Црн-бел бумбар

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
И еден голем поздрав до најпрекрасната емисија, прекрасната водителка, прекрасната режија и прекрасното студио од чичко Митре од прекрасното БитушеееЕЕЕЕЕ :pos2::pos2::pos2:

сите шлапате сите ја гледате :toe:
Па како да не ја гледаш кога е во ударен термин,па и коа гледаш какви глупаци се јавуваат ќе слушаш да си се посмееш малку.

Е оваа емисија моментално е посмешна и од к 15 на времето. :tv: Добро ували се у фотеља и глеј сеир на ретардираниот дел од популацијата.

Баба ми го иступе со емисијава,преку глава ми е веќе..еден период имаше еден дечко шо ја мењаше водителкава,многу боље беше од неа..али како и да е емисијата е тежок булшит!

И еден голем поздрав до најпрекрасната емисија, прекрасната водителка, прекрасната режија и прекрасното студио од чичко Митре од прекрасното БитушеееЕЕЕЕЕ :pos2::pos2::pos2:
Значи си ја гледала емисијата:tv:

Во превод, луѓе кои осеќат некоја мака, сакат да окриват некој за сопствената несреќа, се јавуват и прават испади на нервоза.

Девојката си ја менува фацата кога некој ќе каже нешто лошо против Владата или премиерот.
ЕМИСИЈА ОД ГЕБЕЛСОВ ТИП.:uvo:

Глупости живи е ова.Да глеам како се дегенериса некој на телевезија.ГЛУПОСТИ!!!!!!!Пуштете боље некој филм него ова срање да го глеам.

Простата македонска маса гласа за некои теми со надеж дека некој од министриве или премиерот ја гледа па дека ќе променат нешто во светот за тоа. Колку се прости луѓето можеме да заклучиме од тоа што оваа емисија трае веќе неколку години.

Јас се чудам како некој може да одвои саат време или колку и да е и да ја гледат.Па добро бе човеку секоја емисија се јавуваат исти личности колку што успеав да забележам и зборат како им одговара на нив.Зошто е вака зошто е онака.Па фати отепај се ако не ти одговара:tapp:
Како што кажа Darling има надеж таа/тој што зборува ја следи некој од владата и ке промени нешто во државата специјално за неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom