rossoner stefan
Модератор
- Член од
- 5 декември 2007
- Мислења
- 1.770
- Поени од реакции
- 192
Од рефрените што ги слушнав, а и коментарите што се на јутуб, мислам дека Есмас бенд имаат големи шанси годинава
и мене најмногу ми се допадна таа песна и треба да им се даде шанса да не преставуваат без разлика што се роми или било која друга нацоналност. Сакам да кажам ако некој сака да гласа да ен биде тоа не гласам за нив иако песната им е добра ама се роми или др. а ќе гласам за овие биел наши. Не треба да имаме вакви препреки.Од рефрените што ги слушнав, а и коментарите што се на јутуб, мислам дека Есмас бенд имаат големи шанси годинава
Од денес се во продажба! 150 ден. за полуфинале, 300 ден. за финале!Може овде некој да напише информација колку ќе биде карта за полуфинале и каде можат да се купат? исто така и за финалето :helou:
КОЈ ФРОНТМЕН БЕ???????1во полуфинале:
Кербер - фронтменот на Сленг, сака да фати на иста финта од лани...не е лошо
ама ништо и посебно..
не декa се роми -- песнaтa е стaромоднaи мене најмногу ми се допадна таа песна и треба да им се даде шанса да не преставуваат без разлика што се роми или било која друга нацоналност. Сакам да кажам ако некој сака да гласа да ен биде тоа не гласам за нив иако песната им е добра ама се роми или др. а ќе гласам за овие биел наши. Не треба да имаме вакви препреки.
Тој од лани мислам дека неможе да се надминеОва ќе биде најкатастрофалниот избор на сите светови.
Нема да можеме во Големиот Брат е сеаТој од лани мислам дека неможе да се надмине
Треба да го пуштиме Боки,најпаметно ќе ни е.