Србија: Бугарија уште еднаш ни заби нож во грб

ma muci i vas da opet budete s nama:pipi:
muci vas, vasi se muzicari i sportisti afirmisu u srbiji, ucestvujete po kojekavim emisijama sa nostalgijom se secate tadasnjih novcanica:pos2::pos2::pos2:
ne zaboravite da vas je srbija otrgla od bugara i uvela u kraljevinu shs, inace bi vi danas bili istocnobugarska provincija:vozbud:

muci vas, vasi se muzicari i sportisti afirmisu u srbiji, ucestvujete po kojekavim emisijama sa nostalgijom se secate tadasnjih novcanica:pos2::pos2::pos2:
ne zaboravite da vas je srbija otrgla od bugara i uvela u kraljevinu shs, inace bi vi danas bili istocnobugarska provincija:vozbud:
И така станаха Jжна Бановина :helou:
А дали можеш да ми кажеш посоките на света,заштото РМ е на запад от БГ,а не на исток :helou:

Втора светска војна САМИ се ослободивме...па дури и гиневме надвор од македонија...за никој фала да не рече..

Туку ако бевме со вас...не оди тоа така...

како може Македонец со овие

И иронијата да биде поголема се запалија оти срушија авион стар 20 години...

Assassin91;3156391[B напиша:
]a kolku olulji imase niz bosna kade hrvatskite golemokurci placea od paravoenite edinici na Arkan i voenite edinici na Cika Radko ?[/b]

a vukovar 1991 ?
Оф морееее,Аркановите мачиња ми ги спомнуваш?Херои кој се искажуваа во "борби" со 60-70 годишни старци?!?!?

Вуковар најде ли да го спомуваш,најголемиот српски срам бе?!36 000 војска,со стотици тенкови и авиони,илјадници парчиња артилерија имаа србите,а градот го бранеа 1800 полицајци и доброволци со калашњикови и зољи.Едвај го завзема градот после 88!!! дена борба.

Се видовте вие на Максимир колку сте јаки. Јебали смо вас ко црнац милфицу :tv:

А да, и 1/3 од РХ беше под контрола на голоруките Срби од Српска Краина. :pusk:

Добро барем денешните јужни делови си ги купија од Бугарија, тоа ти се вика бизнис.

Се видовте вие на Максимир колку сте јаки. Јебали смо вас ко црнац милфицу :tv:

А да, и 1/3 од РХ беше под контрола на голоруките Срби од Српска Краина. :pusk:
:pos2::pos2:Ајде бе,колку од тепачката учествуваа делии????Ништо,само на почетокот истепаа неколку стотина делии 30-40 души што беа над нивната трибина и толку.После тоа ко п*** си седеа на нивна трибина.

И да,нормално дека 1/3 ќе завземат со цела ЈНА позади против слабо вооружена војска.И да,нормално дека таа една третина што со месеци пробуваа да ја земат,ја изгубија во 3 дена:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom