Modern Warfare 2 Multiplayer Guide

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Ај некој да ми објасни што се треба да направам.

DONEV напиша:

anyone?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848

anyone?
Ништо посебно друже, само треба да се смени кракот. Оди на **** и ќе видиш.

Избришано од модератор.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Ај кажете што да правам, ми се игра!!!

Симнувам Zero Gear Demo, и после што?

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
симнуваш крак го пастираш у цод фолдерот и играш а мислам дека требаше една копија од iw4mp и во фолдерот
С или D:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear\Server
... колку што се сеќавам.

Ај да прашам и замене, со предходниот крак - го пастирав целиот па и папката за германски и други јазици од ZONE па сеа мениво ми е на германски ( само дел не целото ) ја избришав германската папка ама не помага некој знае за ова...?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
симнуваш крак го пастираш у цод фолдерот и играш а мислам дека требаше една копија од iw4mp и во фолдерот
С или D:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear\Server
... колку што се сеќавам.

Ај да прашам и замене, со предходниот крак - го пастирав целиот па и папката за германски и други јазици од ZONE па сеа мениво ми е на германски ( само дел не целото ) ја избришав германската папка ама не помага некој знае за ова...?
Мене вчера Фициани ми рече сите фајлови од мв2 да ги ископирам во
С:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear\Server

Ама после кога ќе пуштам Zero Gear, ми го уклучува тоа, а не мв2.
Го ставив кракот.
А некој пач да не треба или нешто да симнувам?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445

Ама после кога ќе пуштам Zero Gear, ми го уклучува тоа, а не мв2.
Го ставив кракот.
А некој пач да не треба или нешто да симнувам?
Не мора да ја копираш таму туку нека си остани каде што е.
Види го [post=3199750]мислењево[/post].

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
абе... ако земеш да ги копираш сите фајлови... не ти стасуат 10 гига
копирај само ив4мп
a да и симни си 182 оти 184 има проблеми 182та работи како што треба ама само со инвајт

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
крак 182 крак, тој е стариот ама преработен новиот 184 создаваше многу лаг, значи симни крак 182 и пастирај, отвори стим влези у чат десен клик на некој играч, join game, ili lounch game, ако не ти е пуштена играта предходно и уживај :violent1:

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
Има некој што можи да ми помогне ?

Имам 182ка крак за мф2. Тоа демек работи само со инвајт така прочитав... ама не можам да инвитам никој оти немам активирано игра на стим за да можам да аднувам пријатели... Како да инвитам некој ако немам пријатели на стим ?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Има некој што можи да ми помогне ?

Имам 182ка крак за мф2. Тоа демек работи само со инвајт така прочитав... ама не можам да инвитам никој оти немам активирано игра на стим за да можам да аднувам пријатели... Како да инвитам некој ако немам пријатели на стим ?
Ништо не работи сега за сега. Имам пробувано многу пати со луѓе, и со различни кракови. Steam добро си ја вршат работата :)
Чим има некакви новости, ќе ве известам.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Навалете народе. Повторно е пробиена заштитата на Steam, али овој пат за подолго. Пробиена е на сличен начин како што беше и АС2, овојпат со „емулирње“ на IW Net. Мање битно, важно да играме. Ве молам да не ме едитирате или бришете бидејки линкот не води до никакви кракови или пиратерија. Всушност, инсталираме client-и за да играме и + има додадено DLC Maps (ова би требало да се нови мапи, ваљда). Се на се, ќе ве фати ~500MB.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
И јас ќе плескам ја симињам играта . :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Навалете народе. Повторно е пробиена заштитата на Steam, али овој пат за подолго. Пробиена е на сличен начин како што беше и АС2, овојпат со „емулирње“ на IW Net. Мање битно, важно да играме. Ве молам да не ме едитирате или бришете бидејки линкот не води до никакви кракови или пиратерија. Всушност, инсталираме client-и за да играме и + има додадено DLC Maps (ова би требало да се нови мапи, ваљда). Се на се, ќе ве фати ~500MB.
Еве и линк од нивниот форум каде што можете да најдете инструкции за тоа како да го средите мултиплеерот, а и многу други информации. Ако имате било какви проблеми, пишете, ќе пробам да ви помогнам. Можам да кажам дека работи беспрекорно, вчера го тестирав и изиграв две мапи. Нема воопшто лаг и дечкиве направиле P2P system (peer-to-peer) што значи секој сам си е хост, на некој начин.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Не работи баш беспрекорно, знае да се сруши или да те исфрли од лоби ама не е проблем. Пак ќе пуштиш и ќе влезиш во игра. И плус ова е бета верзија на кракот.

Иначе не е P2P систем оти тоа е неизводливо од две причини:
-Кракерот неможе тоа никако да го направи, тоа може само тој што ја прави играта.
-p2p за фпс игра е смрт. Пинг ќе има 1,5 секунда.

Ете пред малце влегов на една партија и сите имаа висок пинг (една цртичка) само хостот имаше 4. За среќа вака само еднаш ми се случи досега.

Kajgana Shop

На врв Bottom