Г
Господ
Гостин
Chance to contract AIDS/Hepatitis/Syphilis/пицајзли =win!Ja sum za edna masovna kajgana orgija :tv:
Chance to contract AIDS/Hepatitis/Syphilis/пицајзли =win!Ja sum za edna masovna kajgana orgija :tv:
zabraneto za lica pomali od 18 godiniСо вас двајцата :back:
Ти бе легнал вампирка? Шала на страна, другарка и колешка ми е, не ја рчкај сеаА Вампирката не ја кажуваш а? Срам да ти е.
и ја би!!!Ти бе легнал вампирка? Шала на страна, другарка и колешка ми е, не ја рчкај сеа
Иначе на оваа мислев, Drama Queen, кој не би сакал со нејзе?
хухухухухуху најбоље коментар до сега!Ја сакам да ги лежам сите со секси аватари и сексуално провоцирачки форум персони. Најверодостојна основа за избор.
Така ами како, шо мисли она едно залапуење и одма во кревет? Не пијам бе ја нафта. Батка знајш што и правам? Ја шетам, ја частам и не ја пипам ...Сакаш да кажеш “На вистински маж не му треба жена“
Многу ретко вака машко да почитува девојка, би те легнала ама штом не пипаш-ништо хахаТака ами како, шо мисли она едно залапуење и одма во кревет? Не пијам бе ја нафта. Батка знајш што и правам? Ја шетам, ја частам и не ја пипам ...
Ја маче не пипам со раце ама да знаеш што правам со јазик (на женски онли ).Многу ретко вака машко да почитува девојка, би те легнала ама штом не пипаш-ништо хаха
Шала на страна не знам, со многу малку контактирам, ај со тек на време можи ќе фрлам око на некој
Па ти си мушка фантазија овде...се кладам :smir:абе што се ме испоозборувавте, лелеееее.........
ај не кажувам ништо.
Грда е бе...Ти бе легнал вампирка? Шала на страна, другарка и колешка ми е, не ја рчкај сеа
Иначе на оваа мислев, Drama Queen, кој не би сакал со нејзе?
Аууу па го немаше потенцирано тоа во постот, ја пак мислев не ја пипаш никако, со ништо. Фала на исправка :kez:Ја маче не пипам со раце ама да знаеш што правам со јазик (на женски онли ).
Шала на страна навистина со јазикот чуда праам ( на женски онли ).
ej, bez navredi i vo zivo sum ne samo tuka :wub:--- надополнето --- [/COLOR напиша:Па ти си мушка фантазија овде...се кладам :smir:
Затоа имаш акаунт на кајгана.ej, bez navredi i vo zivo sum ne samo tuka :wub:
Ништо и ги расипа сега илузиите за твојата почит кон женскитеЈа маче не пипам со раце ама да знаеш што правам со јазик (на женски онли ).
Шала на страна навистина со јазикот чуда праам ( на женски онли )