Fatboy Slim во Скопје - 18.12.2009

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Во некој од дневните весници новинарот од забавна редакција мрчеше коментирајќи дека Норман ни пуштал 20 години стара музика, ко да сме биле зад железна завеса и ниту едно влијание не стигнало до нас.

Да бидам искрен, подобар жур на тие минусни температури ниту имало, ниту ќе има некогаш пак во Македонија.
Па за негова информација не е новопечен ташак како Армин и Гета. Норман е профи уште пред они да дознаат што е тоа музика. Човекот да пушташе нешто поново ќе звучеше исто ко овие новајлииве (немам ништо против нив ама Кук си е Кук) и ќе беше веч виџено. Вака си испушта тоа што се очекуваше, напраи партали и беше јуник. :)

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Еве после тоооооооооолку долго време, конечно и јас да стигнам да пишам ред-два.

Бев на слава кај една џенцка, и пиев многу пиво. Кога стигнав на плоштад се префрлив на вино.
Здрафко пееше, и заврши, имаше нешто што се вика огномет, ама воопшто не беше спектакуларно, па на митинзите на некои помали политички партии има поголеми огномети.
Па се расчисти рајата.
И дојде маестрото, Кук, Норман Кук.

Нема ништо да коментирам. Дојде, стисна плеј, и ни искрши кичмите.
Досега само еден ди-џеј пуштал поразлична музика, а да биде сето тоа убаво ускладено, па на моменти прекршено, па на моменти во обратна крајност отерано, а ти 5 минути си викаш УАУ, како само му текнуваат некои траки.

Во некој од дневните весници новинарот од забавна редакција мрчеше коментирајќи дека Норман ни пуштал 20 години стара музика, ко да сме биле зад железна завеса и ниту едно влијание не стигнало до нас.

Да бидам искрен, подобар жур на тие минусни температури ниту имало, ниту ќе има некогаш пак во Македонија.
Околу огномето и јас се сложувам и на фатбој беше ептен до коска и само пола саат останав а ти беше у црн капут со пуштена коса со една дада у бело палто....хахаха.Демнам те!!!!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
Mи е криво шо не бев, ептен ми беше ладно. :(
Имаше винце за загревање. А и електрицитет во воздухот. Јас не носев баш зимска опрема, па пак не ми беше ладно, дури и целиот окезен бев цело време.

Фото: clubbersguide-macedonia.com

Околу огномето и јас се сложувам и на фатбој беше ептен до коска и само пола саат останав а ти беше у црн капут со пуштена коса со една дада у бело палто....хахаха.Демнам те!!!!
Ноп, види фото погоре. Ќе видиш дека си помешал :)
Есенска јакна Бруџи, и не дружев дадички во бело :)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.617
Имаше винце за загревање. А и електрицитет во воздухот. Јас не носев баш зимска опрема, па пак не ми беше ладно, дури и целиот окезен бев цело време.

Фото: clubbersguide-macedonia.com

Ноп, види фото погоре. Ќе видиш дека си помешал :)
Есенска јакна Бруџи, и не дружев дадички во бело :)

Иначе ти се претставив, ама не ме позна :) А во Прилеп пред да ди одиш се запознавме, и пијавме кафе во Табу:smir:

Скарана

M

MIL

Гостин
Одлично поминав имаше јака журкааааааааааааааа :baeh:
се запотивме :vozbud:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.765
Поени од реакции
5.055

Нека каже некој име на тракава ...

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.765
Поени од реакции
5.055
Од монтажава да те фркне глава , на пола секунда мењаат кадар !!!

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
ЕЕЕЕЕе не е фер -.- кај баш морав да сум искочен да се маам со јаја додека го давале настапот.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
за без пари да го слушаш FBS вредеа и тие -10:vozbud:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.765
Поени од реакции
5.055
Само кој бил талентот шо го монтажирал настапот , живти се ... милион кадри , снимање во темница - ништо не се гледа и плус нема аудио фидбек од публиката , на јутуб боље ќе ја доловиш атмосферата ..од ова снимено ништо посебно,само да се потсетиш како идеа траките и то.

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Само кој бил талентот шо го монтажирал настапот , живти се ... милион кадри , снимање во темница - ништо не се гледа и плус нема аудио фидбек од публиката , на јутуб боље ќе ја доловиш атмосферата ..од ова снимено ништо посебно,само да се потсетиш како идеа траките и то.
da da mnogu losa montaza :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom