Пост на кој сте се изнасмеале

pored hajlender ja sum go gleal sto puti onoj vracanje u idninata so majkl dzej mur i onoj so bela kosa glumec so igrase u onoj film so edna familija so spijat u mrtvacki sanduci a ne se umreni i kaj so ima ruka isecena koja se shlae niz kucata i gi cesha zenskite po gz
Код:
.
e sea ja ko mnogu mal eptem se zainteresirav za nauka od toj film i celo detinjstvo sum sanjal da postanam nauchniik so ce nae novi stvari i ce putue niz vreme abe deca im leta um ali koa idev u skolo se razocarav skroz u nauka nekoi knigi po 1000 lista sekoa pa u niv nekoi brojki iksovi bukvi niso ne mi facase glaava pa mi beshe zal so ne ja bidue rabotava i su plachel poso so da praam ne faca tikvava niso od tie crtezi shemi sranja koi bea i si vikam ae da bese edna kniga ce se zapnam nekako ce ja citam be ali nastavnicive i vikaat ne be brat posle nea imas use mnogu takvi po 1000 lista i vise i ja mi doe da placam ali izdrzav i sea si rabotam fizicki ali uvek koa go gledam toj film se secavam deka moev da sum nauchnik da imav vise um u glaa

почна и точки да става во текстот малиов :kesa:

демонсфалл дефинитивно немаш смисла за хумор ! поштеди не од твоите цитати те молам :)

Проблемот е што очајно треба модератор во подфорумов да ги зачисти глупостиве.
Златна, ако стават модератор, првата работа ќе му биде да ги исчисти твоите мислења на темава, оти секој пост ти е солзи за тоа колку се фејк мислењава :(
Втората работа ќе биде да ми го мавне мислењево, оти сум оф :)

Златна, ако стават модератор, првата работа ќе му биде да ги исчисти твоите мислења на темава, оти секој пост ти е солзи за тоа колку се фејк мислењава :(
Втората работа ќе биде да ми го мавне мислењево, оти сум оф :)
Нека ги зачисти и моиве мислења сеедно ми е. Или пак, нека отворат тема постови од сириан спирит кои ве изнасмеале па таму срањата нека ги ставаат. Барем нема секој да ги чита :tapp:

Или тема: постови од Лет3. Истото смајли на крај.

Да бидам скромен но може и тема за мене. "Зверот Dark King и неговите постови".
Но ај да не претерувам сепак, не сакам јас смајли на крај.

Иначе е смешно да се критикува, кој е смешен пост а кој не. Може има некој со тапа хумор па се "зељави" на постовите во "На денешен ден".

"hhhh spanija stanala parlamentarna monarhija hehoihie."

Сите станавме шерифи ама само еден е Bravestar....

Не е пост ама ме насмеа за 2 работи... :icon_lol:

123.JPG

One-1 напиша:
Pa jas neznam sto e i kako e ,samo znam deka 40 nuklearki e dadeno na turcite,a 70 povlekuvani nazad,:toe:
Mislam deka amerikancite za dzabe ne sedat 60 godini vo incirlik,barem spored nekoi eksperti od SAD:toe: I jas se zacudiv koga slusnav:toe:

40-70= -30.
Турција има минус триесет нуклеарки.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom