Quark
brr,brr...zbrc
- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 3.489
- Поени од реакции
- 156
Za tasak sarma kejf.За кој кур некој би пушел 40 џоинта дневно??? Дури и најголемите рекреативци пушат највеќе 3 џоинта (еве 5 да земеме преку сила), ама тоа се луѓе што имаат добри извори на марихуана за да можат да си дозволат такво нешто. Всушност, за кој кур некој би пушел и 40 ЦИГАРИ дневно??? Тоа веќе ИЧ не можам да го сфатам. Намерно да се трујам затоа што "ми било убаво". КАКО НЕ! Порано и јас бев рекреативец и користев еднаш месечно или еднаш во 2 месеца (зависи како ќе ми се погодеше). Никогаш не сум пушел цигари и нема да пушам затоа што од секогаш ми пречеле цигарите (ИЧ не можам да ги поднесам), а за ова другово официјално сеуште не сум откажан, ама сум на голема пауза (веќе 5 месеци неам пушено). И колку за споредба - НЕ ме фаќа криза како повеќето пушачи на цигари. Едноставно си имам речено дур ми трае семестар ќе си бидам чист. Тек после тоа може ќе се опуштам. :salut:
Ne bese fintata u toa dali ima nekoj potreba od tolku dzointa ili cigari dnevno, nego sto i kolku e stetno, onaka, obicen test preku realna komparacija..... pak velam, koga ke se najde masko sto bez problem ke ispusi 40 (ete be neka bidat 30 ) dzointa na den, ke moze da otvorime diskusija okolu toa dali e ponestetna od cigarite ili ne, se do togas, NE.