
Добредојде!:wink:Здраво друштво јас сум Кире навивам за Јувентус 12-13 години веќе и се надевам ќе ги споделувам со вас моите мислења а воедно и ке се радуваме на многу успеси на Јуве. позз :smir:
Сварно да не е шпекулација нека е првото абе овие секо и блан мајтап си играат со насОоооо што слушам,Галопа ќе да е првото засилување во Јануари ....
ај нека е аирлија ...
Абе те прифатив имав проблеми со нетот:haha:Пошто Тимче не ме прифаќа на групата, еве овде ке пишам. За финансиите на страната сметајте и на мене, за другото слабо, превод нешо би се снашол али за то има премногу луѓе така да можи и нема да требам.
@јас спомна да се "собериме" активните членови на форумов. Го следам цел муабет на форумов, ниеден пост не останува непроцитан иако не сум активен во пишување.
Дај линк да видиме што како? Е сега сите што беа бјанконери ги приватив во групата значи други не примам, е сега одам на школо и кога ќе се вратам ако има уште некој ќе внесам да не мислите дека несакам да ве прифатам знчи се враќам накај 7 (можеби и порано:haha: )Ооооо што слушам,Галопа ќе да е првото засилување во Јануари ....
ај нека е аирлија ...
Пиши му на профил можда не видел, или уште спие којзнае што ни прави тими сега:tv:
Епа што да правиме сега, ја немаме сите среќата да бидеме во Торино!
Добредојде!:wink:
Повторно се вратија шпекулациите за Д'агостино, а овој и натаму сонувал да игра за Јувентус, аман сега месец ќе ги трпиме овие празни муабети, не верувам дека има нешто од ова, а и не покажа зимава ништо такашто не го сакам!
:haha::haha::haha::haha::haha::haha:Немој не ме радуј!:haha::haha::haha::haha::haha:Ne nervozen, celosno bev sokiran-----------------vo derbi sredbite cesto sum vo tribinite pa i so Bayern M. bev vo Torino zagubiv glas pcuejki gi Ferara-Melo-Groso-Canavaro
" Jas navivam so verinte navivaci na juventus, nekoi gledat od televizor "