Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каква коинциденција...па нели и јас и ти сме Б.Ц...Сунце! Ние сме Б.Ц :vozbud:

--- надополнето ---

Обично така е :(

абе што се ме испоозборувавте, лелеееее.........
ај не кажувам ништо.

На форумов нема доволно добри жени за легнување, барем по муабетиве се гледа..све очај до очај. Туга, добрите жени не дремат по форуми...све проблем до проблем, фрустрација до фрустрација...така бар ја сум приметил...(

Сакаш да кажеш “На вистински маж не му треба жена“

Никој :smir: Само два-тројца не се за фрлање, се друго е тужно и ружно:toe: Иначе му предвидувам светла иднина на Марјан-Мики коа ќе порасне има да се тепаат за него девојки :)

Никој :smir: Само два-тројца не се за фрлање, се друго е тужно и ружно:toe: Иначе му предвидувам светла иднина на Марјан-Мики коа ќе порасне има да се тепаат за него девојки :)
Se custvuvam pocesteno <3

Se custvuvam pocesteno <3

ти си Марјан Мики или си у тие два тројца :)
а Искра ти ги познаваш сите членови на форумов кои се патем илјадници па од сите тие само 3-4ца одбра :)

Се откажа од форумов таа што сакаше да има мое дете, па сега сум во тешки дилеми :icon_lol:.

ти си Марјан Мики или си у тие два тројца :)
а Искра ти ги познаваш сите членови на форумов кои се патем илјадници па од сите тие само 3-4ца одбра :)
hehe, ne e bitno koj sum, bitno sum ybaw <3

Некоја спамерка. Да си спамираме по цели денови.

П.С. јас сум спамер со големи постови.

Твоите постови се Марјан-Мики долги, споредбено со моите навивачка постови.
Не ја сфаќаш ти убавината на “долго и јасно“, и постови од типот на “Драга кајгана, немогуче“.
25 карактери се сепак таман. Ако не, ќе “допишам“ нешто. <3

А вие на негови години демек многу озбилни сте биле...
Тоа очи, поглед, тело, висина, лав + фудбалер, па коа ќе се уозбили Па Па Па Тина ќе треба на синџир да го чува:pos2: Ех да бев јас помала или он постар ЌЕ Го Бркав Жими Све :)

А глеате као сум отракана „два-тројца“ и ај сеа некој нека пише ЗАШО НЕ ЈА?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom