- Член од
- 3 декември 2007
- Мислења
- 3.718
- Поени од реакции
- 772
Драга Шенка,
Скандали... Но, на добар пат сум. Солиден
.
Скандали... Но, на добар пат сум. Солиден
.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.

Воки says: магде не си бубатор
ти си досадна
Мислам....fascinating!!!Ton says: ako umram, kje umram!!!!

како сите да можат да видат што мислам(или тоа е можеби заради идиотската насмевка што не можам да ја симнам од фацава еве веќе една недела :гринсмајли: ).
и иако си мислев дека напредувам испадна дека се менувам,а тоа е уште подобро.
Heii
I iz no fun aneemore...no fair...meh wants 2 b fun agaen!
any1 who reedz thez pliz pm me weeth some fun advices!
После од 6 ипол до 8 сум на факс ... бедно нели? Втор пат ќе ги видам оние што продаваат овци пред Континентал
Ми се гади коа ги гледам најозбилно, а полицијата ништо не им може. Кај се сега тие од заштита на животните да се кренат, нигде ги нема, а за кучињата што ги собираат од улица само зборат. Тоа ти е скапана држава.
Се изнапрепишав денес ништо не учев а плус моите не дознаа дека имам колоквиум иако ме гледаа дур токмев ливчиња. Ѕвер сум или што. После ќе си ја видам саканата. Ќе се љубиме мајке ми:pos2::back: Ја сакам мноооогу:back:, а и тебе. Утре е посебен ден за нас. Ќе видиш..............:back:

:back:
не знам ни ја што ми е, на школо ми беше супер после си дојдов па си одморив, сега тебе ти пишувам и после излегувам
сега дур ти пишувам ми досаѓа една мува :nesum: кај се нашла сред зима да ти иб*м мувата. пробува да ме изнервира ама тешко и оди :baeh: утре од прва до четврта година сме заедно на школо :uvo: њтф? ама без ученици од муслиманска вероисповед. за учење немам баш многу затоа и си излегувам. сега демек ќе профатам нешто да прочитам, колку да ме видат дома и то је то. ај заминав :back:
:wub:
и и такааа ми се спиее мн мн..хехе
не ме изделка никој
и тоо

малку....10 мин