Добро бе до курца, не си ми фан, сватив... ебате бељаЗадржи го тоа за пред Кире он ќе се насмее ! Марли не го гледам толку ниско ...
Земи во предвид дека сум далкеу од Македонија подолго време. Не се фаќај како слеп за стап за граматиката во мојот пост, битно никаде не напишав "на црвениот тхеих продефиловаја" . :smir:И ти слабо си ја знаеш граматиката...
Кога не е почеток на реченица, име на јазик се пишува со мала буква. Значи, правилно е ’македонски јазик’, а не ’Македонски јазик’. Веќе ако зборуваме на таа тема...
повеќе на шала беше... се потрефи на муабетот за граматика... не земај при срце...Земи во предвид дека сум далкеу од Македонија подолго време. Не се фаќај како слеп за стап за граматиката во мојот пост, битно никаде не напишав "на црвениот тхеих продефиловаја" . :smir:
Задржи го тоа за пред Кире он ќе се насмее ! Марли не го гледам толку ниско ...
Не веруем дека си го навредил али знаеш као е она "биче и мојих 5 минута" па си користи момакот )А бе не сум јас овде на натпревар нити па докажувам нешто. Не знам што ти е филмот, те имам навредено нешто или...?
И покрај тоа што марли се сликал со вас(навивачите на интер)сепак барем не носи дрес од интер :smir:Не го гледаш уште толку ниско а ?
Дај да не закачуеме слики од Марли , после ко Леонардо ке го пљукате :tv:
ultrasboy....Кој му беше другиот? И where the fuck is Ljube Bonera?
Слики од членови на форумов без нивна дозвола Не !И покрај тоа што марли се сликал со вас(навивачите на интер)сепак барем не носи дрес од интер :smir:
За 1000 до нова година ако се исфорсираме или евентуално се отвори добра дискусија,со ова темпо јок.Иначе овие ривер бараат 18че за Ламела а нашиве од 12 повеќе тешко да ќе дадат сеа ќе видиме што ќе биде.