Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Задржи го тоа за пред Кире он ќе се насмее ! Марли не го гледам толку ниско ...

Ај неможеш да се споредиш со кока кола и амди !?

А бе не сум јас овде на натпревар нити па докажувам нешто. Не знам што ти е филмот, те имам навредено нешто или...?

Темплејтот е супер да се собереме после празнициве да дадеме пари за доменот и готово :)

И ти слабо си ја знаеш граматиката... :)

Кога не е почеток на реченица, име на јазик се пишува со мала буква. Значи, правилно е ’македонски јазик’, а не ’Македонски јазик’. Веќе ако зборуваме на таа тема... :)
Земи во предвид дека сум далкеу од Македонија подолго време. Не се фаќај како слеп за стап за граматиката во мојот пост, битно никаде не напишав "на црвениот тхеих продефиловаја" . :smir:

Земи во предвид дека сум далкеу од Македонија подолго време. Не се фаќај како слеп за стап за граматиката во мојот пост, битно никаде не напишав "на црвениот тхеих продефиловаја" . :smir:

повеќе на шала беше... се потрефи на муабетот за граматика... не земај при срце... :)

многу дебел нешто изгледа

162609_494210516936_147054831936_6289261_2655115_n.jpg

Задржи го тоа за пред Кире он ќе се насмее ! Марли не го гледам толку ниско ...

Слики од членови на форумов без нивна дозвола Не !

Не го гледаш уште толку ниско а ?

Дај да не закачуеме слики од Марли , после ко Леонардо ке го пљукате :tv:

А бе не сум јас овде на натпревар нити па докажувам нешто. Не знам што ти е филмот, те имам навредено нешто или...?

Не веруем дека си го навредил али знаеш као е она "биче и мојих 5 минута" па си користи момакот :))

Не го гледаш уште толку ниско а ?

Дај да не закачуеме слики од Марли , после ко Леонардо ке го пљукате :tv:

И покрај тоа што марли се сликал со вас(навивачите на интер)сепак барем не носи дрес од интер :smir:
За 1000 до нова година ако се исфорсираме или евентуално се отвори добра дискусија,со ова темпо јок.Иначе овие ривер бараат 18че за Ламела а нашиве од 12 повеќе тешко да ќе дадат сеа ќе видиме што ќе биде.

И покрај тоа што марли се сликал со вас(навивачите на интер)сепак барем не носи дрес од интер :smir:
За 1000 до нова година ако се исфорсираме или евентуално се отвори добра дискусија,со ова темпо јок.Иначе овие ривер бараат 18че за Ламела а нашиве од 12 повеќе тешко да ќе дадат сеа ќе видиме што ќе биде.

Слики од членови на форумов без нивна дозвола Не !

Ах Лео Лео :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom