Oscars 2010

Кој од следниве филмови ќе го добие Оскарот за најдобар филм?

• Вкупно гласачи
    161
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
^ ја тоа им го зборам на овие, а момциве мислат дека се забавни ако го исмејаваат Аватар и Џејмс(на момциве од форумов мислев не на Стилер бидејќи него платено му е тоа да го прави)...

две и кусурте билиони на Џејмс > шесте парчиња лиено железо на средовечната Кетрин која може комотно да ги шитне у Турска чаршија за 5к $
Баже интересен си ми.Си мислеш на тебе ќе ти ги дадат.Аман си запнал со тој Аватар

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
човекот има мозок, сакаше оскари зема оскари со Титаник, сакаше поише пари и тоа зема со Аватар.. .

for fuck sake, еден од најдобрите режисери на планетава е, знае како се добиваат оскари и знаеше дека нема да му се повтори Титаник!

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
ја неможев да ги догледам до крај, заспав околу 4 и нешто ама скечот за Paranormal Activity и Бен Стилер маскиран како аватар ме изнасмејаа :pos2:

за победничкиот Hurt Locker неможам да коментирам пошо го неам гледано, а Аватар го гледав пред некој ден и мислев дека ќе ги собере наградите ама го :pusk:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.148
Поени од реакции
4.029
Ne mi se verue deka nekoj od vas ustvari se zamaraat so vakvi stvari... oskari lol nemate neso popametno da praite?

Faktot deka filmovi kako avatar se nominirani za vakvi nagradi zbori samo kolku im e nisko nivoto...

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Ne mi se verue deka nekoj od vas ustvari se zamaraat so vakvi stvari... oskari lol nemate neso popametno da praite?

Faktot deka filmovi kako avatar se nominirani za vakvi nagradi zbori samo kolku im e nisko nivoto...
А ти што правиш толку паметно дај посоветувај не' !
И што има лошо у тоа да се гледаат филмови и да се прати целата филмска индустрија?

И го имаш ли гледано аватар па да коментираш?

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.148
Поени од реакции
4.029
Normalno deka go iam gleano, zaso inace bi komentiral (kolku si :tapp:)

Nemora neso "mnogu bitno i pametno" da prais, ama i samo kniga da citas ili muabet so nekoj e 10 puta podobra rabota nego da dremes cela vecer pred televizor da vidis koj kako ke se oblece i ke se pokaze na crveniot tepih i koj film ili akter ke dobie nagrada koja i onaka niso ne bi trebalo da ti znaci (vprocem po nominaciite i pola pobednici sekoja godina se gleda toa). Isto i lani bese so slumdog milionaire. Ne vikam deka bese los filmov, ali da go proglasis za broj 1 vo 2008 mislam deka e smesno poso e stvarno "prosecno dobar" film, nisto neverojatno.

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Мило ми беше што оскарот за споредна машка улога го зема австриецот од Inglourious Basterds. Човекот стварно добро си ја одигра улогата. Аватар си ги зеде наградите кои стварно ги заслужуваше. Штета што не ја гледав целата манифестација

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Незнам зашто за аватар имаш толку лошо мислење, филмот е добар (можда си го гледал на кино снимка :baeh:)

А за ова другото и книги и муабет све си е добро, така да и ова ти е еден вид хоби и релаксација преку ноќ и така немаше што да се прави, подобро ова ќе гледам него да дремам на фејсбук и да се зачленувам у шит групи, а и целото шоу помина у смеа благодарејќи на умешните водители, и испаѓа како да си гледал некој комедија филм со познати глумци :smir:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
човекот има мозок, сакаше оскари зема оскари со Титаник, сакаше поише пари и тоа зема со Аватар.. .

for fuck sake, еден од најдобрите режисери на планетава е, знае како се добиваат оскари и знаеше дека нема да му се повтори Титаник!
Е така а. Ама овде некои ко ѓаол зборуваат за Камерон.
На кајгана порталот го направија „без смисла за хумор“. :tapp:

Прашање е дали самиот тој го очекуваше оскарот за надобар филм. Многу добро си знае човекот каква приказна има во филмот, што има друго, а што нема.

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Незнам зашто за аватар имаш толку лошо мислење, филмот е добар (можда си го гледал на кино снимка :baeh:)

А за ова другото и книги и муабет све си е добро, така да и ова ти е еден вид хоби и релаксација преку ноќ и така немаше што да се прави, подобро ова ќе гледам него да дремам на фејсбук и да се зачленувам у шит групи, а и целото шоу помина у смеа благодарејќи на умешните водители, и испаѓа како да си гледал некој комедија филм со познати глумци :smir:
Аватар го гледав во кино. За графичката обработка на филмот, ефектите, со еден збор кажано визуелизацијата - немам зборови. Перфектно направено. Финтата е што не можам да го кажам истото и за приказната, која ми изгледаше банална и веќе видена во безброј филмови. Немам ништо против филмот, ама во целина тоа е за мене еден едвај натпросечен филм. Тоа си е мое мислење и си стојам на него :smir:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.680
Поени од реакции
34.171
Avatar на анкетава имаше 79 гласови.
Оскарите завршија вчера, кој уште гласил толку? :pos:

D

Delux

Гостин
Кој го пушти Алек болдвин оскари да види огно да го изгори...Били Кристл е скроз тип да води оскари,Елен деџенерис исто...кај ги најдоја овие двата тиквари,Болдвин стварно тиквар шосториии гла бе на него

еве еден од подобрите оскари

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
абе Вуди Ален со бастун и две негувателки до него да го пуштеа ршум ќе напраеше! :star:

Крис Рок у тандем со Дејв Капел за 83-те оскари !
ако не, неглеам...

D

Delux

Гостин
треба една пародија да му напрат на оскарите..овие од академијата колективно да не имат дувано трева,претерват бе во полседно време..лудиот тарантино требаше да земи оскар

Spaski

Vita - Amore - Riso
Член од
31 јануари 2009
Мислења
263
Поени од реакции
11
Ете и ова чудо помина.
Kathryn Bigelow го победи бившиот со 6 : 3, а и мислам дека заслужно беше.
Само криво ми е што Up in the air не зема оскар.
И мило ми е што Star Trek зема барем еден оскар.

Avatar на анкетава имаше 79 гласови.
Оскарите завршија вчера, кој уште гласил толку? :pos:
Па нека ја исклучат анкетата...

Kajgana Shop

На врв Bottom