Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
Задржи го тоа за пред Кире он ќе се насмее ! Марли не го гледам толку ниско ...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
Ај неможеш да се споредиш со кока кола и амди !?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
А бе не сум јас овде на натпревар нити па докажувам нешто. Не знам што ти е филмот, те имам навредено нешто или...?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Темплејтот е супер да се собереме после празнициве да дадеме пари за доменот и готово :)

Член од
29 јули 2008
Мислења
262
Поени од реакции
34
И ти слабо си ја знаеш граматиката... :)

Кога не е почеток на реченица, име на јазик се пишува со мала буква. Значи, правилно е ’македонски јазик’, а не ’Македонски јазик’. Веќе ако зборуваме на таа тема... :)
Земи во предвид дека сум далкеу од Македонија подолго време. Не се фаќај како слеп за стап за граматиката во мојот пост, битно никаде не напишав "на црвениот тхеих продефиловаја" . :smir:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.308
Поени од реакции
14.658
Земи во предвид дека сум далкеу од Македонија подолго време. Не се фаќај како слеп за стап за граматиката во мојот пост, битно никаде не напишав "на црвениот тхеих продефиловаја" . :smir:
повеќе на шала беше... се потрефи на муабетот за граматика... не земај при срце... :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Задржи го тоа за пред Кире он ќе се насмее ! Марли не го гледам толку ниско ...
Слики од членови на форумов без нивна дозвола Не !

Не го гледаш уште толку ниско а ?

Дај да не закачуеме слики од Марли , после ко Леонардо ке го пљукате :tv:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
А бе не сум јас овде на натпревар нити па докажувам нешто. Не знам што ти е филмот, те имам навредено нешто или...?
Не веруем дека си го навредил али знаеш као е она "биче и мојих 5 минута" па си користи момакот :))

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Не го гледаш уште толку ниско а ?

Дај да не закачуеме слики од Марли , после ко Леонардо ке го пљукате :tv:
И покрај тоа што марли се сликал со вас(навивачите на интер)сепак барем не носи дрес од интер :smir:
За 1000 до нова година ако се исфорсираме или евентуално се отвори добра дискусија,со ова темпо јок.Иначе овие ривер бараат 18че за Ламела а нашиве од 12 повеќе тешко да ќе дадат сеа ќе видиме што ќе биде.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
И покрај тоа што марли се сликал со вас(навивачите на интер)сепак барем не носи дрес од интер :smir:
За 1000 до нова година ако се исфорсираме или евентуално се отвори добра дискусија,со ова темпо јок.Иначе овие ривер бараат 18че за Ламела а нашиве од 12 повеќе тешко да ќе дадат сеа ќе видиме што ќе биде.
Слики од членови на форумов без нивна дозвола Не !

Ах Лео Лео :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom