Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честиткииииииии каталонци
Се дуваа реалциве против Милан во ЛШ и го јадеа јако.
Се дуваа против Барса и пак го јадеа.
То е то. Џабе секоја пара, секое евро кое е дадено. Џабе што играат најдобрите еден до друг. Кога нема еден тим душа... нема и не го биваСе со пари не се купува, за останатите работи тука е мастер кард
Ептен ми е мило, душата ми се полни кога го гледам Реал како губи покрај стотици милиони вложување. Губи и од квалитетни тимови и од третолигаши.
Убаво е во овие моменти и се гордеам што никогаш не сум го сакала тимов и што ми е прв на анти листата![]()
marcelo sranje
pelegrini sranje
Слободно можам да константирам дека Фарселона беа мизерија..и дека ја немаат силата од лани.
Реал беше значително подобар и поконкретен,али не ги искористи своите шанси.
Овие една шанса,тој нослакот даде гол.
И да..
Сигурен сум после ова дека на наредното Ел Класико Реал ќе ја уништи Барселона и иако сега изгуби,сигурен сум дека Реал ќе биде новиот шампион на Шпанија..
Или можеби ти е криво дека твојот пулен Кака,ти го напушти Милан?
Слободно можам да константирам дека Фарселона беа мизерија..и дека ја немаат силата од лани.
Реал беше значително подобар и поконкретен,али не ги искористи своите шанси.
Овие една шанса,тој нослакот даде гол.
И да..
Сигурен сум после ова дека на наредното Ел Класико Реал ќе ја уништи Барселона и иако сега изгуби,сигурен сум дека Реал ќе биде новиот шампион на Шпанија..
Или можеби ти е криво дека твојот пулен Кака,ти го напушти Милан?