- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 4.021
- Поени од реакции
- 2.513
ми требаше фејсбук !Ја како што знам, штом се букира некој DJ, најпрво се објавува на клаберсгајд па потоа на фејсбук и сл.
ми требаше фејсбук !Ја како што знам, штом се букира некој DJ, најпрво се објавува на клаберсгајд па потоа на фејсбук и сл.
Има прилично добри шанси ја да идам, пошто знам дека типот е феноменален диџеј.Че оди бе некој на James Zabiella? Или само на андерграунд журки одите, ко на пример PVD, Tiesto,Van Burren и компанија?
Јас лично не познавам некој подобро технички поткован од типов. Иначе, Пионир кога ќе извај нов ефектор, прво на овај му го праќа да го тестира, па после се пушта во продажба, или поточно, Забиела кажува, сакам ова ова и ова да има на ефекторовИма прилично добри шанси ја да идам, пошто знам дека типот е феноменален диџеј.
Дечкото е највечи маафака шо постои, али треба да се учи бе у к*рац, башка у петок ќе се заглавуе така да наредна прилика (за година дена) ќе се иде обавезно.Јас лично не познавам некој подобро технички поткован од типов. Иначе, Пионир кога ќе извај нов ефектор, прво на овај му го праќа да го тестира, па после се пушта во продажба, или поточно, Забиела кажува, сакам ова ова и ова да има на ефекторов
Катастрофа за тоа што маафака останал да учи и пропушти вечерва или катастрофа за журката ?^КАТАСТРОФА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
300 денари...така пишува на clubbersguideЗа Ferry Corsten се знае цената и кога ќе излезат картите?