50 cent во Македонија 31.03.2010

• Креатор на темата Креатор на темата hogar
  • Време на започнување Време на започнување
Многу јако е било, се заебаав што не отидов :)

Еве два клипа* од мене, толку успеав да ставам до сега..се слуша пеење од другари и другарки малку, а и од луѓето околу мене, ама така успеав да ја доловам атмосферата во право светло :)
*сеуште се процецираат клиповите на youtube, затоа е малку полош квалитетот

Лудници...сеуште не можам да се совземам од концертот:vozbud:

хаха можда и ја :).Сереше нешто за Гејм онака ме занима?

Не бе баш си беше искулиран :) али најбоље беше Бенкс и Јејо коа го испушија џоинтот (мада Јејо цел го здува :) ) доаѓа Фифти на сцена и му збори на Бенкс нешо а овој напраен пепел очите до пола отворени нишо не го слуша :) :) :) хахахаххахахх сте се заебале тие шо не бевте

50 Cent-G-Unit,nemamm komentari,uste sum vo SOK, ON FIRE Lloyd Banks,CEL KONCERT!!!

CUDESIJA koj ne bil se zaebal gadno "OoOooo MaMa",GORILIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

Не бе баш си беше искулиран :) али најбоље беше Бенкс и Јејо коа го испушија џоинтот (мада Јејо цел го здува :) ) доаѓа Фифти на сцена и му збори на Бенкс нешо а овој напраен пепел очите до пола отворени нишо не го слуша :) :) :) хахахаххахахх сте се заебале тие шо не бевте
Па и Гејм ја пушта на концерти увек ама знае по некад да просере за фивти затоа прашав овој дали кажа нешто за Гејм.

тие што не дојдоа се заебаа дефинитивно. секоја можна песна ја испеа. цел ден ме држи еуфорија :vozbud:

Да снимаа со профи камери би требало да има клипови,иначе не пуштаа да внесуваш апарат или камера ама пак 80% прошверцаа.

Oф оф оф не ни прегледуваа. Јас бев таква уплашена дека ќе ми ја фатат камерата али си влегов без проблем. И пиење можеше да се шверцува.

Супер си пројдов. Озвучењето на почетокот беше лошо на Тони Зен, али на 50 беше топ. Супер журка направи.

И пред да се појави 50 на сцена му пројдоа телохранителиве и публикава мисли 50 Cent и такви здивеани. Хахах

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom