50 cent во Македонија 31.03.2010

• Креатор на темата Креатор на темата hogar
  • Време на започнување Време на започнување
Oф оф оф не ни прегледуваа. Јас бев таква уплашена дека ќе ми ја фатат камерата али си влегов без проблем. И пиење можеше да се шверцува.

Супер си пројдов. Озвучењето на почетокот беше лошо на Тони Зен, али на 50 беше топ. Супер журка направи.

И пред да се појави 50 на сцена му пројдоа телохранителиве и публикава мисли 50 Cent и такви здивеани. Хахах

И заборавив. Леле пред нас стоеше еден пар ама Божее колку беа очајни, не знам надрогирани или којзнае што им беше, цурава за МАЛКУ ќе му направеше blowjob на дечково пред сите. Боже сачувај. На тој не знам шо му станало се тргнал, и после цело време он неа ја влечеше а она бегаше. Циркузи. Не за друго ме испогураа и мене и сите околу мене во радиус од 5 метри и ми го одземаа вниманието од сцената :)

Знам вршеа претрес, на некои им ги џиткаа ташните пред влез :pos:
Мојот апарат си беше со мене :pipi:
Добро е, на овој концерт барем не ми го набија желудникот при влагањето.
Инаку, Фиф не сереше за Гејм, многу беше расположен.. си ја испеа и This is how we do. Едно време почна да го прави move-от со раката ко Tony Yayo во So Seductive и по 5 сек вика : I ain't Tony Yayo.. и онаков се смее (:
Испуца и фристајл и се.. ѕвер !
Рипав ко ненормална на Beamer, Benz or Bentley ..особено вториот пат. Јас си знам хуху.
Еве по некое клипче од мене (у позадина се слуша као вриштам, пеам..којзнае шо праев, се изгубив (:

Уше интрото фали, ама многу е големо така да ќе причекате (:
Еве фотки :

26981_1365268365741_1052583765_31370449_6688216_n.jpg

26981_1365268205737_1052583765_31370445_3078184_n.jpg

26981_1364382743601_1052583765_31367794_1935187_n.jpg

Не бев ама не ми е ни нешто посебно криво.

Гледам денес на ПИНК ТВ снимка од концертот во Србија што беше и плус интервју со 50 цент, а додека кај нас овие од backstage го скапаја бркање низ скопје али ништо дури ни една насмевка не му упатил како што рече водителката а камоли интервју и сл. :pos2:хахааааа.

http://www.thisis50.com/profiles/blogs/50-cent-bisd-concert-in-skopje

^^^ блог за концертот, објавен на фан страницата за 50 cent.. by MYSELF
.. made it to the front page !!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

..дефинитивно it made my day. :whee:

edit:

Ladies and gentlemen.. THA INTRO !
Including Crack a bottle, I get money, What up gangsta .. `n` ME screaming :D
Warning : lower the volume so you don't get deaf o sumthn (:

никад нема да се опоравам од концертов. <3

http://www.thisis50.com/profiles/blogs/50-cent-bisd-concert-in-skopje

^^^ блог за концертот, објавен на фан страницата за 50 cent.. by MYSELF
.. made it to the front page !!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

..дефинитивно it made my day. :whee:
Добри слики.
Ја не сликав, инаку поназад бев.
Ова нешо од понапред шо најдов од другарка.
Инаку се на се топ.
Језда тешко ќе ја прежалам парата. :pos:

Некој да не има клипче од интервјуто што го дал после концертот за Backstage

Ајде за новиот албум Black Magic што треба да излезе при крајот на оваа година да не изненади со уште еден концерт вгодина:helou:

Син ми е причината за мојот концерт во Скопје!!!

Понеделник, 04.05.2010

Бекстејџ : Најпрвин здраво и како си?
- Возбуден сум затоа што сум овде и затоа се чувствувам добро.
Бекстејџ : Имаше ли време да прошеташ наоколу, да видиш нешто од Скопје?
- тоа што го видов досега е одлично. Времето е прекрасно, имав можност да трчам по кејот на реката.
Бекстејџ : Повеќе од 7.000 луѓе во моментов те чекаат надвор. Го чекаат твојот концерт. Кои се твоите ветувања за вечерва?
- Ветувам настап со многу енергија. Ќе пејам песни од моите четири албуми, Get rich or die tryin, Massacre, Before I self distruct...мислам дека вечерва ќе настап малку подолго од вообичаено затоа што прв пат сум овде и сакам да бидам добар пример за што всушност е хип хоп спектакал.
FIFTIIIIIIIIIIIIIII.jpg

Бекстејџ : Како одлучи Скопје да биде дел од твојата светска турнеја?
- Дома имам голема карта на светот. Ставам маркери на сите места каде што сум настапувал. Овде немаше маркер, Скопје го имав пропуштено. Сега ја поправам таа грешка. Кога ќе завршам со оваа светска турнеја, навистина нема да има многу места во светот кај што не сум настапувал.
Бекстејџ : Фифти Сент според тебе кој е најголемиот хип хоп изведувач?
- Јас сум голем фан на 50 cent мислам дека е одличен. Од време на време ме иритира, мислам дека треба да застане и да и дозволи на публиката да се одмори од него... Јас одлучив да пишувам, агресивни текстови, реалните состојби во општеството, мојата музика ја пресликува суровата реалност. Не ја почувствував славата што произлегува од мојата работа, морав да се задоволам со реакциите на публиката. Трофеите кои и никогаш не ги добив не ми се потребни. Публиката е мојата најголема награда.
Бекстејџ : Во еден момент од твојот живот, изјави дека за тебе најголем рапер или хип хоп изведувач е Еминем. Што ќе речеш денес за него?
- Во моите очи Еминем е сеуште најголемиот рапер. Неговите песни и албуми ме тераат да мислам така. Мислам дека луѓето не го разбираат вистински и правилно. Еминем има продадено повеќе од 80 милиони албуми. Тоа е навистина многу.
Бекстејџ : Покрај тоа што си одличен музичар, ти си и одличен актер. Се појави во филм со Роберт ДеНиро и Ал Пачино. Како е да се биде во филм со вакви холивудски легенди?
- Чувството е прекрасно. Тоа е животно искуство од кое многу се учи. Те учи како истовремено да работиш и да успеваш. Тоа искуство ми покажа како и во иднина да бидам поголем и подобар во вакви проекти. ДеНиро го запознав и приватно во тој проект. Имавме можност да се спријателиме и да бидеме поопуштени еден пред друг. Ал исто така е одличен, ама мислам дека тој разговараше со мене само затоа што ДеНиро го правеше тоа. Сигурно сакаше да знае за што всушност разговараат 50 Cent и Де Ниро.
Бекстејџ : Морам да ти кажам дека си навистина фин ама дека изгледаш многу страшно? Знаеш нели?
- да , знам.........хахахахахахахахахахахахахахах
Бекстејџ : Ако јас бев рапер ќе бев исплашена од тебе. Од каде доаѓа таа самодоверба?
- Мојот прв албум излезе во 2003 та година а сега е 2010 а во меѓувреме направив одлични бизнис зделки настрана од музиката кои ми овозможија голема финансиска моќ како и можност најважните одлуки да ги носам сам. Тоа ме направи сигурен во себе.
50-cent-marquis-jackson%2022222222.jpg

Бекстејџ : Дали си среќен?
- да, сум. Неодамна сватив што сакам од животот. Да си добар, успешен и згоден не е доволно. Мораш да најдеш што навистина те прави среќен. Само тогаш ќе бидеш целосно исполнет. Успехот е тунел без дно. Воден од амбицијата, целиот твој живот ќе се трудиш да направиш нешто ново и подобро. Еден ден застанав, си реков дека денес морам да бидам среќен, да одморам малку и да уживам во тој успех. Сватив дека не сакам да се разбудам еден ден и да сватам дека мојот син има 25 години а јас неговото растење не го видов.
Бекстејџ : Колку години има твојот син денес и дали е среќен со татко како тебе?
- тој има 13 години и апсолутно е среќен. Во секој случај ја има потребната финансиска сигурност. Мојот син е причината зошто јас сум овде. Тој е моја инспирација и мотивација. Поради него се фокусирам на се ова.
Бекстејџ : Ја сака ли твојата музика?
- тој е многу прибирлив. Кога нешто му се допаѓа знае да каже ама знае да изгерагира и ако направам музичко парче што не му се допаѓа.
Бекстејџ : 50 cent ќе се вратиш ли во Скопје повторно?
- Апсолутно!

By Man!!!

Син ми е причината за мојот концерт во Скопје!!!

Понеделник, 04.05.2010

Бекстејџ : Најпрвин здраво и како си?
- Возбуден сум затоа што сум овде и затоа се чувствувам добро.
Бекстејџ : Имаше ли време да прошеташ наоколу, да видиш нешто од Скопје?
- тоа што го видов досега е одлично. Времето е прекрасно, имав можност да трчам по кејот на реката.
Бекстејџ : Повеќе од 7.000 луѓе во моментов те чекаат надвор. Го чекаат твојот концерт. Кои се твоите ветувања за вечерва?
- Ветувам настап со многу енергија. Ќе пејам песни од моите четири албуми, Get rich or die tryin, Massacre, Before I self distruct...мислам дека вечерва ќе настап малку подолго од вообичаено затоа што прв пат сум овде и сакам да бидам добар пример за што всушност е хип хоп спектакал.
FIFTIIIIIIIIIIIIIII.jpg

Бекстејџ : Како одлучи Скопје да биде дел од твојата светска турнеја?
- Дома имам голема карта на светот. Ставам маркери на сите места каде што сум настапувал. Овде немаше маркер, Скопје го имав пропуштено. Сега ја поправам таа грешка. Кога ќе завршам со оваа светска турнеја, навистина нема да има многу места во светот кај што не сум настапувал.
Бекстејџ : Фифти Сент според тебе кој е најголемиот хип хоп изведувач?
- Јас сум голем фан на 50 cent мислам дека е одличен. Од време на време ме иритира, мислам дека треба да застане и да и дозволи на публиката да се одмори од него... Јас одлучив да пишувам, агресивни текстови, реалните состојби во општеството, мојата музика ја пресликува суровата реалност. Не ја почувствував славата што произлегува од мојата работа, морав да се задоволам со реакциите на публиката. Трофеите кои и никогаш не ги добив не ми се потребни. Публиката е мојата најголема награда.
Бекстејџ : Во еден момент од твојот живот, изјави дека за тебе најголем рапер или хип хоп изведувач е Еминем. Што ќе речеш денес за него?
- Во моите очи Еминем е сеуште најголемиот рапер. Неговите песни и албуми ме тераат да мислам така. Мислам дека луѓето не го разбираат вистински и правилно. Еминем има продадено повеќе од 80 милиони албуми. Тоа е навистина многу.
Бекстејџ : Покрај тоа што си одличен музичар, ти си и одличен актер. Се појави во филм со Роберт ДеНиро и Ал Пачино. Како е да се биде во филм со вакви холивудски легенди?
- Чувството е прекрасно. Тоа е животно искуство од кое многу се учи. Те учи како истовремено да работиш и да успеваш. Тоа искуство ми покажа како и во иднина да бидам поголем и подобар во вакви проекти. ДеНиро го запознав и приватно во тој проект. Имавме можност да се спријателиме и да бидеме поопуштени еден пред друг. Ал исто така е одличен, ама мислам дека тој разговараше со мене само затоа што ДеНиро го правеше тоа. Сигурно сакаше да знае за што всушност разговараат 50 Cent и Де Ниро.
Бекстејџ : Морам да ти кажам дека си навистина фин ама дека изгледаш многу страшно? Знаеш нели?
- да , знам.........хахахахахахахахахахахахахахах
Бекстејџ : Ако јас бев рапер ќе бев исплашена од тебе. Од каде доаѓа таа самодоверба?
- Мојот прв албум излезе во 2003 та година а сега е 2010 а во меѓувреме направив одлични бизнис зделки настрана од музиката кои ми овозможија голема финансиска моќ како и можност најважните одлуки да ги носам сам. Тоа ме направи сигурен во себе.
50-cent-marquis-jackson%2022222222.jpg

Бекстејџ : Дали си среќен?
- да, сум. Неодамна сватив што сакам од животот. Да си добар, успешен и згоден не е доволно. Мораш да најдеш што навистина те прави среќен. Само тогаш ќе бидеш целосно исполнет. Успехот е тунел без дно. Воден од амбицијата, целиот твој живот ќе се трудиш да направиш нешто ново и подобро. Еден ден застанав, си реков дека денес морам да бидам среќен, да одморам малку и да уживам во тој успех. Сватив дека не сакам да се разбудам еден ден и да сватам дека мојот син има 25 години а јас неговото растење не го видов.
Бекстејџ : Колку години има твојот син денес и дали е среќен со татко како тебе?
- тој има 13 години и апсолутно е среќен. Во секој случај ја има потребната финансиска сигурност. Мојот син е причината зошто јас сум овде. Тој е моја инспирација и мотивација. Поради него се фокусирам на се ова.
Бекстејџ : Ја сака ли твојата музика?
- тој е многу прибирлив. Кога нешто му се допаѓа знае да каже ама знае да изгерагира и ако направам музичко парче што не му се допаѓа.
Бекстејџ : 50 cent ќе се вратиш ли во Скопје повторно?
- Апсолутно!
Ah koga bi se vratil pak,ah i toa cudo da se sluci po 2 pat na CVEROT 50.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom