Виктор Карамарков од Скопје е серискиот убиец - бројот на убиени сеуште непознат!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе и ја чув нешо такво... Мислам дека имаше изјава од директорката на ГУЦ дека малиов никад не онадуел у тоа школо. Не ме фаќајте за збор ова муабетов ми е од рекла казала, но сепак го чув.

Абе и ја чув нешо такво... Мислам дека имаше изјава од директорката на ГУЦ дека малиов никад не онадуел у тоа школо. Не ме фаќајте за збор ова муабетов ми е од рекла казала, но сепак го чув.
Па во време пишува,него муабетот е дали ондак завршил средно?

Јас велам Достоевски е крив немој да сте го читале......
Има една посебна сцена од роман на Маркиз Де Сад, врежана ми е во свеста и ден денеска се мислам како можел да напише таква болна сцена. Импресиониран сум ама нема да земам тринаесетгодишна девојка да ја соблечам гола и да ја качам со едната нога на маса со дугата на столица па да ја терам.....
Цензурирано понатаму кој го интересира романот се вика Жустин од Маркиз Де Сад и го има само на хрватски на македонски не.

Има една посебна сцена од роман на Маркиз Де Сад, врежана ми е во свеста и ден денеска се мислам како можел да напише таква болна сцена. Импресиониран сум ама нема да земам тринаесетгодишна девојка да ја соблечам гола и да ја качам со едната нога на маса со дугата на столица па да ја терам.....
Цензурирано понатаму кој го интересира романот се вика Жустин од Маркиз Де Сад и го има само на хрватски на македонски не.
Крива е дрогата,немаштијата,опкружувањето,немајќи живот каков што треба да се има.

Крива е дрогата,немаштијата,опкружувањето,немајќи живот каков што треба да се има.
Тоа се само пусти изговори на нашите ни социјални работници во немоќ да ја објаснат својата неспособност, а и понекој интернет паметњаковиќ како мене ќе даде таква анализа.

Тито е за све крив!!!
Ако бараме кој е крив далеку ќе стигнеме. Никој не може да му биде крив на некој што почнува да убива. Банално е да убиваш нешто што е од твојот род (банално е да убиваш и други видови животинки), ебате луѓето, колкави идиоти сме. Мене ми се гади од помислата да убијам човек, да одземам живот на нешто што е створено од иста материја како мене. Убаво имаше некој напишано претходно, сите ние сме браќа и сестри на овој или оној начин :raz: Ама не е за џабе кажано Човек на човека волк. Колку примитивни створења сме... ццц...

Тито е за све крив!!!
Ако бараме кој е крив далеку ќе стигнеме. Никој не може да му биде крив на некој што почнува да убива. Банално е да убиваш нешто што е од твојот род (банално е да убиваш и други видови животинки), ебате луѓето, колкави идиоти сме. Мене ми се гади од помислата да убијам човек, да одземам живот на нешто што е створено од иста материја како мене. Убаво имаше некој напишано претходно, сите ние сме браќа и сестри на овој или оној начин :raz: Ама не е за џабе кажано Човек на човека волк. Колку примитивни створења сме... ццц...
Израсни во некое семејство каде што ќе имаш се освен љубов и внимание па да видам дали ќе си здрава личност.

Сите имаме маки, сите страдаме некогаш и за нешто... но не стануваме убијци. Тоа што можеби немал доволно мајчинска љубов не значи дека треба да убива недолжни старици. Никој не му е крив за неговите проблеми, а со убиствата не верувам дека си ги решил...

Kako можеш да читаш од тај писател. Тој е човек кој плукал на крстот сигурно знаеш какви работи има правено тој бил вистинско зло кое шета по земјата и за жал секогаш се извлекувал од монструмските работи кој ги правел. Инаку омилен писател е на лугето кој се бават со црна магија.

Kako можеш да читаш од тај писател. Тој е човек кој плукал на крстот сигурно знаеш какви работи има правено тој бил вистинско зло кое шета по земјата и за жал секогаш се извлекувал од монструмските работи кој ги правел. Инаку омилен писател е на лугето кој се бават со црна магија.

Да не излегуваме надвор од темата....
Нема врска ниту читањето на Фјодор Михајлович Достоевски ниту пак на Маркиз де Сад ќе го направат човек монструм.
Реално Де Сад бил малку налудничав ама дека е добар писател е добар, со црна магија не се бавам а тоа дека бил атеистички настроен и да не го читам мислам стварно глупост е и со тоа ќе покажам колку многу со тесни погледи сум.

Доста е на темава.
Излишно е сè што ќе се каже. Невините жртви нема да се вратат, виновникот ќе си одлежи казна.
Да се надеваме дека ваква тема никогаш повеќе нема да имаме потреба да отвориме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom