Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.499
Поени од реакции
8.047
Па јас како почитувач на широкогради личности :siski: би ја обљубил Крејзи ин Лав.

А за тоа под 18 да бидат оние кои се остриме да ги легнеме... па јас мислам дека ако бидеме добри, внимателни, нема да не кажат на 192 :)
Во тој случај еве Morbid ја ставам на листата со млада металка најлесно е човек да се разбере :)

И да ги додадам девојките со кратка коса, сите што се на форумов, не сум пребирлив :)

V

VeniVidiVici

Гостин
Пробај ослободи се,немој да се срамиш :))
Не се срамам, глумам лудило... Е стварно си олд скул, во позитивна смисла, на се ти имаш коментар и твојот збор мора да биде последен.
Кога човек ќе успее да скроти таква бунтовна девојка како тебе, е тогаш нема да потреба да пишува на форумот за швалерај... мислам дека бев јасен. А и добра фора ви е таа, не му обрнувај внимание на машкото и ќе откачи по тебе. кај мене тоа ептен пали... сеа се искажав, али тоа е...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.629
Таман се мислев кој што како и гледам Лет ми ги украл мислите хахахахахах

V

VeniVidiVici

Гостин
Па јас како почитувач на широкогради личности :siski: би ја обљубил Крејзи ин Лав.

А за тоа под 18 да бидат оние кои се остриме да ги легнеме... па јас мислам дека ако бидеме добри, внимателни, нема да не кажат на 192 :)
Во тој случај еве Morbid ја ставам на листата со млада металка најлесно е човек да се разбере :)

И да ги додадам девојките со кратка коса, сите што се на форумов, не сум пребирлив :)
Брат, немој под 18, не сакам да бидам како Зоран Заев. И не дај боже да и згрешиш нешто отпосле, отиде јабана младичот... :vozbud:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Темава, лол!
Епа значи:
Маарко (еве маче, спомнат си)
Трн (јеп, знам дека тука нема многу надеж, фамилјарен човек е сега:))
Никола (го имам и видено на некоја слика одаВна, фино изгледа момакот, ама повеќе е ради стилот во случајов:))
икоилија беше?! Некој нов фраер во кгн најсекси машки што се себепромовираше

... ќе дополнам сега толку ми работи главата

п.с. А темава не ги опфаќа веќе-легнатите?:)))

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не се срамам, глумам лудило... Е стварно си олд скул, во позитивна смисла, на се ти имаш коментар и твојот збор мора да биде последен.
Кога човек ќе успее да скроти таква бунтовна девојка како тебе, е тогаш нема да потреба да пишува на форумот за швалерај... мислам дека бев јасен. А и добра фора ви е таа, не му обрнувај внимание на машкото и ќе откачи по тебе. кај мене тоа ептен пали... сеа се искажав, али тоа е...
Јас очекував перверзија,а не комплименти...:))
Да прекинам да реплицирам да не се запали некој стан низ земјава :pos2:

Темава, лол!
Епа значи:
Маарко (еве маче, спомнат си)
Трн (јеп, знам дека тука нема многу надеж, фамилјарен човек е сега:))
Никола (го имам и видено на некоја слика одаВна, фино изгледа момакот, ама повеќе е ради стилот во случајов:))
икоилија беше?! Некој нов фраер во кгн најсекси машки што се себепромовираше

... ќе дополнам сега толку ми работи главата

п.с. А темава не ги опфаќа веќе-легнатите?:)))
Морам да ти помогнам во пакет со Илијаико,да не се мачиш сама:pos2:
А трн незнам дали да го вмешаме во муабетов,еве сам нека се изјасни да не не тужи после за растурање на брак:pos2:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Еднаш си ги имам дадено мислењата, али ај пак:
Дивајн, убава жена, мислам дека би имал добар секс со неа.
Драма Куин, моја неостварена желба, а со неа би сакал да имам и оралка, може и 69ка.
РеалГрл, убава плава девојка, има да се лижеме до бескрај.
Ако не е од форум (може е, ама ја тоа не знам) на Маца_мк другарка и Олето многу би сакал да ја опнам.
Црвенокоса, да ме упате у тајните на сексот, и да и се нурнам еднаш, двапати меѓу цицки.
Рок-Кејт, многу слатко девојче (колега Фантом, немој да ми се налутеш) али тука можам гадно да наебам заради педофилија.
Кит-катчето би го лижел, дупел, изел, све ќе и правам, комплетен третман.
Еленчето со доларчето, заедно со другачка и Иза, и четврт вијагра, и има цел ден да се веселеме. Башка Иза има добри цицоци, и тамо сакам да се нурнам.
Скул грл изгледа веќе не е на форум, али и со неа би си поминал многу убаво, пошто стварно е убавица.
И така... се надевам никој/а нема да ми се налути и хуморот ќе преовладува. Но сепак сум максимално сериозен во мојот избор.
П.С. и Филе Х Филе

за Филе се заебавав :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Анастазија другарке... шо мислиш за буџетов за 2010? :vozbud:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Доста ми беше од форумов за живот, накај животипол

V

VeniVidiVici

Гостин
Јас очекував перверзија,а не комплименти...:))
Да прекинам да реплицирам да не се запали некој стан низ земјава :pos2:
Перверзија само на зборови ти е како секс со кондом. А секс со кондом ти е како мирисање на цвеќе со гас маска. А за станот и да ми се запали, имам со што да го изгаснам. Веќе почнав да го употребувам и како црево од хидрант. :vozbud:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
VeniVidiVici, иако уше не е нова година, ти поклањам 6 месечен курс за духовитост + kewlness.

leandra...don't get me started :(
P.S
Run, run while you still can!!

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Леандра и Ада ... ама ми се погодивте една под друга ... туф туф :)

Инаку вас двете :toe:
провокативни постови, сакам интелегенција - накратко ... поопширно во други прилики :smir:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ми мирисат на нова тема: „Фестивал де Леандра“ :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom