Судењето во нашата лига

• Креатор на темата Креатор на темата mr.cornelius1
  • Време на започнување Време на започнување

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Ве молам искажете го своето мислење на судењето во Македонија
Мислите дека нешто треба да се промени???
Напишете и за однесувањето на судиите спрема клубовите надвор од Скопје :salut:

Ве молам искажете го своето мислење на судењето во Македонија
Мислите дека нешто треба да се промени???
Напишете и за однесувањето на судиите спрема клубовите надвор од Скопје :salut:

ГНАСИ -виде што ни направија денес против Вардар Осигурување
+Ова скопскиве екипи и се закануваат на судиите и овие се приморани да судат за нив
СИТЕ ЕКИПИ НАДВОР ОД СКОПЈЕ ДА СИ ИСПАДНАТ ОД ЛИГАТА А ТИЕ ОД СКОПЈЕ НЕКА ЈА СОЧИНУВААТ ЛИГАТА И НЕКА ИГРААТ МЕЌУ СЕБЕ
[

Ок, сте изгубиле една утакмица ... сеа смирете доживљај .

Да , тапа се ... али рибата смрди од главата ...

И не контрирајте спрема Скопје затоа што цела младост ја потрошивме на лошо судење спрема МЗТ , па пак никому ништо .

Најопасна професија во македонија е да бидеш судија :salut:

ГНАСИ -виде што ни направија денес против Вардар Осигурување
+Ова скопскиве екипи и се закануваат на судиите и овие се приморани да судат за нив
СИТЕ ЕКИПИ НАДВОР ОД СКОПЈЕ ДА СИ ИСПАДНАТ ОД ЛИГАТА А ТИЕ ОД СКОПЈЕ НЕКА ЈА СОЧИНУВААТ ЛИГАТА И НЕКА ИГРААТ МЕЌУ СЕБЕ
[
kolku samo ne,u bitola ili kavadarci pogotovo epten se nakloneti na domakinite sudiite,za mladinska liga ne ste svesni kolku e loso sudenjeto,struga na primer doma nema poraz mladinska liga 2 godini:)
vo skopje od istite ekipi gubat po 50 razlika,mozebi e slucajnost!

Милојевиќ не знам више која утакмица последователно му суди на кумот ушлар ... страшно нешто.

Милојевиќ не знам више која утакмица последователно му суди на кумот ушлар ... страшно нешто.

Го гледаше натпреварот на ТВ и коментираш за судењето на Милојевиќ или коментираш за реакцијата во фан клуб Овче Поле... Милојевиќ, тешка мизерија :kesa:

Добро ние имаме традиција со судииве за лошо судење во секоја македонска лига безразлика за што е. Па затоа постојат пароли како што се жена ти, ќерка ти, сестра ти е курва судија, судија педер итн. Судиите лошо судат за сите не само за тие што не се од Скопје:smir:

Го гледаше натпреварот на ТВ и коментираш за судењето на Милојевиќ или коментираш за реакцијата во фан клуб Овче Поле... Милојевиќ, тешка мизерија :kesa:

Не го глеав, не знам како судел ...
Само констатирав дека некои ствари не се случајни.

Од младинските лиги, па втора, прва лига се е кататстрофа, се ...

Не знам дали смеам да коментирам тука, зашто имам осетено на своја кожа педерско судење ама во фудбалот.
И на домашен терен кога играм против албанци им се плашат судиивме против нас судат страв им е ќутет да не јадат еј.:nesum::uvo:
А за гости да не зборам.У Прилеп судијата ни ја еба мамата буквално.Си отишол со добра намера да изиграш да се дружиш тој се праи на три ипол.Мислат дека само дома се игра фудбал(не дека е некоја закана ова).

припази на речник

Океј ќе припазам за следен пат, ама мора да признаете дека тоа е реалната слика.Морав така да искоментирам не можам повеќе да ги поднесам таквите.:toe:
Се изивнувам уште еднаш.

Не знам дали смеам да коментирам тука, зашто имам осетено на своја кожа педерско судење ама во фудбалот.
И на домашен терен кога играм против албанци им се плашат судиивме против нас судат страв им е ќутет да не јадат еј.:nesum::uvo:
А за гости да не зборам.У Прилеп судијата ни ја еба мамата буквално.Си отишол со добра намера да изиграш да се дружиш тој се праи на три ипол.Мислат дека само дома се игра фудбал(не дека е некоја закана ова).

припази на речник
Имам другар судија во 3 лига е.Вика кога идеш по албански села гледаш жив да искочиш,а ако судиш против нив нешто кога играат на гости ќе те памтат па кога ќе им дојдеш таму има мајчино млеко да плукаш.Затоа и така судат со албанците.Ова е додуше од фудбал али така е и во секој спорт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom