Ел Класико : Барселона - Реал Мадрид 1:0

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Koнечен епилог од натпреварот

• Победа на Барселона

Гласови: 142 59,2%
  • Нерешено

Гласови: 25 10,4%
  • Победа на Реал Мадрид

Гласови: 73 30,4%

• Вкупно гласачи
    240
Статус
Затворена за нови мислења.
Можда Казан не можевмо да ги тепамо дома ама затоа па Реал можемо :D:D

Слободно можам да константирам дека Фарселона беа мизерија..и дека ја немаат силата од лани.
Реал беше значително подобар и поконкретен,али не ги искористи своите шанси.
Овие една шанса,тој нослакот даде гол.
И да..
Сигурен сум после ова дека на наредното Ел Класико Реал ќе ја уништи Барселона и иако сега изгуби,сигурен сум дека Реал ќе биде новиот шампион на Шпанија..

Честиткииииииии каталонци:vozbud::vozbud::vozbud:
Се дуваа реалциве против Милан во ЛШ и го јадеа јако.
Се дуваа против Барса и пак го јадеа.

То е то. Џабе секоја пара, секое евро кое е дадено. Џабе што играат најдобрите еден до друг. Кога нема еден тим душа... нема и не го бива :) Се со пари не се купува, за останатите работи тука е мастер кард :)

Ептен ми е мило, душата ми се полни кога го гледам Реал како губи покрај стотици милиони вложување. Губи и од квалитетни тимови и од третолигаши.
Убаво е во овие моменти и се гордеам што никогаш не сум го сакала тимов и што ми е прв на анти листата:)

Или можеби ти е криво дека твојот пулен Кака,ти го напушти Милан?

Многу изгуби од убавината дербито, јас сум разочаран од фудбалот. Инаку на крај заслужена победа на Барселона, како само ја чуваат топката, ѕверој се. Плус и Пујол одигра маестрално, три чисти гола изблокира. Честитки до фановите на Барселона, а до фановите на Реал, there is always next time...:back:

ХАХА МАДРИД!!!!! Лузери си се лузери, само Франко може да ве спаси, џабе 250 милиони позајмивте. БАРСА БАРСА БАРСА!!!!!!!!!!!!!!!!

не ги задоволи вкусовите на неутралните гледачи ова Ел Класико иако се креваше толку прашина...

Роналдо,Меси,Кака,Ибра... само еден просечен натпревар ништо од спектакуларноста.

Pokazavme zosto sme najdobri...i so igrac pomalku uspevame da cuvame rezultat...a plus imavme prekrasna kontrola nad topkata!!

Еден од полошите дуели меѓу ФарСЕЛОна и Реал:toe: незнам не ми се свиѓаше некако немаше баш добра игра за око:toe:
Реал не заслужи да изгуби имаше подобра игра поконкретни шанси но така е во фудбалот кога не користиш протвниците користат:wink:

Како прво да му е честитам победата на навивачите на Барселона..Задоволен сум од играта на Реал сосема ги неутрализиравме Инеста и Чави моторите на Барса добро игравме имавме две-три 100 % шанси ама многу се разочарав од реализацијата на напаѓачите и потоа стигна казната Барселона направи една убава акција и нововлезениот Ибрахимович ни го зачука..Уште еднаш честитки за победата и се надевам на Бернабе дека ке ве победиме..Позз :real:

Слободно можам да константирам дека Фарселона беа мизерија..и дека ја немаат силата од лани.
И да..
Сигурен сум после ова дека на наредното Ел Класико Реал ќе ја уништи Барселона и иако сега изгуби,сигурен сум дека Реал ќе биде новиот шампион на Шпанија..

Или пак тебе ти е уште покриво што Иниеста ви го фукна у 93 ????

И да..

2-6 на Santiago Bernabeu тогаш кажав еве и сега пак тоа не беше победа туку масакр којшто ќе се памети во наредниот милениум, мислам после тоа што и да направите џабе е сЕ.
Треба кривицата да си ја барате во своите играчи (ботови) што заработуваат по милијарди евра.

Абе комшииве не се кадарни ни со играч више гол да ни дадат :pos:. Толку им е силата, само една недела на врвот и толку им беше. :tv:

Иначе поздрав од

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom