Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Кај мене е со години бонбона - само 2-3 пати имало прекини кога бил скинат некој кабел или немало долго време струја во маало :pipi:

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Кај мене е со години бонбона - само 2-3 пати имало прекини кога бил скинат некој кабел или немало долго време струја во маало :pipi:
Ќе го потврдам она на Bidikov само што незнам точно колку време го имам од причина што не бројам време до истек поради проблеми и слично. Само клик па ќе видиш зашто.

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Си чекам 1ви од месец оште ми немаат пуштено брзинката..

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Да ве прашам дали интернетот на Телекабел во Велес а сигурно и у другите градови содржи сервер на којшто се бесплатно наоѓаат филмови.........Така ми кажаа па да ве прашам вас дали има..........??:toe::toe::toe:...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Денеска цел ден интернетот ми е шит. Од 40 не мрдна повеќе.

Гледам на speedtest.net се подобрил. Ако може сега некоја финта да направам и со пингот како и со YouTub-от ќе им се испосерам врз глава. На игрите имам ептен висок пинг.

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Suck ATM

До мене ли е или до нив?

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498

Zimbabwe Business Network :pipi: :P:

Ако овие од Zimbabwe Business Network имаат екстерна [peering со асален надворешен провајдер барем или сл.] конективност од вистински, приватни 50 или 100 мегабита во секунда (како што е наведено во аплицирањето за SpeedTest сервер) која што им е барем на 90% од времето ко што треба тогаш јас сум "Joey Joe Joe Junior Shabadoo" Јаневски. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
како да си го дознаам бројчето со кое се логирам за проверка на сообраќај ? за пасвордот знам али јузернејм ?

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498
како да си го дознаам бројчето со кое се логирам за проверка на сообраќај ? за пасвордот знам али јузернејм ?
Јави се на корисничка поддршка и прашај, во зависност од тоа во кој град живееш, еве ги броевите:
http://www.telekabel.net.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=41&lang=en

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ДЕНЕС Е ГОМНО !!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
7 март 2009
Мислења
1.161
Поени од реакции
827
Кога во нашава мила Македонија,ќе има вакви понуди? Одговор: Кога сите ние ќе ги откажеме претплатите кај сегашниве интернет провајдери(мафијаши),впрочем погледнете и сами на линкот,не се мачев да барам други понуди,можеби се наоѓа и некоја подобра,поздрав http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/internet_vivacom_net/vivacom_net_start

Член од
9 мај 2005
Мислења
100
Поени од реакции
13
Прашање за пакетот 500 на Телекабел:

Пишува дека лимитот за овој пакет е 15GB. Што се случува после? Смалување на брзината? Ако да, на колку?

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498
ДЕНЕС Е ГОМНО !!!!!!!!!!!!!!!!
Да, имаше проблем тогаш ама го средија, сега е пак океј.

Прашање за пакетот 500 на Телекабел:

Пишува дека лимитот за овој пакет е 15GB. Што се случува после? Смалување на брзината? Ако да, на колку?
По поминати 15GB мислам дека се намалува од 6144/512Kb/s на 256/128Kb/s до крајот на месецот (календарски месец, т.е. до први наредниот месец).

Kajgana Shop

На врв Bottom