M
Mario Gómez
Гостин
Абе не си земајте многу лично. Тие земаат пари вие се карате на национална основа. Бедно.:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne ja vidov aj ako imas link daj pls!!!!!! I pozz do site fanovi na barca NAJ NAJ NAJ smo nema sto !!!!!!!!!ZADRID PAK GO JADESEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAЌе фрштат банови осеќам
Иначе кој не си ги користи шансите, му следува казна....тоа е фудбал!
Се надевам ја видовте фацата на Перез кога го дадоа во кадар со ЛапортаПРАЈСЛЕС
![]()
Како у огледало да гледавЌе фрштат банови осеќам
Иначе кој не си ги користи шансите, му следува казна....тоа е фудбал!
Се надевам ја видовте фацата на Перез кога го дадоа во кадар со ЛапортаПРАЈСЛЕС
![]()
Што има врска твоево реплицирање со темава? Барса-Реал? Реал си изгуби фино и убаво како што губи секогаш кога се преценува.Или можеби ти е криво дека твојот пулен Кака,ти го напушти Милан?
Еден од полошите дуели меѓу ФарСЕЛОна и Реалнезнам не ми се свиѓаше некако немаше баш добра игра за око
Реал не заслужи да изгуби имаше подобра игра поконкретни шанси но така е во фудбалот кога не користиш протвниците користат:wink:
Слободно можам да константирам дека Фарселона беа мизерија..и дека ја немаат силата од лани.
Реал беше значително подобар и поконкретен,али не ги искористи своите шанси.
Овие една шанса,тој нослакот даде гол.
И да..
Сигурен сум после ова дека на наредното Ел Класико Реал ќе ја уништи Барселона и иако сега изгуби,сигурен сум дека Реал ќе биде новиот шампион на Шпанија..
Аман со тоа конкретно и со тоа некористење шанси.
Прво, се глеа дека сте пазеле секој збор што го гукна овој од Алфа сераторот-коментатор, пошо со тоа конкретно ме окречавте со две раци вар. Реал конкретно се обиде да даде гол, ама Реал како Реал, пацери до крај! Роналдо и неговите другарчиња промашуваа чисти ситуации, дузина по ред.
Второ, што вие очекувате да користат шанси реалци кога посед на топкат а беше во моменти над 60% во корист на Барса. Реалци не стигнаа да ја допрат, а и со нивната самозаљубеност (леле колку сме убави и силни), немаат концентрација да завршат акција со гол!
Барса не одигра на ниво, ама си ја форсираше играта и успеа да ја наметне на шминкерите, и фала богу дека ќе тепаат.
Добро, ако сметаш дека силата е 6-2 среде Бернабеу, точно ја немаат. Ама дека имаат игра и тим што ќе го плескаат Реал, имаат. Па на толку пара и на толку играчи, да не се може топка да завртиш.... Џабе е.
И пак, не е работата до шансите, туку до посед на топка. Барса контролира игра, подава смирено, и го наметнува својот стил. Можеби не да даде 5 гола, ама таман како да победи. А Ибра е онака бољи играч од Роналдо, Хигуаин, Раул и слични фаци. Едноставно е ПОДОБАР, сакале или не.
И верувај, и среде Бернабеу ќе го папате од овој тим. Дополнително ќе се уигруваат, ќе се подготвуваат само за вашиот тим, специјално да ве издрват прописно среде Мадрид.
И навистина не знаете да губете, навистина сте плачковци.