Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само дека си мутав ништо друго не ти фали. :back:

А вие на негови години демек многу озбилни сте биле...
Тоа очи, поглед, тело, висина, лав + фудбалер, па коа ќе се уозбили Па Па Па Тина ќе треба на синџир да го чува:pos2: Ех да бев јас помала или он постар ЌЕ Го Бркав Жими Све :)

А глеате као сум отракана „два-тројца“ и ај сеа некој нека пише ЗАШО НЕ ЈА?
Љубовта нема граници,годините се мал проблем.:icon_lol:
пс:Тина пази,Искра напаѓа.:vozbud:

Љубовта нема граници,годините се мал проблем.:icon_lol:
пс:Тина пази,Искра напаѓа.:vozbud:

Е ај ти седи мирен, си се сакаат децата како ретко кои во денешно време. Ја си го сакам како другарче да не речам соработник ;) И за шо ме мислиш ти мене бе!? Ја малолетници бркам!?

Е ај ти седи мирен, си се сакаат децата како ретко кои во денешно време. Ја си го сакам како другарче да не речам соработник ;) И за шо ме мислиш ти мене бе!? Ја малолетници бркам!?

Си ја згрешила темава. Не е за такво сакање :P

А вие на негови години демек многу озбилни сте биле...
Тоа очи, поглед, тело, висина, лав + фудбалер, па коа ќе се уозбили Па Па Па Тина ќе треба на синџир да го чува:pos2: Ех да бев јас помала или он постар ЌЕ Го Бркав Жими Све :)

А глеате као сум отракана „два-тројца“ и ај сеа некој нека пише ЗАШО НЕ ЈА?
Што ме опишуваш бе? :pos:

Онтопик: Има една од форумов, само ме мрзи да барам како и е никот, девојката е стварно прекрасна.

GoddesOfRock:back:

Денес сум расположен и да ви кажам --BON--JOVI-- би ја опнал :sekss::love2::music5:

Ја сакам да ги лежам сите со секси аватари и сексуално провоцирачки форум персони. Најверодостојна основа за избор.

Што ме опишуваш бе? :pos:

Онтопик: Има една од форумов, само ме мрзи да барам како и е никот, девојката е стварно прекрасна.

А Вампирката не ја кажуваш а? Срам да ти е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom