Bidikov
Server guru
Кај мене е со години бонбона - само 2-3 пати имало прекини кога бил скинат некој кабел или немало долго време струја во маало 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај мене е со години бонбона - само 2-3 пати имало прекини кога бил скинат некој кабел или немало долго време струја во маало![]()
Си чекам 1ви од месец оште ми немаат пуштено брзинката..
како да си го дознаам бројчето со кое се логирам за проверка на сообраќај ? за пасвордот знам али јузернејм ?
Јави се на корисничка поддршка и прашај, во зависност од тоа во кој град живееш, еве ги броевите:како да си го дознаам бројчето со кое се логирам за проверка на сообраќај ? за пасвордот знам али јузернејм ?
Да, имаше проблем тогаш ама го средија, сега е пак океј.ДЕНЕС Е ГОМНО !!!!!!!!!!!!!!!!
По поминати 15GB мислам дека се намалува од 6144/512Kb/s на 256/128Kb/s до крајот на месецот (календарски месец, т.е. до први наредниот месец).Прашање за пакетот 500 на Телекабел:
Пишува дека лимитот за овој пакет е 15GB. Што се случува после? Смалување на брзината? Ако да, на колку?