Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене е со години бонбона - само 2-3 пати имало прекини кога бил скинат некој кабел или немало долго време струја во маало :pipi:

Кај мене е со години бонбона - само 2-3 пати имало прекини кога бил скинат некој кабел или немало долго време струја во маало :pipi:

Ќе го потврдам она на Bidikov само што незнам точно колку време го имам од причина што не бројам време до истек поради проблеми и слично. Само клик па ќе видиш зашто.

Си чекам 1ви од месец оште ми немаат пуштено брзинката..

Да ве прашам дали интернетот на Телекабел во Велес а сигурно и у другите градови содржи сервер на којшто се бесплатно наоѓаат филмови.........Така ми кажаа па да ве прашам вас дали има..........??:toe::toe::toe:...

Денеска цел ден интернетот ми е шит. Од 40 не мрдна повеќе.

Гледам на speedtest.net се подобрил. Ако може сега некоја финта да направам и со пингот како и со YouTub-от ќе им се испосерам врз глава. На игрите имам ептен висок пинг.

768851904.png

Suck ATM

До мене ли е или до нив?

Zimbabwe Business Network :pipi: :P:

Ако овие од Zimbabwe Business Network имаат екстерна [peering со асален надворешен провајдер барем или сл.] конективност од вистински, приватни 50 или 100 мегабита во секунда (како што е наведено во аплицирањето за SpeedTest сервер) која што им е барем на 90% од времето ко што треба тогаш јас сум "Joey Joe Joe Junior Shabadoo" Јаневски. :)

како да си го дознаам бројчето со кое се логирам за проверка на сообраќај ? за пасвордот знам али јузернејм ?

како да си го дознаам бројчето со кое се логирам за проверка на сообраќај ? за пасвордот знам али јузернејм ?
Јави се на корисничка поддршка и прашај, во зависност од тоа во кој град живееш, еве ги броевите:
http://www.telekabel.net.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=41&lang=en

ДЕНЕС Е ГОМНО !!!!!!!!!!!!!!!!

Кога во нашава мила Македонија,ќе има вакви понуди? Одговор: Кога сите ние ќе ги откажеме претплатите кај сегашниве интернет провајдери(мафијаши),впрочем погледнете и сами на линкот,не се мачев да барам други понуди,можеби се наоѓа и некоја подобра,поздрав http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/internet_vivacom_net/vivacom_net_start

Прашање за пакетот 500 на Телекабел:

Пишува дека лимитот за овој пакет е 15GB. Што се случува после? Смалување на брзината? Ако да, на колку?

ДЕНЕС Е ГОМНО !!!!!!!!!!!!!!!!
Да, имаше проблем тогаш ама го средија, сега е пак океј.

Прашање за пакетот 500 на Телекабел:

Пишува дека лимитот за овој пакет е 15GB. Што се случува после? Смалување на брзината? Ако да, на колку?
По поминати 15GB мислам дека се намалува од 6144/512Kb/s на 256/128Kb/s до крајот на месецот (календарски месец, т.е. до први наредниот месец).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom