- Член од
- 3 декември 2007
- Мислења
- 3.718
- Поени од реакции
- 772
Абе и ја чув нешо такво... Мислам дека имаше изјава од директорката на ГУЦ дека малиов никад не онадуел у тоа школо. Не ме фаќајте за збор ова муабетов ми е од рекла казала, но сепак го чув.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па во време пишува,него муабетот е дали ондак завршил средно?Абе и ја чув нешо такво... Мислам дека имаше изјава од директорката на ГУЦ дека малиов никад не онадуел у тоа школо. Не ме фаќајте за збор ова муабетов ми е од рекла казала, но сепак го чув.
Крива е дрогата,немаштијата,опкружувањето,немајќи живот каков што треба да се има.Јас велам Достоевски е крив немој да сте го читале......
Има една посебна сцена од роман на Маркиз Де Сад, врежана ми е во свеста и ден денеска се мислам како можел да напише таква болна сцена. Импресиониран сум ама нема да земам тринаесетгодишна девојка да ја соблечам гола и да ја качам со едната нога на маса со дугата на столица па да ја терам.....
Цензурирано понатаму кој го интересира романот се вика Жустин од Маркиз Де Сад и го има само на хрватски на македонски не.
Тоа се само пусти изговори на нашите ни социјални работници во немоќ да ја објаснат својата неспособност, а и понекој интернет паметњаковиќ како мене ќе даде таква анализа.Крива е дрогата,немаштијата,опкружувањето,немајќи живот каков што треба да се има.
Израсни во некое семејство каде што ќе имаш се освен љубов и внимание па да видам дали ќе си здрава личност.Тито е за све крив!!!
Ако бараме кој е крив далеку ќе стигнеме. Никој не може да му биде крив на некој што почнува да убива. Банално е да убиваш нешто што е од твојот род (банално е да убиваш и други видови животинки), ебате луѓето, колкави идиоти сме. Мене ми се гади од помислата да убијам човек, да одземам живот на нешто што е створено од иста материја како мене. Убаво имаше некој напишано претходно, сите ние сме браќа и сестри на овој или оној начин :raz: Ама не е за џабе кажано Човек на човека волк. Колку примитивни створења сме... ццц...
Kako можеш да читаш од тај писател. Тој е човек кој плукал на крстот сигурно знаеш какви работи има правено тој бил вистинско зло кое шета по земјата и за жал секогаш се извлекувал од монструмските работи кој ги правел. Инаку омилен писател е на лугето кој се бават со црна магија.Јас велам Достоевски е крив немој да сте го читале......
Има една посебна сцена од роман на Маркиз Де Сад, врежана ми е во свеста и ден денеска се мислам како можел да напише таква болна сцена. Импресиониран сум ама нема да земам тринаесетгодишна девојка да ја соблечам гола и да ја качам со едната нога на маса со дугата на столица па да ја терам.....
Цензурирано понатаму кој го интересира романот се вика Жустин од Маркиз Де Сад и го има само на хрватски на македонски не.
Израсни во некое семејство каде што ќе имаш се освен љубов и внимание па да видам дали ќе си здрава личност.
Kako можеш да читаш од тај писател. Тој е човек кој плукал на крстот сигурно знаеш какви работи има правено тој бил вистинско зло кое шета по земјата и за жал секогаш се извлекувал од монструмските работи кој ги правел. Инаку омилен писател е на лугето кој се бават со црна магија.