Каква коинциденција...па нели и јас и ти сме Б.Ц...Сунце! Ние сме Б.Ц
--- надополнето ---
Обично така е
абе што се ме испоозборувавте, лелеееее.........
ај не кажувам ништо.
Каква коинциденција...па нели и јас и ти сме Б.Ц...Сунце! Ние сме Б.Ц
--- надополнето ---
Обично така е
Сакаш да кажеш “На вистински маж не му треба жена“На форумов нема доволно добри жени за легнување, барем по муабетиве се гледа..све очај до очај. Туга, добрите жени не дремат по форуми...све проблем до проблем, фрустрација до фрустрација...така бар ја сум приметил...(
Se custvuvam pocesteno <3Никој :smir: Само два-тројца не се за фрлање, се друго е тужно и ружно Иначе му предвидувам светла иднина на Марјан-Мики коа ќе порасне има да се тепаат за него девојки
ти си Марјан Мики или си у тие два тројцаSe custvuvam pocesteno <3
hehe, ne e bitno koj sum, bitno sum ybaw <3ти си Марјан Мики или си у тие два тројца
а Искра ти ги познаваш сите членови на форумов кои се патем илјадници па од сите тие само 3-4ца одбра
скромноста е доблест...па остави ги женскиве нека проценатhehe, ne e bitno koj sum, bitno sum ybaw <3
Моите постови се долги 25 карактери.Некоја спамерка. Да си спамираме по цели денови.
П.С. јас сум спамер со големи постови.
Моите постови се долги 25 карактери.
Не ја сфаќаш ти убавината на “долго и јасно“, и постови од типот на “Драга кајгана, немогуче“.Твоите постови се Марјан-Мики долги, споредбено со моите навивачка постови.