Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора да променат нешо во петоците, во спротивно набрзо ќе им пропаднат журките. Еве мене веќе ми досадија рнб „забавите“ со ДиЏеј Палчо. Истите песни секој петок, истиот ритам секој петок. Кој к*р?
I know what you mean. Ама кога Панчо го остава Давор да пушта тогаш има поубава атмосфера.
:
сите се согласуваат дека е премногу досадно у петокна хип хоп у колосеум... и пак е препуно.. W T F !?
на секој 30ти има по еден што и гра на хип хоп ...
Е тоа е контрадикторноста
Инаку не знам, мене Давор ми е одличен.. Панчо го мрзи во последно време, како што кажав пред неколку поста..
И да, тоа што сега секој игра е факт ...ама КАКО играат друг муабет
Порано беше ПОИМ и реткост да играш во дискотека на хип хоп.. сега сите се во некој филм :icon_cool
Не гледам проблем тука...секој играњето си го сфаќа на свој начин и го поштуем тоа - макар тоа било и класичното тресење на главата. :pos2:
Ауу, не се согласувам, Давор кога пушта музика ми се приспива после 5 песни, искрено. Песните што ги пушта Давор, јас по дома си ги слушам, Панчо пушта песни на кои се игра и се поживи. Макар што во последно време стално едното исто е, ама сепак... Давор - не! :ne: