Виктор Карамарков од Скопје е серискиот убиец - бројот на убиени сеуште непознат!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
како бе не е сам признал дај читај малце

Па под седативи и под насилство и јас ке признам дека сум го убил кенеди (а не сум бил роден тогаш).Да се надеваме дека тој е убиецот само тоа ни преостанува

Па под седативи и под насилство и јас ке признам дека сум го убил кенеди (а не сум бил роден тогаш).Да се надеваме дека тој е убиецот само тоа ни преостанува
на суд ќе биде под седативи?ќе видиме шо ко ке го судат

На доживотна робија.Повисока казна нема...(освен ако не се "удави" сам во кофа за вода)
значи мислам треба да се потврди дека е он ако е он доживотна сигурно е сеа до кога дали у кофа или ќе се обеси негова работа

значи мислам треба да се потврди дека е он ако е он доживотна сигурно е сеа до кога дали у кофа или ќе се обеси негова работа

Очигледно не ми го разбра коментарот...со кофата со вода

абе каква доживотна...ако се докаже дека е он на столица одма....ама шо и да му направат нема да ги вратат убиените...се е џабе само тагата ќе си остане кај фамилиите,роднините на убиените

абе каква доживотна...ако се докаже дека е он на столица одма....ама шо и да му направат нема да ги вратат убиените...се е џабе само тагата ќе си остане кај фамилиите,роднините на убиените
мислам нема закон за тоа кај нас али вака доживотна па може и да избега негде и никој да не го примети али цел живот да му се занивааат да не избега

па кај нас за шо уствари има закон...е вакви некој ќе ги осудат доживотно ќе избегаат и пак ќе си шетаат слободни ебате државата

nema sto da se diskutira tuka ne zasluzuva pomalce od smrt,premnogu se opasni vakvite bolni umovi kako ovoj za da ostanat zivi.zakonite tuka se mnogu moderni' ...najverojatno ke mu presudat 4*15god i kusur za ubistva vo obid

Тоа е тоа кај сериските убијци. Како и дае казнет, малку ќе му биде во споредба на тие животИ што ги одземал.

За таквите како овој веднаш бесење како го толерирааат незнам или нека се самоубие нека го остават нека се мачи :nerv:

magde брза кучка слепи кучиња раѓа знаеш
Гладиус, не живееш во Ѓорче, ама да ти доловам дека тука соседите се знаат.
Се освен реалната ситуација во туѓите домови.
Не знам во која населба си ти, ама тука така функционира тоа.
Влезеш во маалска продавничка и се ќе слушнеш..
Како може сосед да знае за вистинската ситуација кај нив дома?
Она ако го малтретирала сигурно не го правела тоа.
Еве и извадоци од другар со кој наводно учел, ти ги болдирав позначајните делчиња:
прочитај ја изјавава
Ako vi kazam deka Viktor e namesten,deka ne e toj ubiecot ke poveruvatE?
кажува ова нешто ? типот или не дупи у здрав мозок или е тешко уфилман
Значи, деца на таа возраст не се повлечени и мирни, а и да се, такви се во само во присуство на девојчиња ако се влезени во адолесцентна фаза, инаку пред другарите се однесуваат сосема опуштено освен ако нема нешо да ги мачи.
Стоењето до радијатор и молчењето е знак на асоцјалност, страв, итн.
Немал што друго да прави мрал да се сконцентрира на книгите, морал да живее во имагинарен свет за да се тргне од реалноста.
А и јасно е дека ќе сака да го остават на мир, децата што се малтретирани често се срамат од тоа, мислат дека они се виновни за нешо итн.
Само не ми е јасно како ова не го приметиле наставниците во училиштата и психолозите, очигледно не си ја вршат работата баш најсјајно.
А и сепак, не секоја мајка е добра мајка.
Не им верувам на соседиве ама баш ич, а и „Виктор бил момче што сите го сакале.“..па многу јасно дека на тв никој нема да каже дека никој не го сакал детево, и сеа наеднаш бил чуден..
Шо не им бил чуден порано, шо не го пријавиле ако им бил сомнителен...
Абе ај...

Не знам зашто ама мислам дека бил малтретиран, никој нема да убие зашо така му дошло.
Можел да ограби, не морал да ги убива.
Имал трауми, морал да ги извади од себе некако.
Не дека го оправдувам или нешто, ама дефинитивно не сметам дека „не треба да живее уште еден ден„ -.-:

А што се однесува до поповите, многу јасно дека ќе ја исклучат можноста да се исповедал кај поп, ако кажат дека се исповедал полицијата одма ќе го бара попот за сведок или нешо.

Мои ставови секако.
wow кој филм напраи

види не дека не се согласувам до некаде со ова али ако малиот бил навистина малтретиран од мајка му,тогаш освен убивање ќе извршуваше и други разно разни ритуали а не само ограбување и убивање и ти самата знаеш :)

Тепање бабички за џанак кој му требаат пари е најлогичното решение како прво тие не можат да се одбранат како второ не знаат дека постојат банки и сите пари и злато го чуваат испод душек

Како трето убивањето е најлесен начин дасе ослободиш од сведоците

Штета што типов бил ептен несмасен иначен да беше малце попаметен жими такавава ќе го фатеа неспособнине цајкани

Аман бре... од каде толкави стручњаци сте станале сите...
Заклучоциве ви се смешни...
Како дете бил повлечен и тивок, бил добар ученик... па и јас сум бил повлечен и тивок и сум бил добар ученик, на одморите не сум имал обичај да лумпувам, а сум имал моменти и кога сум се степал со некој (а кој не се степал некогаш?), сум учел во друг град, сум бил во мизерни услови во интернат, каде разни лудаци ни земаа рекет, па според вашите мислења сега сите околу мене можат да мислат дека имам профил на сериски убиец... Еве сега ме нервираат професориве од факс и да ја земам секирата од подрум и да ги решам, ааа??? Изгледа среќа е што никогаш не сум го читал Достоевски, па можеби има спас за мене... Мене овде нешто ми смрди, не знам, ама доколку имало толку докази, 200 сведоци и ако типот порано бил притворуван зашто им требаше девет месеци за да го уапсат... Ја прочитав цела тема и некој/а тип/типка кажува дека Расколников учел со него/неа во основно и дека не е изненаден од неговата постапка, а сега личноста со истиот тој user кажува дека типацов е наместен... Лесно е да зборуваш кога (мислиш дека) си анонимен, кога се претставуваш со некое друго име, псевдоним, но темава е доста чувствителна, па не знам колку е паметно да зборуваш нешто од рекла-казала, или да лажеш само за да одвлечиш внимание, верувај, не си толку анонимен колку што ти изгледа.
Инаку после ова не отварам на никој непознат, по Скопјево шетаат секакви лудаци, не ти е сигурно ни да пешачиш по улициве... Од дента кога објавија веста дека личноста која се сомничи за убиствата проси од врата на врата до денес, на врата ми се појавија двајца непознати. Ама не отварам веќе на никој, посебно не на овој денес, го гледам со торбици ова, она... можеби крие некој калаш, а??? :vozbud:

Пишува во весник дека не бил никогаш ученик на ГУЦ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom