Club Colosseum, сезона 2010/11

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.080
Поени од реакции
1.636
Абе шо зборите дека нема да доаѓа Забиела, уште стои тука за на 7 септември.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Конект на 8 септември

По одличниот настап кој го имаа во април оваа година момците од најдобриот и најпопуларниот хрватски хип-хоп состав Конект, повторно доаѓаат во Скопје, токму за празникот на независноста на Македонија, 8ми септември, со концерт во летниот клуб Колосеум. Специјални гости на концертот ќе бидат Панчо и Андреј од Р&Б дуото ДНК со кои Конект минатото лето го снимија големиот хит „Змеј“ во кој исто така учествува и продуцентот на ДНК- Врчак. Ова ќе биде прво појавување на ДНК со настап во Скопје по издавањето на нивниот нов албум „Кажано е се“ кој излезе пред 3 месеци.

Својот огромниот успех момците од Конект го постигнаа по лансирањето на хитот „Јебена“, продуциран од загребскиот продуцент Марвел, кога добиваат шанса да потпишат договор за најдобрата балканска издавачка компанија Менарт. Нивниот деби албум „Прво па мушко“ за кратко време беше комплетно распродаден како и микстејп изданието со неиздадени траки „ Ово није други албум“. Успехот го крунисаа со наградата Златна Кугла 2008 на престижниот Хрватски Музички Фестивал, а беа прогласени и за најпопуларна група во категоријата хип-хоп изведувачи во Хрватска.
Во моментов Конект се актуелни со новиот видео запис за темата „Сухи“ која се наоѓа на нивниот последен албум „ У другом стању“, тема која со сигурност ќе се најде на нивниот репертоар на 8ми Септември, меѓу Пријатељска љубав, Шта ме чека, Да вас чујем, Тотално то, На на на, Супер пар, Небо, Јебена итн.

Извор: Бекстејџ

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
По одличниот настап кој го имаа во април оваа година момците од најдобриот и најпопуларниот хрватски хип-хоп состав Конект, повторно доаѓаат во Скопје, токму за празникот на независноста на Македонија, 8ми септември, со концерт во летниот клуб Колосеум. Специјални гости на концертот ќе бидат Панчо и Андреј од Р&Б дуото ДНК со кои Конект минатото лето го снимија големиот хит „Змеј“ во кој исто така учествува и продуцентот на ДНК- Врчак. Ова ќе биде прво појавување на ДНК со настап во Скопје по издавањето на нивниот нов албум „Кажано е се“ кој излезе пред 3 месеци.

Својот огромниот успех момците од Конект го постигнаа по лансирањето на хитот „Јебена“, продуциран од загребскиот продуцент Марвел, кога добиваат шанса да потпишат договор за најдобрата балканска издавачка компанија Менарт. Нивниот деби албум „Прво па мушко“ за кратко време беше комплетно распродаден како и микстејп изданието со неиздадени траки „ Ово није други албум“. Успехот го крунисаа со наградата Златна Кугла 2008 на престижниот Хрватски Музички Фестивал, а беа прогласени и за најпопуларна група во категоријата хип-хоп изведувачи во Хрватска.
Во моментов Конект се актуелни со новиот видео запис за темата „Сухи“ која се наоѓа на нивниот последен албум „ У другом стању“, тема која со сигурност ќе се најде на нивниот репертоар на 8ми Септември, меѓу Пријатељска љубав, Шта ме чека, Да вас чујем, Тотално то, На на на, Супер пар, Небо, Јебена итн.

Извор: Бекстејџ
Дали конечно после 2 неуспешни обида ќе идам на Конект?! :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
vecerva ne ocekuva odlicna zurka :)

pokraj Colosseum I Balance slavat 10 godini so resident Dj Aleksandar Miskovski + Dj GENE FARRIS kako glaven DJ i omilen za skopskata publika .

Isto taka clubot vo cest na rodendenot so sekoja naracana pijacka casti USTE EDNA OD KUKA !!!

I normalno vlezot od 00:00 01:00 e besplaten :)

ова ми стигна на фејсбуук од колосеум , гратис пијачкаааааааааа бабааа :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
vecerva ne ocekuva odlicna zurka :)

pokraj Colosseum I Balance slavat 10 godini so resident Dj Aleksandar Miskovski + Dj GENE FARRIS kako glaven DJ i omilen za skopskata publika .

Isto taka clubot vo cest na rodendenot so sekoja naracana pijacka casti USTE EDNA OD KUKA !!!

I normalno vlezot od 00:00 01:00 e besplaten :)

ова ми стигна на фејсбуук од колосеум , гратис пијачкаааааааааа бабааа :)
Незнам зошто се излажав воопшто да отидам синоќа...

Неразбирам, преку сила се обидуваат публиката и посетителите да ги напраат глупи! Па бива ли да пуштаат инфо дека со една пијачка добиваш гратис, а во исто време и цената на сите пијачки да ја зголемат дупло... што значи за еден коњак си плаќаш 220 и добиваш уште еден, вауууууу... каков генијален план еј! :tapp:

Попив коњаков и веднаш си излегов, а уште еднаш добро ќе размислам дали ќе им влезам во дискотека.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.817
Поени од реакции
11.441
После 4 години отидов во Колосеум и се направив стап со водките демек гага што беа :icon_lol: како и да е, Респект за GENE FARRIS, од земја ме акна, се осеќав ко учениче.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Да со пијачките не беше баш како што беше кажано. Два Туборга за 200. Значи му доаѓа по 50че помалце по Туборг. Не дека не е ОК ама нека не кажуваат вака онака па после испаѓа нешто сосема трето. Со тоа на нив им паѓа репутација кој и така во неколку наврати летово беше нарушена. Со откажувања на журки во последен момент. Единствено позитивно за цела летна сезона беше тоа што можеше на некои журки да се иде без пари што е стварно фино и тие пари си ги пренаменуваш за плус пиење :).
Иначе за вчера журката некако почна тапа и споро но негде од кај 2 - 2 30 беше екстра иако не сум многу по хаус.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Добро бе мора пак да ги гледаме моронине Андреј и Панчо??? ://

--- надополнето ---

7ми се грамофонџие и пуки, 8ми конект. Се друго шо беше најавено се откажува вклучувајќи ги и дј-ките во Колосеум и на плажа. Дали повторно ќе се активира Арена???

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Незнам зошто се излажав воопшто да отидам синоќа...

Неразбирам, преку сила се обидуваат публиката и посетителите да ги напраат глупи! Па бива ли да пуштаат инфо дека со една пијачка добиваш гратис, а во исто време и цената на сите пијачки да ја зголемат дупло... што значи за еден коњак си плаќаш 220 и добиваш уште еден, вауууууу... каков генијален план еј! :tapp:

Попив коњаков и веднаш си излегов, а уште еднаш добро ќе размислам дали ќе им влезам во дискотека.
Иди у гранд на пинк тв ако ти е поубаво.Глеам дека никој не дие за журката туку сите идат за ГАГА ПИЈАЧКА ПО ЦЕНА НА ЕДНА!!!!!!!!!!
Затоа ништо не треба да се носи у нашава држава.Увек има некој да кења и да мрчи зашо пивото му било 50 денари поскапо.

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
Иди у гранд на пинк тв ако ти е поубаво.Глеам дека никој не дие за журката туку сите идат за ГАГА ПИЈАЧКА ПО ЦЕНА НА ЕДНА!!!!!!!!!!
Затоа ништо не треба да се носи у нашава држава.Увек има некој да кења и да мрчи зашо пивото му било 50 денари поскапо.
значи не е тоа финтата
немора он да стави КУПИ ЕДНО ЗЕМИ ДВЕ ако не ги дава
никој не го тера , ама менаџерите за да го наполнат колосеум пуштаат опасни фори

Да со пијачките не беше баш како што беше кажано. Два Туборга за 200. Значи му доаѓа по 50че помалце по Туборг. Не дека не е ОК ама нека не кажуваат вака онака па после испаѓа нешто сосема трето. Со тоа на нив им паѓа репутација кој и така во неколку наврати летово беше нарушена. Со откажувања на журки во последен момент.
е ова е муабетот - што ова лето колосеум изгубија доста од репутацијата

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.817
Поени од реакции
11.441
Ги изгубија клаберите и клаберскиот дух од пред 3-4 години...сега врие од сељаци, надуени лингури и третата категорија wannabe клабери што е ужасно смешно!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom