Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кога ја гледав ждрепката и кога ги видов
јужна африка
грција
сад
словенија
србија
австралија
данска
нов зеланд
северна кореја
швајцарија
а посебно хондурас
ми идеше да одам хари да го стрелам на плоштад до кога вака ?![]()
Овие наведениве неевропските да ги видам во Европа да играат во квалификациски групи до кај ќе стигнат.кога ја гледав ждрепката и кога ги видов
јужна африка
грција
сад
словенија
србија
австралија
данска
нов зеланд
северна кореја
швајцарија
а посебно хондурас
ми идеше да одам хари да го стрелам на плоштад до кога вака ?![]()
Не би рекол дека Нигерија е во добра форма ги пратам во последно време многу неубедливо играат.Ако Аргентина игра како што играше во квалификациите, нема да ја поминат групите. Нигерија се одлични во последно време, а и Кореа имаат добар тим, неколку пати ги имам гледано. Жал ми е и за Јужна Африка, домаќини, а добија една од потешките групи, се надевам ќе соберат сили, и ќе ги тепаат Французиве, кој исто како и Аргентина не импресионираат со својата игра. Кулминацијата во овој дел сигурно ќе биде Португалија - Бразил, едвај го чекам тој натпревар.За другите силни репрезентации, релативно слаби групи, чуда би требало да се десат за некоја од Холандија, Италија, Германија, Англија и Шпанија да не поминат група.
Ја имам поентата самосум ги утнал репрезентациитеИталија Северна Кореја Алжир и Словенијаи Италија ќе иде даље со 4 бода
![]()
Србија vs Њемачка...
I cant wait...![]()