едно време беа сега веќе неВориор Друид?
Ова рестокин ти е попознато како Dreamstate... бајги несаглам билд... а за паладин со вариор на прот може како прот холи а вариорот како прот фјури(тестирано несаглам)Warrior(Arms/Fury) + Druid(Restokin)
Повторно друидот прави демиџ, но сега druid-от ке нареди HoT, и ке оди во Moonkin form, и Wrath spam
Paladin(Holy) + Warrior (Protection)
Двата имаат plate armor, хилерот може да издржи повеќе ќотек х)
уф... со елементал/ресто шаман... стигнавме до 2к рејтинг па јбг... како прот ништо не ме убива... Spell Reflect, Мноогу армор и хп (јебеш резилиенс) Shield Bash, Shield Slam, Shockwave, Revenge, Heroic Throw, Charge/Intercept (еден куп), Last Stand... шо поќе? партали... Јадам армс вориори на заебанции коа сум на протProtection Warrior сам.
Добро си ја научил играта ама едно забораваш---->MAGE(posebno frost)е цар на арената незначајно дали 2в2 или 5в5. Која било комбинација со MAGE е добра посебно Priest/Mage , Warlock/Mage , Pala/Mage , Druid/Mage и да не заборавам Warrior-Protec./Mage a za Mage/Mage нема потреба ни да зборам како за 2v2 така и за 5v5.Warrior(Arms/Fury) + Druid(Restoration)
Warrior ке праи голем демиџ, druid ке е хилер..
Warrior(Arms/Fury) + Druid(Restokin)
Повторно друидот прави демиџ, но сега druid-от ке нареди HoT, и ке оди во Moonkin form, и Wrath spam
Warlock(Affiction) + Priest(Shadow)
Многу добар CC.. + Имаат хилер
Warlock(Destruction) + Mage(Frost/Fire)
Многу голем burst damage
Paladin(Holy) + Warrior (Protection)
Двата имаат plate armor, хилерот може да издржи повеќе ќотек х)
Rogue(Subtiety) + Rogue(Subtiety)
Hemorrage stunlock, доволно кажано.. Еден rogue може да бутне cloth без да го пушти од stun.. Ке биде скоро инстант килл со двајца..
Rogue(Subtiety) + Warlock(Destruction)
Добар CC, имаат многу burst damage, и плус stunlock..