Иран - MAKЕДОНИЈА (18.11.2009) во Техеран (1-1)

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Изгледа е поместена за во 16:30:wink:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Изгледа е поместена за во 16:30:wink:
Различни временски зони. :toe:

Тепаме утре, и одма Хари излегува со аргумент. Да ова е добар проект, и заслужувам да седам на фотељата на ФФМ уште 25 години. :)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Очекувам утре добар меч,мислам дека можеме пак да ги добиеме,најмногу сакам Пандев пак да шибне два гола :oeoeoe: да трпи малку Лотито :tapp:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Очекувам утре добар меч,мислам дека можеме пак да ги добиеме,најмногу сакам Пандев пак да шибне два гола :oeoeoe: да трпи малку Лотито :tapp:

Истото и јас го посакувам, само со повеке голови!sram

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Абе како шо глеам никаде не пишува за пренос!

Ке има пренос или не, шо вика Игорче?:toe:

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.758
Поени од реакции
1.042
Нема да има пренос...никој нема откупено пренос , иако не се работи за големи пари...преносот за овој натпревар е само 8500 $ , но никоја телевизија не се заинтересирала да го откупи...СРАМОТА
Да не знае некој да кажи т.е. да даде линк од нет каде шо ќе можи да се гледа натпреварот?

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Нема да има пренос...никој нема откупено пренос , иако не се работи за големи пари...преносот за овој натпревар е само 8500 $ , но никоја телевизија не се заинтересирала да го откупи...СРАМОТА
Да не знае некој да кажи т.е. да даде линк од нет каде шо ќе можи да се гледа натпреварот?
Има статија во Нова Македонија. http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=111891049109&id=19&prilog=0&setIzdanie=21840

„За Челси, Милан и Реал даваат еден тон пари, за Македонија ич!“

Тука пишува дека цената за пренос била 8500 евра, не знам колку е точна таа информација. Не верувам дека цената е проблемот.
Нека даваат денес во 15:30 репризи од Братот или Фарма, Шехерезада, Преживеан .... ебате телевизиите. А МТВ нека пушта реклами колку интернет има во Долно Прдејци.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Срамота...важно Босна ќе ја даваат вечер. Ова само кај нас го има.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Жива срам сме. Битно Босна ке ја глеаме, барем овие Наша Тв со Јанко знаат да земат некои интересни дуели, можеа нешто да напраат Сител да ја пренесува Македонија, а НашаТв Босна - Португалија. Али ај, не заборавајте, у Македонија сме.

M

Mario Gómez

Гостин
Ишала тоа грците чума да фатат во Украина и да пцојсаат сите до еден.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
значи мала измена на линкот клик овде за директен пренос од утакмицата со чат бокс,значи пренесете на сите пријатели да ја следиме заедно утакмицата и со можност за коментирања и разговори :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom