Црн-бел бумбар

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Јас всушност ја следам емисијата чат пат, онака, ког анема ништо друго интересно на ТВ. Може да замислите колку досадно треба да ми е за да ја гледам? :D

Ама ете, ако ништо друго, доста често се смеам на некои од гафовите на нејзините јавувачи.

најјак е Гоце Делчев кога ке се јави, Тања не може да го запре, сите предавници ќе ги убие преку телефон, како Чак Норис е :pos2:

Се изненадив дека јас сум ја отворил темата:)
Ме интересира нечие мислење што е филмот со бумбарите???
Што е нивната симболика во емисијава,зошто баш бумбар???

Девојката си ја менува фацата кога некој ќе каже нешто лошо против Владата или премиерот.
ЕМИСИЈА ОД ГЕБЕЛСОВ ТИП.:uvo:

:pos2: Ма нема што , така се поставени темите , се знае однапред како ќе се гласа.

Во какво стање се медиумите , им се дава ли простор на вакви емисии , ни во локален медиум не би ги пуштел, тапа се и водителката и јавувачите.

Инаку не ја гледам ,,емисијата,, , само на поминување ако ја приметам па да се изнасмеам на некој старец, среќа имам едно 60 други програми , па не мора да гледам однапред избоени бумбарчиња.

Фашизам до коска...за срамаота само вмровци влклучиваат во програма..абе оди онамуу

Фашизам до коска...за срамаота само вмровци влклучиваат во програма..абе оди онамуу
ќууууууууутим срамои, исто ко А1 се- само сдсмовци на нивни канал
затоа батали ТВ(фрли го у заборав), нетот е далеку позабавен:toe:

ќууууууууутим срамои, исто ко А1 се- само сдсмовци на нивни канал
затоа батали ТВ(фрли го у заборав), нетот е далеку позабавен:toe:
ама ејј замисли нема актуелна тема пример за поскапувањето на бензинот па ајде да бидиме шо бумбари ке даваат граѓаните хахах...ове некој глупави теми безвезниии скроз...

Се изненадив дека јас сум ја отворил темата:)
Ме интересира нечие мислење што е филмот со бумбарите???
Што е нивната симболика во емисијава,зошто баш бумбар???

тоа ќе ги прашаш тие од бивша тв БК - Брача карич од каде и оваа емсија е украдена и кај нас сеуше трае, додека таму уште многу години пред бк да ја затвроат емсјата се прекина зашто беше досадна и глупа.

тоа ќе ги прашаш тие од бивша тв БК - Брача карич од каде и оваа емсија е украдена и кај нас сеуше трае, додека таму уште многу години пред бк да ја затвроат емсјата се прекина зашто беше досадна и глупа.
Не сум знаел дека е толку добра емисија па дури и крадена:)

Емисијата ја гледам само поради водителката симпатична е, за емисијата и за бумбарите не би коментирал

Оваа емисија се се јавуваат некој старци и недај боже да ти биде пуштен малку погласно телевизорот кога зборат се дерат и се нервираат
е ти пукнат звучниците од прејако викање,нервирање

Затоа покажете им го на возрасните интерентот и неговата моќ, форумите и твитер. За да не се јавуваат во глупави емисии за да си го кажат мислењето.

se slagam so poveketo od vas....mislam se prashuvam koja e poentata na emisijata...kako da lugeti ke promenat nesto vo drzhavata so toa sto se javuvaat i davaat mislenje i glasaat....sekoj sto se javuva i sto ima sprotivno mislenje na ovaa iskompleksirana vmrovka vednas se isklucuva....se javuvaat sekoja emisija nekoi isti 5 dusi mislam bezveze epten

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom