aleksandarreal
Sport fanatic
- Член од
- 15 мај 2009
- Мислења
- 905
- Поени од реакции
- 276
KOj звер е човеков ејјјјјј какви импресии носам ја од журчево сеа.кој не бил пропуштил најмногу какво ладно бе ,тоа е само шпекулација
Од цел евент, само тоа беше за почит, што се мени тиче...а и за сцената и освелувањето и озвучењето.... No COmment ... najjako
незнам дали стиснал плеј или не.. али атмосферата беше , едноставно најдобра за - 10 !АЛАЛ ДА МУ Е!
ЗНАЧИ НЕМОГУЧЕ ЕЈ, СТИСНА ДЕЧКОТО ПЛЕЈ НА -10 А ЛУЃЕТО СЕ ПАЛЕА НА СЛАЈДОТ И РЕФЛЕКТОРИТЕ! СВАКА МУ ЧАСТ!
-.-
Да се надополнам, НИЕ бевме тие тројцата шо шетаа со неонки низ плоштад.
PARTAL NAPRAI AU ZHURGHGHA ZA PAMTENJE BGHAT! PAGHTAL!!!111!!!АЛАЛ ДА МУ Е!
ЗНАЧИ НЕМОГУЧЕ ЕЈ, СТИСНА ДЕЧКОТО ПЛЕЈ НА -10 А ЛУЃЕТО СЕ ПАЛЕА НА СЛАЈДОТ И РЕФЛЕКТОРИТЕ! СВАКА МУ ЧАСТ!
-.-
Да се надополнам, НИЕ бевме тие тројцата шо шетаа со неонки низ плоштад.
Атмосверата ја праиме ја и ти, а не он.незнам дали стиснал плеј или не.. али атмосферата беше , едноставно најдобра за - 10 !
ПА ТОА ТИ ЗБОРАМ БЕ ДРУЖЕ! МОМАКОТ РАЗВАЛИ!незнам дали стиснал плеј или не.. али атмосферата беше , едноставно најдобра за - 10 !
не бев у први редови баш бев избацен на страна... али како и да е кој саака шо сака нека кења... супер си беше и ме заболе кур дали стиснал плеј или си играл со миксетата или слични стварчичи :smir:Атмосверата ја праиме ја и ти, а не он.
И, атмосверата кај мене беше тапа, пошо он беше тапа. А у први редови, наравно дека ќе биде добра, и на Аца Лукас е добра, и на Пуси Кет Долс е добра..