Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување

крај на месец... 30 giga искористени... брзина .. бомба :vozbud:

крај на месец... 30 giga искористени... брзина .. бомба :vozbud:

30 искористени????????? значи многу ти се 50 гб тебе

јас со штедење 1 гб имам надминато

брзина..... бомба :toe:

1051741156.png

1052118701.png
Сега од 1 супер е иако пред некој сат инаку бтв јас имам направено 60Gb downloads за претходниот месец и кај мене беше 26 кбс али сеа се надевам арен ке биде

30 искористени????????? значи многу ти се 50 гб тебе

јас со штедење 1 гб имам надминато

брзина..... бомба :toe:

Прегледај го приврзокот 37277

e да имаш 50 гига за 500 денари и брзина стабилна до 8мбс и да се жалиш не е убаво... :)
има и нетов крнизни денови кога ми иде да го акнам од земја али сум немал проблеми многу одамна ПУПУ да чукнам у дрво..
и 50 гига ми се таман :):back:

и само за потсетување .. кога го ставив интернетот пред 4 и пол години за 500 денари имав 400 мегабајти и 5денари за надминат собраќај по мегабајт ! :vozbud:

e да имаш 50 гига за 500 денари и брзина стабилна до 8мбс и да се жалиш не е убаво... :)
има и нетов крнизни денови кога ми иде да го акнам од земја али сум немал проблеми многу одамна ПУПУ да чукнам у дрво..
и 50 гига ми се таман :):back:

и само за потсетување .. кога го ставив интернетот пред 4 и пол години за 500 денари имав 400 мегабајти и 5денари за надминат собраќај по мегабајт ! :vozbud:

море бе
ај сега да му палиме свеќа на телекабел оти ни давал 50 гб за 500 ден

добра понуда е не велам не ама ние се радваме за 50 гб ццц

а комшиите имаат НЕОГРАНИЧЕН

:toe:

јас ко го ставив имаше 3000 мб мислам

и вака како шо почнаа кај да е до 2079 година ќе имаме неограничен

моментално

1052934011.png

:pov:

море бе
ај сега да му палиме свеќа на телекабел оти ни давал 50 гб за 500 ден

добра понуда е не велам не ама ние се радваме за 50 гб ццц

а комшиите имаат НЕОГРАНИЧЕН

:toe:

јас ко го ставив имаше 3000 мб мислам

и вака како шо почнаа кај да е до 2079 година ќе имаме неограничен

моментално

1052934011.png

:pov:

ееееееееееееееееее ти си на коњ бе со 3000 мб , не си ја видел муката со 400мб да видиш како е и смеј надмини 1 мегабајт 5 денари 10 мегабајти 50 денари.. па оди симни песна да те видам :)
моментално

и стај се на скопски сервер што си се стајл негде у тунгузија па со милион пинг ке проверуваш брзина

Има ли некоја најава за зголемување на пакетите на ТК? Оти конкуренцијата нуди дигитална+аналогна тв, интернет 200 гига/8 мегабити и телефон за 1000 денари. :S
Не дека и вака ми е лошо, ама сепаааак :)

Има ли некоја најава за зголемување на пакетите на ТК? Оти конкуренцијата нуди дигитална+аналогна тв, интернет 200 гига/8 мегабити и телефон за 1000 денари. :S
Не дека и вака ми е лошо, ама сепаааак :)

Чим сега даваат кејблтел 200 гига рачунај за 6 месеци ќе бидат 300.Само овие морониве гајле немаат:nenene:

Нема да се изненадам ако не вратат на 15 гига пак.Направат ли такво нешто,одма се селам па макар и на Т-Хоме што се изгор.

Нешто сумљива работава...изглеа ни намалија брзина од 8 на 4.5 мегабита. Еве недела дена по ред тестирам на speedtest.net, цело време 4,5 Mbit, глеам исто торент не качува поише од 400 kb/s...дали случајност или нешто друго ќе ни каже Bidikov :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom