Аватар - најскапиот филм во историјата!

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се гледа филмов многу јасно,али кога ќе стигне кај нас у кино тоа е друга работа.Жал ми е да го глеам на пц.

Ако дојде кај нас :pos2: чим не го донесоа The Dark Knight кога искочи, сите кога трубеа за него. А зш да не го гледаш филмов на PC? И онака филмов не е ништо ново, а по ефекти не трчам, повеќе ценам добра приказна, ќе си почекам фино-лепо Блу Реј (рип)...таму негде у лето:pos2:

Ако дојде кај нас :pos2: чим не го донесоа The Dark Knight кога искочи, сите кога трубеа за него. А зш да не го гледаш филмов на PC? И онака филмов не е ништо ново, а по ефекти не трчам, повеќе ценам добра приказна, ќе си почекам фино-лепо Блу Реј (рип)...таму негде у лето:pos2:

брао боље ќе платам 60 евра и ќе си го глеам на двд блуреј...

2012 на време беше премиерата, се надевам дека и со овој ќе биде така... сабота мејби :toe:

Задутре, 17.12 ќе биде премиерата во IMAX во Софија.

Задутре, 17.12 ќе биде премиерата во IMAX во Софија.

Официјална премиера у САД е петок 18 декември, нема шанси кај татарите да е ден порано, па и Камерон да е таму лично!

Има шанси ако е пред-премиера на филмот или вечерна пред-премиера која во Хрватска знам се оддржува ноќ пред филмот и тоа точно во 12 часот.

Инаку кај нас како и цел свет од утре во Рамстор од 16, 19, 22 часот.

Официјална премиера у САД е петок 18 декември, нема шанси кај татарите да е ден порано, па и Камерон да е таму лично!

Пишува таму дека требало на 18, ама го преместиле за 17.

брао за кино Рамстор што во ист ден ќе се емитува премиерата... али сепак ја ќе си идам на раат у сабота :tv:

Не видов дали некој ја ставил theme song-от на филмот.

Еве го:

Совршено подготвена песна, со сцени од филмот кои ми ја креваат косата нагоре. : )
Како што Матрикс пред 10 години го смени критериумот за добар сф филм, вака овој ќе го смени денешниот критериум за добар сф.

П.С. Стигнаа првите линкови за download, се мислам дали да го симнам.

Хм ја ќе го гледам вечер од 10 на кино, ваков филм мора да се доживее

Ако го гледа некој денес обавезно нека пише импресии!! :vozbud:

Ако го гледа некој денес обавезно нека пише импресии!! :vozbud:
Јове бт бил, на Фејсбук имаше пишано дека филмов бил ебење!
Мака ми е шо не сум од Скопје иначе одма одеф.

Ќути едвај чекам да го гледам, ќе одам деновиве. Џејмс Камерун ми е слаба тачка :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom