Ждрепка за СП 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
слушнавте добро грција немала постигнато гол на сп :tapp:

кога ја гледав ждрепката и кога ги видов
јужна африка
грција
сад
словенија
србија
австралија
данска
нов зеланд
северна кореја
швајцарија
а посебно хондурас
ми идеше да одам хари да го стрелам на плоштад до кога вака ?:tapp:

Абе за стрелање лесна е работата . Него овде има многу поквалитетни репрезентации од нашата . ЈАР се домаќини, Грција, САД, Србија, Данска и Швајцарија имаат поквалитетни репрезентации од нашата . Словенија се можеби и послаби од нас, но кога се игра од срце и Русија се елиминира . Е сега Хондурас и Нов Зеланд, најјаки се во квалификациите каде што играат, и затоа играат на СП . :wink:

кога ја гледав ждрепката и кога ги видов
јужна африка
грција
сад
словенија
србија
австралија
данска
нов зеланд
северна кореја
швајцарија
а посебно хондурас
ми идеше да одам хари да го стрелам на плоштад до кога вака ?:tapp:
Овие наведениве неевропските да ги видам во Европа да играат во квалификациски групи до кај ќе стигнат.

Е ај да се убијат тие репрезентации дека не се у Европа, глуп муабет ви е тоа.

Имаше некои интересни групи, на пример таа со Јужна Африка е група на смртта според мене.
Очекувам Аргентина да гази низ групите да си ги силува Гејците.

Наградно прашање:
Дали Северна Кореја ќе биде втората репрезентација после Грција која нема да успее да постигне гол на едно Светско Првенство??

31183180.jpg

Грција отпаѓа со сигурност Нигерија има потенцијал голем мислам дека ќе си ја добијат утакмицата.
Е сега на Словенците им падна лесна група можат да се носат со САД и Алжир.
Група на смртта дефинитивно седмата Португалија Бразил и Брег на Слонова Коска се борат за први две позиции.

Ако Аргентина игра како што играше во квалификациите, нема да ја поминат групите. Нигерија се одлични во последно време, а и Кореа имаат добар тим, неколку пати ги имам гледано. Жал ми е и за Јужна Африка, домаќини, а добија една од потешките групи, се надевам ќе соберат сили, и ќе ги тепаат Французиве, кој исто како и Аргентина не импресионираат со својата игра. Кулминацијата во овој дел сигурно ќе биде Португалија - Бразил, едвај го чекам тој натпревар. :vozbud: За другите силни репрезентации, релативно слаби групи, чуда би требало да се десат за некоја од Холандија, Италија, Германија, Англија и Шпанија да не поминат група.

Ако Аргентина игра како што играше во квалификациите, нема да ја поминат групите. Нигерија се одлични во последно време, а и Кореа имаат добар тим, неколку пати ги имам гледано. Жал ми е и за Јужна Африка, домаќини, а добија една од потешките групи, се надевам ќе соберат сили, и ќе ги тепаат Французиве, кој исто како и Аргентина не импресионираат со својата игра. Кулминацијата во овој дел сигурно ќе биде Португалија - Бразил, едвај го чекам тој натпревар. :vozbud: За другите силни репрезентации, релативно слаби групи, чуда би требало да се десат за некоја од Холандија, Италија, Германија, Англија и Шпанија да не поминат група.
Не би рекол дека Нигерија е во добра форма ги пратам во последно време многу неубедливо играат.
Аргентина колку и да е слаба на СП секогаш добро играла, мислам дека има потенцијал да стигне до самиот крај ке ги среди Марадона играчите.

Па Италија може да го прими од Парагвај евентуално другиве се лесен залак.
Холандија-Камерун? Тука ќе биде жешко како и на многу други дуели...

Group A

1. Јужна Африка
2. Мексико
3. Уругвај
4. Франција

Мексико како првопласиран и ЈАР како втор. Франција АУТ!:toe:

Group B

1. Аргентина
2. Нигерија
3. Северна Кореја
4. Грција

Лесна група за Аргентинците,кои и покрај слабите игри мислам дека се фаворити за да победат на СП,за второто место Нигерија.Фифлаците ке се борат за да постигнат гол против С.Кореја :pos2:!

Group C

1. Англија
2. САД
3. Алжир
4. Словенија

Боза за Англија,прво место секако. Второто САД.

Group D

1. Германија
2. Австралија
3. Србија
4. Гана

Германија,Гана и Србија ке имат по 6 поени ке се решава во гол разликата :vozbud:. Германија и Гана понатаму.

Group E

1. Холандија
2. Данска
3. Јапонија
4. Камерун

Релативно лесно за Холандија. За второ место би требало да се решава помеѓу Данска и Камерун, јас типувам на Данска.

Group F

1. Италија
2. Парагвај
3. Нов Зеланд
4. Словачка

Италија како и секогаш се паѓа во лесна група и ке се протнат понатаму со 5 поени како второпласирани:toe:.Први Парагвај.

Group G

1. Бразил
2. Северна Кореја
3. Брегот на Слоновата Коска
4. Португалија

Ако има група на смртта,тогаш сигурно е оваа.Бразил мислам ке биде прв.А за второро место,уфф ке биде тесно јас мислам сепак Португалците.

Group H

1. Шпанија
2. Швајцарија
3. Хондурас
4. Чиле

Очекувам од Шпанците да победат на ова СП,а оваа група да ја завршат со над 10 постигнати гола.За второто место мислам Чиле ке помине тесно.

Финалето очекувам да биде Шпанија-Аргентина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom