bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
ко што разбрав засега од трејлериве оние Night elfs на некој начин се мутирани луѓе од некоја бактерија
Знаев дека ме потсеќаат на некоја раса од mmorpg игривеко што разбрав засега од трејлериве оние Night elfs на некој начин се мутирани луѓе од некоја бактерија
така ми се виде од трејлериве... а несакам да читам рецензии тапа ќе ми биде филмот после :tv:Е па не си разбрал, ајт назад на доразбирање!
лол од каде ќе го симнеш??? :nenene:Не го коментирам филмов пошо го немам гледано,ке го симнав овие денови па да видиме што филм е,мада не сум по научно-фантастични филмови толку...
E pa, ne komentiraj, ne gledaj trejleri, cekoja go filmot, nema da zazalis.така ми се виде од трејлериве... а несакам да читам рецензии тапа ќе ми биде филмот после :tv:
Коа ке излезе бе,како шо знам за некој ден е премиерата и одма другиот ден го има низ нетовлол од каде ќе го симнеш??? :nenene:
Ако филмот стане хит не очекувајте асална снимка (DVD-RIP HD-RIP) во првите 2 месеца од прикажување, јас лично или во кино или ќе се изначекам за 1080p верзијата едно 3-4 месеца :jaj: Џејмс Камерун ми е еден од најомилените режисери поготово заради Терминатор 1,2 и Ејлиенс.Да, брзо ќе излезе торент, а уште побрзо и ДВДScreen, со оглед на тоа што лани уште на средина на декември ги пуштија двдscreen снимките на сите потенцијални номинирани филмови за Оскар, на некои дури му излегоа уште пред премиерата на филмот, така да, да бидеме во очекување.
Па добро, може и така е, блокбастерите кои растурат во кина може ќе почекаме за нив, сепак ти викам лани сите номинирани за Оскар уште средина на декември ги имаше.Ако филмот стане хит не очекувајте асална снимка (DVD-RIP HD-RIP) во првите 2 месеца од прикажување, јас лично или во кино или ќе се изначекам за 1080p верзијата едно 3-4 месеца :jaj: Џејмс Камерун ми е еден од најомилените режисери поготово заради Терминатор 1,2 и Ејлиенс.