Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Дечки гледам сте се ангажирале за сајт на македонски за Јуве. Само да ви кажам дека од програмирање ова она поима немам, ама за кеш сум тука и можам да издвојам 15 евра годишно за Јуве:smir:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
За страната рачунајте ме и мене, и за финансии и за ажурирање колку можам ќе помагам, него дај да се собереме некаде па да се договориме вака на нет само не ја бива работата, тие работи се договараат очи во очи :wink:

Член од
10 август 2008
Мислења
68
Поени од реакции
4
Де де не епроблемот јазиците проблемот е кој ќе се нафати покрај мене да го плаќа сајтот и кој ќе ми помогне околу стилот на страната и се тие работи другото е лесна раобта за преведување и ТН:vozbud:
Pa ako se dogovorime da napraime sajt, togas site ke plakame za registracija na domenot. Vo Makedonija godisna registracija e prosecno okolu 2000-3000 den. (zavisno kolku MB memorija ke se zakupi, a pozelno e poveke bidejki ke ima dosta sliki), taka da mislam deka nema da bide problem sekoj da dava godisno po okolu 50-100 den.

(Vo Bugarija moze da se registrira domen na Bugarski serveri za 1500 den, ama neznam dali ke moze da se plati so karticka, ke treba da barame nekoj sto studira tamu)

Pozdrav i od mene

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Здраво друштво јас сум Кире навивам за Јувентус 12-13 години веќе и се надевам ќе ги споделувам со вас моите мислења а воедно и ке се радуваме на многу успеси на Јуве. позз :smir:

С

сашенко

Гостин
Pa ako se dogovorime da napraime sajt, togas site ke plakame za registracija na domenot. Vo Makedonija godisna registracija e prosecno okolu 2000-3000 den. (zavisno kolku MB memorija ke se zakupi, a pozelno e poveke bidejki ke ima dosta sliki), taka da mislam deka nema da bide problem sekoj da dava godisno po okolu 50-100 den.

(Vo Bugarija moze da se registrira domen na Bugarski serveri za 1500 den, ama neznam dali ke moze da se plati so karticka, ke treba da barame nekoj sto studira tamu)

Pozdrav i od mene

И јас ке дадам пари не е проблем па и нешо повеќе од тоа шо викаш само имаме ли некој кој навистина се разбира од таа работа?Јас незнам дали би можел многу да помогнам нне сум многу по тие работи ама сепак да се најдеме некаде и да се договориме што како предлози некој ако има и така....

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Jas navivam so verinte navivaci na juventus, nekoi gledat od televizor

Чекај, ти не беше тој што се срами што навива за Јувентус??? Ај нема врска си бил нервозен, си кажал, само пази друг пат зашто интерашиве едвај чекаат такви у потпис да ставаат!!:smir:

Ко што разбрав утре играме пријателска, а со кој, каде појма немам...
Ne nervozen, celosno bev sokiran-----------------vo derbi sredbite cesto sum vo tribinite pa i so Bayern M. bev vo Torino zagubiv glas pcuejki gi Ferara-Melo-Groso-Canavaro :toe:
" Jas navivam so verinte navivaci na juventus, nekoi gledat od televizor "

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Пошто Тимче не ме прифаќа на групата, еве овде ке пишам. За финансиите на страната сметајте и на мене, за другото слабо, превод нешо би се снашол али за то има премногу луѓе така да можи и нема да требам.
@јас спомна да се "собериме" активните членови на форумов. Го следам цел муабет на форумов, ниеден пост не останува непроцитан иако не сум активен во пишување.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Пошто Тимче не ме прифаќа на групата, еве овде ке пишам. За финансиите на страната сметајте и на мене, за другото слабо, превод нешо би се снашол али за то има премногу луѓе така да можи и нема да требам.
@јас спомна да се "собериме" активните членови на форумов. Го следам цел муабет на форумов, ниеден пост не останува непроцитан иако не сум активен во пишување.
Пиши му на профил можда не видел, или уште спие којзнае што ни прави тими сега:tv:

Ne nervozen, celosno bev sokiran-----------------vo derbi sredbite cesto sum vo tribinite pa i so Bayern M. bev vo Torino zagubiv glas pcuejki gi Ferara-Melo-Groso-Canavaro :toe:
Епа што да правиме сега, ја немаме сите среќата да бидеме во Торино!:tapp:

Здраво друштво јас сум Кире навивам за Јувентус 12-13 години веќе и се надевам ќе ги споделувам со вас моите мислења а воедно и ке се радуваме на многу успеси на Јуве. позз :smir:
Добредојде!:wink:

Повторно се вратија шпекулациите за Д'агостино, а овој и натаму сонувал да игра за Јувентус, аман сега месец ќе ги трпиме овие празни муабети, не верувам дека има нешто од ова, а и не покажа зимава ништо такашто не го сакам!

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Ооооо што слушам,Галопа ќе да е првото засилување во Јануари ....
ај нека е аирлија ...
:)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ај нека е аирлија ...
Сварно да не е шпекулација нека е првото абе овие секо и блан мајтап си играат со нас

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Абе те прифатив имав проблеми со нетот:haha::tapp:

ај нека е аирлија ...
Дај линк да видиме што како?:vozbud: Е сега сите што беа бјанконери ги приватив во групата значи други не примам, е сега одам на школо и кога ќе се вратам ако има уште некој ќе внесам да не мислите дека несакам да ве прифатам знчи се враќам накај 7 (можеби и порано:haha: )

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Пиши му на профил можда не видел, или уште спие којзнае што ни прави тими сега:tv:

Епа што да правиме сега, ја немаме сите среќата да бидеме во Торино!:tapp:

Добредојде!:wink:

Повторно се вратија шпекулациите за Д'агостино, а овој и натаму сонувал да игра за Јувентус, аман сега месец ќе ги трпиме овие празни муабети, не верувам дека има нешто од ова, а и не покажа зимава ништо такашто не го сакам!

тој забораи фудбал да игра од коа почна да мисли на Јувентус нека се теши носи црно бел дрес ама не вистинскиоот

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
:haha::haha::haha::haha::haha::haha:Немој не ме радуј!:haha::haha::haha::haha::haha:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom